Теглене на кредит, поради здравословни проблеми

• 880
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, исках да попитам тъй като нещо не намирам тема, какви са условията за теглене на кредит, парите са ми нужни за лечение в чужбина. И от къде бих могъл да изтегля по-голяма сума. Лечението ще бъде най-вероятно в Турция. Става на въпрос за сериозен здравословен проблем. Осакатиха ме с една операция в България. И сега търся добро лечение, и спасение от този проблем.
Никога не съм теглилил кредит, но сега ми се налага.

# 1
  • Melmak
Отивате в банката и говорите. Има значение какъв ви е доходът и колко ще можете да връщате месечно.

# 2
Може да изтеглиш потребителски кредит, ако си на постоянен трудов договор. Има кредитни калкулатори в нета, може да се ориентираш каква е максималната сума, която може да ти отпуснат. Ако имаш поръчител или някакво имущество за гаранция, сумата може да е по-голяма.

# 3
Може да пробваш също и с кандидатстване за формуляр S2 (планирано лечение) пред НЗОК, така че касата да плати лечението. Шансът за одобрение е по-голям, ако няма алтернативно лечение в БГ.

# 4
Може да пробваш също и с кандидатстване за формуляр S2 (планирано лечение) пред НЗОК, така че касата да плати лечението. Шансът за одобрение е по-голям, ако няма алтернативно лечение в БГ.

Дали бих имал шанс? Работя на две места на едното по 4ри на другото по 5 часа. И трябва ли да представя някаква диагноза. Защото имам само един документ доказващ че нервите на пениса са увредени. Показателите са много ниски общо взето. Другите изследвания не показват нищо, защото нервите са трудни за откриване. Явно само с тестове , иначе не става нито с ядреномагнитен нито с нещо.

# 5
Не мога да кажа дали имате шанс, особено без информация. Обадете се в НЗОК, за процедурата прочетете тук https://www.nhif.bg/bg/abroad/planned-eu-treatment. Доколкото знам планово лечение за чужбина се одобрява, когато няма алтернатива в България. За да се одобрява лечение трябва да има поставена диагноза. Също трябва да вземете предварително оферта от чуждестранната болница колко ще излезе лечението, за да кандидатствате пред НЗОК. За кредит - отивате в банката и питате, те ще Ви кажат дали и колко биха могли да ви отпуснат според Вашата ситуация (какъв точно Ви е договорът с работодател, доходи, в изпитателен срок ли сте и т.н.).

Общи условия

Активация на акаунт