ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 309
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
taximetrov за болките в стомаха - чай от жълт кантарион и бял равнец, и то още със започването на лекарствата, профилактично
диклака - ни пиехме наклофет дуо - пречистено и с удължено действе
за метотрексата - няма
за метилпреднизолона - медрол, но е по-скъп
за изследванията и другото, са ти казали

PIli_Lili, не се паникьосвай излишно, а заведи детето на ревматолог
и накарай преди това Личният лекар да пусне изследвания за артрит, утайка и CRP
с тези изследвания и направление за Детски ревматолог /39 номер/ при ревматолог
има и в Токуда и в Детската поликлиника, ако сте от София, че не погледнах
ама и да не сте, най-добре пак тук елате

# 1 351
ЗДравейте на всички.Днес сутринта пуснах тв-то и хванах разговор в "На Кафе" за проведено масово лечение на деца с Енбрел...... долових нещо за здравна каса,но не разбрах точно.Късно бях включила тв-то.Някой гледа ли го и знае ли за какво става въпрос? Да не би нещо касата да е направила голяма крачка по въпроса ?

# 1 352
Наистина много съм се паникьосала .. едва издържам .
Времето и то не бе на моя страна  и неможахме да отидем на прегледа във Варна при доц. Върбанова. Сега съм презаписала часа за тази събота.
Детето ми няма подуване .... артрита винаги ли е се характеризира с  подуване? И с  какви бяха симптомите при вас?!

# 1 353
  • София
първо не се паникиосвай защото ще го предадеш и на детенце. второ не си мисли че непременно е това. спокойно,ако е това тогава го мисли иначе може само да предизвикаш кофти неща.

незнам дали винаги има отичане на стави. при мене така започна, с отичане на пръстите на ръцете. после коляно, глезен....

# 1 354
  • София
а някой чувал ли е за RoActemra?било от рода на хумирата р енбрел, но доста по-добро и с минимални странични ефекти.

и още нещо някой ползва ли метотрексат на инжекции а не на хапчета?

# 1 355
аз от понеделник започвам лечение с актемра. метротрексат съм ползвала на инжекции и мога да кажа че е по добре от хапчета

# 1 356
Наистина много съм се паникьосала .. едва издържам .
Времето и то не бе на моя страна  и неможахме да отидем на прегледа във Варна при доц. Върбанова. Сега съм презаписала часа за тази събота.
Детето ми няма подуване .... артрита винаги ли е се характеризира с  подуване? И с  какви бяха симптомите при вас?!
   Не искам да те плаша ,но заведи детето на ревматолог ,на мен ми казаха че няма разлика между хапчета и инжекции, ефекта бил еднакъв.

# 1 357
Преди малко в сутрешния блок по бтв гостуваше едно момче, което е с артрит и благодарение на българската коледа ще получи животоспасяващи лекарства. За Енбрел ли става въпрос?

# 1 358
  • София
kassis успех в лечението с роактерма-та.напиши как си след първото вливане и въобще впечатления.
ти колко подути и възпалени стави имаш и от кога ти е артрита?

# 1 359
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички! Нека тя ви донесе така мечтаното здраве и ремисия.

# 1 360
Честита 2010 и от мен. Нека донесе здраве,респективно щастие и спокоен живот за всички нас!

# 1 361
С пожелания за здраве през новата 2010 година искам да ви попитам как се справяте - Медрол няма от месец и повече по аптеките. С какво ви го замениха?  Sad

# 1 362
  • На края на света !
Честита нова година и от мен  Hug дано от здраве не се отървем през 2010  Praynig

златокоска и аз бях закъсала за медрол ,но мъжа ми  се сдоби отнякъде с една кутия и каза ,че е от Гърция  Peace

# 1 363
здравейте пак от мен ;-)Bunnie преди 20 дни ми беше 1-то вливане с актемра и по празниците беше кошмар Cry..болките бяха страшни Cry,боляха стави които преди не се бяха обаждали и хапчетата не помагаха Cry...но вече трети ден имам подобрение и сам щастлива Wink

# 1 364
  • София
kassis страхотно е това което пишеш. стискал палци да е все така. казаха ми че с това лекарство за 1 година яе си нов човек забравил за артрита.
моля те пиши от време на време как е. или се регистрирай " да те тормозя " на лични:)))

Общи условия

Активация на акаунт