🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 308
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 890
Виктор 1 продължава да влиза в някакви роли. Научил някакво популистко стихотворение наизуст и го декламира.

Самият сезон на мен ми допада, че е по-спокоен. Малко ми е като това как хората уж искат позитивни новини, но не ги гледат и се интересуват все от отрицателните. И тук само се обясняваше как не искат сеири, а любовно предаване и сега като го има - скучно било.

Аз не съм гледала още с Елвира, гледах лайфа на Неделчо и Туджаров. И на мен не ми допада това, че са се превърнали в официален подкаст. Но съм съгласна с Неделчо с анализа на Даниела - че си рекламира книгата и един вид показва как се прави според книгата, но сега даде възможност на Мартин да се осъзнае. И също така, че Наум трябва да е повече в ролята на любовен съветник.

Да пожелаем на Туджаров една ергенка!

Мене ме кефи колко фреш е сезонът, нов климат, нов вид къщи, повече храна имат, пускат музика на тях и на нас зрителите, по-парти музика, повече шеги има. Мъжете се държат повече като мъже, отколкото карикатурата перфектният джентълмен бла бла. Виктор 1 определено продължава да пази разни маниери и имидж.

# 1 891
Елвира също така разказа, че се е подготвяла преди предаването с тренировки във фитнеса. Също така извадила учебниците и преговорила материала от училище, защото се притеснявала от игрите с въпроси, които са спестени в този сезон. Явно си е взела бележка от критиките към начина, по който се гримира и беше с много лек и приятен грим. Мисля, че тя малко се оплита като говори. Може несъзнателно да прави клюки. Изглежда ми, че говори разни неща и после забравя какво е казала. Малко и е беден речника и трудно се изразява, но е миловидна и добра душа. Не е типичната кифла.

# 1 892
Смислени неща казва Виктор 1,но някак изкуствено все едно някой му е написал текста и той театрално и с патос декламира. Винаги ми е бил леко фалшив и продължава да ми е.

# 1 893
Смислени неща казва Виктор 1,но някак изкуствено все едно някой му е написал текста и той театрално и с патос декламира. Винаги ми е бил леко фалшив и продължава да ми е.

И той си пие, и той си мързелува, и той разправя дебелашки шеги. Много далеч е от перфектен 😂 Галантен е, спор няма. Ама си е яко поза. По-голям виц е как поради няква странна причина, Налъм сега се сетил да го копира. 😂🤣

# 1 894
Значи все пак Елвира се подготвяла доста предварително, не е била неподготвена, което е напълно нормално. Има откъде да черпи информация - предишни сезони, работила е за Мартин, вероятно достатъчно видяла -  1,5 година не е малко време. Но защо е искала да влезе, и то... знаейки кой е Ергена и приемайки роза на предварителните срещи, си остава загадка за мен.

# 1 895
...
Но защо е искала да влезе, и то... знаейки кой е Ергена и приемайки роза на предварителните срещи, си остава загадка за мен.
Елвира е била от предварително поканените момичета. Навила се е да влезе точно заради обясненията, че подготвят различен сезон, чиято идея е да наблегнат изцяло на любовната тематика, без скандали и излагащи сцени. На кастинга на първо място е сложила снимката на Виктор, а на Мартин - по към края.. След като е видяла Мартин и го е познала, е искала да го опознае повече като човек, а и е виждала участието си като възможност да се откъсне малко от средата си и емоционалните проблеми, през които е минавала.

За мен най-слаб откъм каст си остава 3 сезон.🙂 Момичетата отдаваха повече енергия да се разправят помежду си и да се надпреварват да докладват на Алек коя какво казала.😅 То не беше Силви с хармониката, драмата около сестрите и развяване на мръсно бельо в национален ефир. Едновременно скучно и напрягащо беше, даже и Сашо не издържа и се пропи.😅 Не беше честно спрямо двете дами на финала да приключи по този начин, но може би беше честно, предвид гаврата, която му спретнаха, да покаже средния пръст на Тушев и да си тръгне.

# 1 896
“При изправна ва*ина кой работи, бе Мартине?!” - Кукушев 😂😂😂
(по адрес на Даниела, когато обясни на Мартин, че тя не работи, в разговора им на плажа)
Нямаше как да не го споделя!

# 1 897
В Чакалкаст -Яна и Преси казаха ,че Роси и Любомира най-харесват Виктор .А за Виктор ,тройката са Бранимира ,Роси и Любомира.На Яна още преди да идат на индивидуална среща ,Виктор и е казал че няма да получи роза на церемонията.За Мартин -харесва само Мартина и Даниела и повече Даниела.Чакалчето ги подпита за третия Ерген,момичетата замълчаха обаче.И Преси и Яна са си харесали в Шри Ланка по някой от екипа Sweat Smile
За новите момичета ,щели да стоят малко там.Не са за нито един от двамата.Бранимира искала"истински мъж" ,мъжествен ,едвам търпяла Виктор.

# 1 898
Елвира също така разказа, че се е подготвяла преди предаването с тренировки във фитнеса. Също така извадила учебниците и преговорила материала от училище, защото се притеснявала от игрите с въпроси, които са спестени в този сезон. Явно си е взела бележка от критиките към начина, по който се гримира и беше с много лек и приятен грим. Мисля, че тя малко се оплита като говори. Може несъзнателно да прави клюки. Изглежда ми, че говори разни неща и после забравя какво е казала. Малко и е беден речника и трудно се изразява, но е миловидна и добра душа. Не е типичната кифла.
И в крайна сметка, за какво се бори тя в това предаване?

Аха, разбрах, сега прочетох green_lizard.

Бранимира искала"истински мъж" ,мъжествен ,едвам търпяла Виктор.
Това се вижда от Луната... само че лайт мотивът ще е, че голяма любов се заражда.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 19:14 от DiaMia

# 1 899
И какво излиза - че си има сценарий, ама се правим отново, че няма.

Знаели са явно всички, че ще са няколко ергена, но колко учудени го изиграха в началото.

Провинилата се Яна е знаела, че хвърчи, ама да ѝ се направи там една среща, че да изглежда, че там нещо на Виктор не му е допаднала.

И, и, и ...

# 1 900
И какво излиза - че си има сценарий, ама се правим отново, че няма.

Знаели са явно всички, че ще са няколко ергена, но колко учудени го изиграха в началото.

Провинилата се Яна е знаела, че хвърчи, ама да ѝ се направи там една среща, че да изглежда, че там нещо на Виктор не му е допаднала.

И, и, и ...
Това за Яна, че е знаела отпреди срещата, че ще си ходи къде го казаха? А иначе Елвира според мен имаше предвид, че там е разбрала, че са двама ергените, просто малко там се обърка. Първо пак казвам - ако можеха да играят, нямаше продуктовите да са такъв криндж. Отделно че Туджаров каза, че мацките са били в два различни хотела, за да не се знае, че са за различни ергени там.

# 1 901
Нали написах ,за Яна че и е казал ,че ще е без роза на церемонията от Чакалкаст

# 1 902
Нали написах ,за Яна че и е казал ,че ще е без роза на церемонията от Чакалкаст
Дали Яна не е имала предвид, че е гледала синхрона, в който казва, че е щял на първата церемония да я остави без роза. Чак пък да е знаела преди срещата.. Няма да гледам Надкаста де, тази новата Ясмин ми е неприятна, а в комбинация с Яна и неадекватните ѝ мисли ще ми дойде в повече, да не говорим, че за Преси, която ми е симпатична, на моменти се напрагям да я разбера. Само Пам липсва, че да стане по-зле от това.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 20:17 от RoseofVersailles

# 1 903
Мартина е скромно момиче и екоориентирана - рециклира бившите гаджета на Емануела Sweat Smile

# 1 904
  • София
Мартина е скромно момиче и екоориентирана - рециклира бившите гаджета на Емануела Sweat Smile
Уби ме 😂

Общи условия

Активация на акаунт