ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 363
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте!
Аз искам да ви попитам следния въпрос.

По принцип имам проблеми със гръбнака и периферната нервна система.

Но тъй като болките са навсякъде - гръб, ръце, крака,     неврохирурга ми каза да отида на ревматолог.

Но аз преди време съм си правила неколкократно следните изследвания - Ревматоиден фактор, Антистрептолизинов титър, C-реактивен протеин.

Отрицателните резултати на тези изследвания достатъчни ли са за да отхвърля каквито и да са ревматоидни проблеми?

# 991
  • на брега на морето
имам една молба тази седмица ще ме приемат в клиниката на урвич .аз не сам от софия какво трябва да нося направление и какво друго ?

Вземаш си специално направление за приемане в болница. То е различно от това за лекарския кабинет. Всички изследвания, рентгенови снимки, лични документи. Посъветвай се с личния си
лекар, защото е голяма  бумащина. Обади се по телефона на регистратурата на "Урвич" и ще ти кажат точно. Успех в лечението. Grinning

# 992
Благодаря за отговора много ми помогна стахотни хора има тук

# 993

Отрицателните резултати на тези изследвания достатъчни ли са за да отхвърля каквито и да са ревматоидни проблеми?

Не са достатъчни, трябва да те прегледа ревматолог. Може да поиска и други изследвания, ренгенови снимки, ехограф... Peace
Успех.

Катя, успех и на теб. Peace

# 994
благодаря момичета,днес звънях в клиниката но ми казаха че само в петък давали информация ще се чака няма начин   newsm78

# 995
  • София
и так
полежахме в болница, направиха ни един тон изследвания, общо взето са добри резултатите
обаче сме си с рецидив, за щастие само на една става, засега
плюс още една с отток, но без болка

и ще си пием Наклофен и Салазопирин до не се знае кога
и тетака

поне лекарят е внимателен и обяснява като хората

# 996
possessed можеш ли да дадеш повече инфо че не можах да  получа такава попаднах на много любезна сестра ,която ми се развика по телефона кой лекар ?  на урвич ли бяхте ?

# 997

Не са достатъчни, трябва да те прегледа ревматолог. Може да поиска и други изследвания, ренгенови снимки, ехограф... Peace
Успех.

По принцип знам че във Варна няма кой знае колко ревматолози.
Но ако изключа Манушева, може ли някой да ми посочи друг Ревматолог.
Общо взето с диагностична цел, надявам се да ми няма нищо ревматологично /а да си е само това което знам- дискови хернии/

# 998
  • София
possessed можеш ли да дадеш повече инфо че не можах да  получа такава попаднах на много любезна сестра ,която ми се развика по телефона кой лекар ?  на урвич ли бяхте ?

за съжаление аз не мога да ти бъда полезна в тази насока, моето дете е болно и сме още на детски ревматолози
болеста обаче си е същата като при възрастните, затова се навъртам насам
лечение, болки, симптоми, всичко си е същото, само лекарите са други

# 999

Успех.

По принцип знам че във Варна няма кой знае колко ревматолози.
Общо взето с диагностична цел, надявам се да ми няма нищо ревматологично /а да си е само това което знам- дискови хернии/

Ванина, ще потърся един сайт, ревматологичен... Намерих го Grinning, можеш да зададеш въпросите си на Др. Шивачева, много е любезна. Peace
 И незнам защо имам спомени , че е от Варна, но не съм сигурна.

http://rheumatology.heavenforum.com/forum-f5/

# 1 000
Здравейте. Искам да ви споделя,че започнах лечение с Хумира.Разбрах ,че фирмата дистрибутор в момента  прави отстъпка в цената.То пак е много скъпо но май няма друга алтернатива.

# 1 001
  • На края на света !
ivanna_ski кажи каква е цената  Peace

# 1 002
  • София - Варна - Бургас
*Ванина*
Цитат
...............................................................................................
.......................................................................
...............По принцип знам че във Варна няма кой знае колко ревматолози.
.................................

Изпратих на Лични.  Peace

# 1 003
  • София
Здравейте

преди дни бях на ревматолог. и на мене ми препоръча да започна с Хумира. НАистина е ултра скъпо. 1 опаковка /2 инжекции за 1 месец/ струват 1800 лв ако са по ЗК, ако не са струват 2400лв. в момента има промоция ако вземеш 2 опаковки /т.е 4 инжекции/ третата опаковка / още 2 инжекции / ти ги дават безплатно. очаква се евентуално от април ЗК да ги поемем и да се дават напълно безплатмно, но нищо не се знае още.

почти бях залитнала и аз натам. за сега обаче почнах лечение  с билки, татко ме замъкна на билкар снощи. човекърт е имал слу4ай на много тежък артрит, с кървящи нокти и прочие и жената за 1 седмица е получила чувствително облекчение. не знам дали ще помогне но поне не ми пречи да опитам. стискайте палци.

а ивана–ски да сподели как се чувства от инжекцийте. и до кога е тази промоция знаеш ли?

# 1 004
bunnie ако може пиши какви билки?

Общи условия

Активация на акаунт