Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 43 007
  • 672
  •   1
Отговори
# 660
  • Be realistic - plan for a miracle.
Наталия, в България е незаконно да се прави директно дарение на яйцеклетка на някого. Но ако искате да дарите в клиника анонимно, това ще е добре дошло, защото има много чакащи ❤

Желая ви здраве!

# 661
Всъщност някоя дама ако я заведе да дари “ за нея” ще получи предимство в регистъра.

# 662
Да, ако понастоящем има и друга, която чака със своя донорка, тогава ги разменят ✌️

# 663
Благодаря от името на всяка една , която чака да стане или е майка благодарение на дарена яйцеклетка.  Вие сте голяма жена и огромно сърце-“ великан”…
Както сте прочела донорството е анонимно. Но изчакайте да се свърже с вас нуждаеща се жена и да бъдете “нейното предимство”, за да не чака година. Обикновено така се случват нещата, за да има шанс за двойките. Една жена води друга, друга води още една и ги разменят. Списъците с изчакващи е огромен
Повярвайте ми всяка една от нас е и ще бъде най- добрия възможен родител за свето дете.
Поклон и благодаря още веднъж

Здравейте бъдещи и настоящи майчета. Аз съм на 31 години  сега ще Ви разкажа моята история и ако някоя бъдеща мама желае ще им помогна. Имам три бременности като първият път родих момче, но по погрешка на една акушерка, защото ми обърка системите с на другото момиче. Синът ми живя няколко часа, защото не му сложиха сърфактант за дробчетата. След това забременях с близнаци, да са ми живи и здрави лудетини вкъщи, навън ангелчета🤣 и накрая да не забравяме трети номер, трети номер сякаш ми беше изпратен. Отстраниха ми матката, защото бях с плацента превия тоталис и там няма какво да се направи, но ми запазиха яйчноците и образувам все още фоликули. Мога да даря, но искам на жена която наистина ще се грижи за детенцето си. Обичам децата, аз лично по професия съм учител от 1 до 12 клас,нямам заболявания. Ако мога да помогна на някоя бъдеща мама да гушне детенцето си ще бъда много радостна за това, че съм успяла да дам най - ценното съкровище ❤извинявам се предварително, че се намесвам във вашата тема

# 664
Момичета, търся добър имунолог за консултация!Моля, ако имате опит да споделите!

# 665
Била съм при доц. Михайлова, с добри впечатления съм. Като човек и лекар подходи задълбочено, обяснява на човешки език, защото е мнооого сложна материя за мен и не само.
Но забременях и износих без да спазвам терапията. Което е личен избор, защото е офф лейбъл и щетите са си за наша сметка. Премерен трябва да е риска

Момичета, търся добър имунолог за консултация!Моля, ако имате опит да споделите!

# 666
А как да се запиша при нея?

# 667
Дивина, извинявай, че ще съм директна, но всяка пораснала жена трябва да може да ползва Гугъл. Simple Smile

Пишеш в търсачката "доцент Михайлова имунолог" и ти излиза линк към болница Надежда, където се запазва час онлайн или по телефон. Излиза и сайта bglekari където има пак телефон.

# 668
Пак съм аз, то ми дойде. Пуснах си хормони на 2ри ден. Някакви коментари?

# 669
За 2ри ден на мен ми изглежда добре

# 670
Има ли отделна тема за мами с ДЯ ,на възраст 50 и 50 + или има ли в темата  ?

# 671
Едва ли има отделна група, мисля, че може да пишете тук.

# 672
Момичета, има ли някоя от вас, на която пакета с донорски яйцеклетки от Овобанк да е пристигнал за по-малко от месец?

Общи условия

Активация на акаунт