ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 373
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 975
  • на брега на морето
possessed, започнах Флексен на своя глава. Изпила съм до този момент 9 хапчета. През деня съм в отлична форма. Само сутрешната скованост разваля доброто ми настроение, големи гимнастики са докато обуя краката. Панталоните са лесни - скачам в тях  newsm62 newsm62 newsm62

# 976
  • София
казах и на двамата ревматолози, дето посетихме тия дни, че давам флексен
отговора беше - е няма лошо, поне не вреди
та не са много убедени в ползата от него.....

# 977
  • На края на света !
possessed и аз не сйм чувала добри отзиви за това толкова много рекламирано лекарство  Rolling Eyes,,някъде ми се е мяркало дори ,че било болкоуспокояващо  newsm78

# 978
  • София
хъм, не е болкоуспокояващо, струва ми се
хранителна добавка е
тоест евентуално действа в дългосрочен план, поддържащо и намаляващо влошаването на състоянието на вече увредените стави тъкани и каквото там

# 979
  • на брега на морето
Пише, че е първият растителен глюкозамин.
Разочарована съм.
То, ако сравниш листовките на всички такива продукти,
които са на пазара, все едно и също пише. Mr. Green

# 980
  • София
абе важното е да не изпуснем нещо, дето евентуално може да помогне
по-добре да правиш нещо несигурно, отколкото нищо

# 981
  • На края на света !
Незнам ,ако беше толкова добро лекарство ,все някой от лекарите ни щеше да ни го препоръча ,а и мисля че взимаме достатъчно лекарства ,че да се тъпчем с още при това на своя глава  Thinking абе всеки сам си решава  Peace

Явно съм чела това преди време Peace

Флексен

Флексен - нестероидный противовоспалительный препарат; обладает противовоспалительным, обезболивающим и жаропонижающим действием. Применяется для симптоматической терапии болезненных воспалительных процессов различного происхождения: остеоартроз, анкилозирующий спондилит, приступ подагры, ревматоидный артрит, бурсит, тендосиновит, ишалгия, миалгия, радикулит, ушибы и растяжения мышц.

Латинское название:

ФЛЕКСЕН / FLEXEN.

Состав и форма выпуска:
Флексен капсулы по 30 шт. в упаковке.
1 капсула Флексен содержит кетопрофен 50 мг
Флексен лиофилизированный порошок для приготовления раствора для в/м инъекций в ампулах по 2,5 мл по 6 шт. в упаковке в комплекте с растворителем.
1 ампула Флексен содержит кетопрофен 100 мг.
Флексен гель для наружного применения 2.5% в тубах по 30 или 50 г.
1 г геля Флексен содержит кетопрофен 25 мг.
Флексен суппозитории по 12 шт. в упаковке.
1 суппозиторий Флексен содержит кетопрофен 100 мг.

Флексен
См. также Ketoprofen
Латинское название
Flexen

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 22:21 от Чародейка

# 982
  • София
тъй, ама го има и момента с  непознаването на новите препарати от всички специалисти
от опита ми с ревматолози стигнах до извода, че лекуват по един стереотип, с едни и същи препарати и не си дават труда да излязат и крачка встрани от утъпканата пътека

а и да ти кажа предпочитам да давам един месец флексен, вместо шест месеца, до година Метотрексат
защото това беше първото хремване на ревматоложката ни, щом разбра, че може да има рецидив
а изследванията дори не са толкова лоши и става въпрос само за един подут и болящ пръст на крака

абе не знам, поне да имаше лечение, а то всеки си намира това, което помага най-добре в неговият случай и се надява на най-доброто

# 983
за болка кокстрал сега ми препоръчаха флексибилити

# 984
Здравейте,
                 Искам да кажа че тази добавка ми действа много бързо и добре,става въпрос за есенциале
                 форте. SUXFAN разбирам че си много на вътре в нещата, на пръв поглед да не повярваш
                 но после като се замислих, има логика,та черния дроб е една пречиствателна станция на
                 организма освен това произвежда белите и червените кръвни телца един от важните
                 регулаторни органи. Вече вземам метил на 16 ,17 дни ,това за мен е голям напредак.
                 Искам все пак да те попитам нещо. Казваш че се лекуваш с Енбрел ,но това са нови биоло-
                 гични лекарства ,които действат на клетките ,няма ли опасност от ракови образования,в
                 последствие,това едно и второ как може със сигурност да се стигне до много голяма ремисия.
                 Може ли да се даде гаранция за това?
                 Какво ще кажеш за хомеопатията, не е ли по добър метод за лечение? Peace

# 985
Здравей,
Относно Енбрел това са антитела който са насочени към CRP и като се смеси се получава някакъв безвреден отпадък. Дефакто Енбрел е антитела във вид на протейн. Не е безвреден ако някой си мисли. Но ефекта е добър ако се ползва както трябва. Иначе и той си има  странични ефекти. Ако няма достатъчно количство CRP вероятно си намира нещо друго да яде и може да ти навреди я на имунна система я на нещо друго но известно е че най вече на имунната система вреди. Иначе според мен най добре е ако си с много висок CRP да започнеш да взимаш известно време Енбрел да намалиш CRP до нормални нива и започваш с някакво друго поддържащо и по малко вредно лекарство и да си караш леко в ремисията без много проблеми. Иначе ако си в ремисия трябва да се внимава с Енбрел, аз сега съм така и най лошото е че тъпия лекар ми изписа някаква конска доза и чакам да мине месец от доза до доза, че иначе ако го взимам на често само качвам АСАТ и АЛАТ а CRP си е ниско така или иначе. Но за съжаление никога не може да улучиш количеството а и то не може да се използва на 100%,  като гледам кръвните резултати всеки месец взех да си правя едни логически разсъждения и установих че едва ли се ползва и 70% от него. Защото където го поставиш както те съветват в коремните мазнини там са много малки капилярите и кръвта циркулира много бавно и реално организма си взима по малко но пък в този случай след като мине кръвта от там се унищожава да речем всичкия CRP но остава още Енбрел който унищожава и полезни протейни!
Най добре е венозно май ама пък не може да го взимаш на често така че да поддържаш ниско ниво CRP. Явно се правят компромиси  Thinking
Хомеопатията е като самовнушението, по голяма е вредата от колкото да си взимаш подходящото лекарство. Защото в такъв случай ако успееш да си внушиш че си здрав ти реално може да не усещаш болка но болеста си дълбае костите се променят и без да усещаш ти реално си си болен и може и без да усетиш да се влошиш много и накрая резултата да е катастрофален!!!
Може да си търсиш разни билки който имат положителен ефект като намаляват CRP и такива хранителни добавки дето помагат на черния дроб както ЕСЕНЦИАЛЕ ФОРТЕ, явно има полза от него. Там е филтъра на всички отпадъци от кръвта и е добре да работи повече от идеално в такива заболявания и натоварване с всякакви лекарства!!!

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:34 от suxfan

# 986
Благодаря ти suxfan за изчерпателнияотговор. Радвам се че при тебе има разум който разсъждава.
                                   По този начин ще се справиш с тази коварна болест.Според теб ако мина на
                                   Енбрел колко време трябва да го вземам, все пак е доста скъпо лекарство и
                                   трябва да си направя сметката. До колкото зная е към 1000лв. Една опаковка за
                                   колко време ще ми стигне и докога се взема. Една ремисия според теб колко може
                                   да бъде?

# 987
Според мен от Енбрел има смисъл ако сега започваш да се лекуваш и трябва бързо да смъкваш CRP но ако е ниско няма смисъл от него. При ниско ниво на CRP сулфасалазин върши същата работа ако успяваш с него а и е по безвреден.

# 988
имам една молба тази седмица ще ме приемат в клиниката на урвич .аз не сам от софия какво трябва да нося направление и какво друго ?

# 989
Привет,
ичетох доста от нещата които пишете за болестта. Но бих искала да Ви попитам за наистина добтр лекар ( ревматолог).

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт