ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 435
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 960
  • На края на света !
прочетох темите, много полезнаи информация на мен ми казаха да пия по 200 гр вино на ден ,при мен е точно така показалеца на дясната ръка вече не се свива а средния прьст в момента ми е двоен
Радвам се да чуя ,че витото помага ,и аз от около 2 месеца пия всяка вечер по 1 чаша самоче заради кръвното ,но ако помага и за другите проблеми още по хубаво  Peace

# 961
не нямам такова намерение купих ги за да имам по-голяма информация за болеста .решила сам да отида на Урвич за това питах за добри ревматолози

# 962
забравих да напиша че виното трябва да е червено по възможност домашно

# 963
Чак пък толкова да помага. Ефекта на алкохола е като опиат и действа малко време после идва страшното  Simple Smile
Бе я си вземи фелоран 25мг и пироксикам 20мг и ще видиш ефекта поне не са толкова вредни като диклака. Всеки го хвали ама аз го пих 1 седмица преди време и ме скъса стомаха от него, много сериозна язва може да се направи с него.
След това просто си минах на Енбрел и всичко си е на мястото. Даже сега явно съм в някаква ремисия цял месец нищо не съм взимал и нямам болки, само тия добавки за черния дроб . И тук има тъпи доктори колко му повтарях да ми изписва малка доза сякаш съм му казал двойна да е  Sad

# 964
  • на брега на морето
Червеното вино не покачва ли кръвното? newsm78

# 965
  • На края на света !
suxfan e прав за диклака ,и мен много ме болеше корема  Peace
Червеното вино не покачва ли кръвното? newsm78
Да  ,а моето и без това е много ниско ,преди месец личния лекар ми го мери няколко пъти да се увери че не бърка  Peace

# 966
  • София
абе виното си е хубаво лекарство, спор няма

взехме си изследванията - последните, ама никой не благоволи да ми ги разтълкува - та да си питам ......
HLA B27 - положителен
       B07 - положителен

Кросреактивни антигени на В27 /В13, В22, В40/ - отрицателни

волтарена не е ли по-добър от фелорана

# 967
  • На края на света !
HLA B27 - положителен ами аз съм положителна за този антиген и съм с Бехтерев  Tired http://arsmedica.bg/bg/themes/t_id/28.html
за другите незнам нищо

# 968
  • София
ами общо взето мога да си кажа честито - засега гръб не го е болял ама явно и това ни чака

# 969
  • На края на света !
possessed  мен ме удари в гърба  чак след второто раждане ,преди това бяха ,глезени ,тазобедрени стави ,но като родих започнаха болките в гърба и дълго след това  ми поставиха тази диагноза  Tired

# 970
  • София
ох съчуствам ти
ама ме притеснява повече факта, че започваме всичко това от 12 годишна възраст
със средните стандартни темпове на развитие и увреждане, до 30 години знаеш ли къде може да го е докарал...........
затова така съм се запънала да лекувам и възстановявам, и забавям процеса......................

# 971
някой може ли да ми каже разликата между реактивния и ра или прилики аз имам и двете поставени от различни ревматолози

# 972
  • На края на света !
http://www.puls.bg/illnes/issue_192/   Реактивен артрит/Синдром на Райтер

http://www.puls.bg/illnes/issue_194/  Ревматоиден артрит

# 973
това сам го прочела благодаря.лошото е че има симптоми и на двете болести може затова и лекарите да дават различни диагнози

# 974
на 10 02 в нашият град ще идва пр коларов някакви отзиви за него

Общи условия

Активация на акаунт