Неинвазивен пренатален тест или биохимичен скрининг?

• 716
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ви!
При мен явно е бил някакъв доста базов пакет, защото нямах този показател - PIGF, а имах тежка прееклампсия, лекарката, която проведе ФМ каза че вижда смущения в кръвотока, предписа ми аспирин, но следящата АГ, категорично каза да не пия, та така…човек не бива да се доверява на Супердок явно.

# 16
sd.ad,не пишете неща,които не знаете.
Моларната бременност се вижда и на ехограф.
Не се развива ембрион със сърдечна дейност,съответно не се стига до пренетален и всичко да е наред.
ЧХГ може да се изследва и не по препоръка на АГ.

# 17
Smile, същото важи и за вас Simple Smile

Разровете се из форума и ще намерите историята. Тя е тук и може да се види от всички. Има случаи всякакви, дори такива които не се скучват като по учебник. Конкретния случай, беше за бременност започнала с близнаци и моларния беше абсорбиран от другото детенце, което вече беше довело до други проблеми, но не разчитам на паметта си и спомена за този случай. Потърсете го, търсачката със сигурност има по- добра памет от мен Wink

Ето и линк към едно от мненията на потебителката:
https://bg-mam.ma/p/1229728/47311165

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:11 от sd.ad

# 18
  • Sofia
Не се развива ембрион със сърдечна дейност,съответно не се стига до пренетален...

При парциална мола (триплоиден хаплотип) може даже до раждане да се стигне. Но детето ще е с много тежки увреждания.

Общи условия

Активация на акаунт