Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 043
  • 369
  •   1
Отговори
# 270
  • Столицата на "Второто българско царство"
Аз съм имала назначен Медрол без да съм била с ДЯ и с NK клетки в норма... сега, живот и здраве, ще сме с ДЯ и все още не зная дали ще имам...

# 271
А винаги ли сте имали назначен Аспирин или Фраксипарин или Клексан. При мен първия път назначиха Аспирин протект. След вторият ЗЕТ нямам. Днес на своя глава си пуснах D dimer - излезнаха доста завишени стойности 1,26 при референтни стойности<0.3 mg/l . Звънях до манипулационната,но никой не ми вдигна. 4 ден след ЗЕТ съм. Леко ми е притеснено. Утре пак ще звъня.

# 272
Благодаря много за отговорите Heart
При предходния трансфер бях с Натаспин, а сега ще съм с аспирин 75 мг.

# 273
  • Столицата на "Второто българско царство"
Аз винаги съм с Фраксипарин, защото имам тромбофилия... А по време на стимулация (само при последната) бях с Натаспин...

# 274
А винаги ли сте имали назначен Аспирин или Фраксипарин или Клексан. При мен първия път назначиха Аспирин протект. След вторият ЗЕТ нямам. Днес на своя глава си пуснах D dimer - излезнаха доста завишени стойности 1,26 при референтни стойности<0.3 mg/l . Звънях до манипулационната,но никой не ми вдигна. 4 ден след ЗЕТ съм. Леко ми е притеснено. Утре пак ще звъня.
Кортикостероидите повишават нивото на на д димера и няма отношение към кръвосъсирването . Така че ако няма тромбофилия и протромбиново време е в нормата всичко е наред.

# 275
При успешния ми трансфер имах кортикостероид в терапията,но нямах кръворазреждащи.

# 276
При 2 трансфера без имплантации съм била на кортико (медрол или преднизолон- височки дози) + хепарин. Бяха леко завишени  Нкт и трег клетките, но не чак толкова, че е нужна терапия. Изписаха ги да има нещо

На успешния трансфер бях на огромни дози прогестерон, бебешка доза преднизолон (2,5 мг х разделен на 2 приема - взимах по 1/2 хапче, че няма делене това малко нещо) и хепарин. Не съм тествала Нк клетки

# 277
Здравейте момичета, включвам се с положителни новини, нашето малко чакано чудо се роди 🩷 Вярвайте и се подкрепяйте с половинките, щастието ще се случи!

# 278
Да се запиша с втори неуспешен ЗЕТ😫😫😫
На 5 дневно, балансирано Е 😥. С лепило, с вливка Интралипид преди трансфер и днес 13 ден резултатът 1.01. Много ми е мъчно. Къде бъркам, защо така се случва?! Имах голяма Надежда този път☹️

# 279
Съжалявам за неуспеха, но горе главата.
Всичко, което е зависело от вас сте го направили. Няма как да сбъркате. Не се обвинявайте.
Често не настъпва бременност дори и с изследвани Е, както и обратното. Необяснимо ми е.
Нищо гарантирано няма в инвитрото. Това е истината.
Имате ли още Е?

Да се запиша с втори неуспешен ЗЕТ😫😫😫
На 5 дневно, балансирано Е 😥. С лепило, с вливка Интралипид преди трансфер и днес 13 ден резултатът 1.01. Много ми е мъчно. Къде бъркам, защо така се случва?! Имах голяма Надежда този път☹

# 280
Имам още два Е от пакета, но не са изследвани! Знам, че всичко е късмет и Божа работа!
Ще се стегна разбира се, но е тъжно!

# 281
Това е чудесно, изследвани или не- давайте им шанс. Надежда има винаги.
Наистина ме се обвинявайте, наплачете се, освободете се от вината. Много добре ви разбираме всички тук и не сте сама. Но вярвайте. Едно от тези ембриончета е вашето и ви желая следващия трансфер да е до финал, които да гушкате 

Имам още два Е от пакета, но не са изследвани! Знам, че всичко е късмет и Божа работа!
Ще се стегна разбира се, но е тъжно!

# 282
Здравейте, включвам се и аз в темата. АМХ 0.23, на 33 години съм, от скоро посещаваме МЦ Св. Иван Рилски - Шумен, д-ра там не насочи към ДЯ, според него няма смисъл да пробваме да вадим мои на естествен цикъл. Там ми предлагат пакет от 6Я от испанска банка Ирема. Има ли някоя от вас която е била по донорска програма там или пък някоя която е взела Я от тази банка? Успех на всички! 🍀

# 283
Здравей Sun,
аз пък с това АМХ и най-вече на тези години бих те насочила първо да опитате в Турция. На 33 си, може да имаш по-малко яйцеклетки, но шансът да са хубави е доста голям на тази възраст. ДЯ няма да ти избяга, но според мен имаш реален шанс за успех със собствена.

# 284
Здравейте, включвам се и аз в темата. АМХ 0.23, на 33 години съм, от скоро посещаваме МЦ Св. Иван Рилски - Шумен, д-ра там не насочи към ДЯ, според него няма смисъл да пробваме да вадим мои на естествен цикъл. Там ми предлагат пакет от 6Я от испанска банка Ирема. Има ли някоя от вас която е била по донорска програма там или пък някоя която е взела Я от тази банка? Успех на всички! 🍀

Колко антрални има в началото на цикъла?

Общи условия

Активация на акаунт