Хистеректомия. Въпроси, отговори, коментари.Тема-10

• 20 304
  • 334
  •   1
Отговори
# 330
Да има. Пие някакви лекарства по здравна каса са дори, уролог ги изписа. Но отказа операция.  Тя е на 67 и не й се занимава.

# 331
Тези проблеми се появяват и без хистеректомия.Въпрос  на физиологични особености,бременности,раждане,хормонални нива в менопауза...Има терапии,физиотерапии,хирургични методи...,индивидуално е.

# 332
Да има. Пие някакви лекарства по здравна каса са дори, уролог ги изписа. Но отказа операция.  Тя е на 67 и не й се занимава.
Кое точно има - пролапс, инконтиненция или и двете и в каква степен? 67 години не ми се струват много за да не се прави нищо по въпроса. Води ли нормален начин на живот?

неда2, зная, че при всяка жена може да се появи пролапса и инконтиненция, но аз се интересувам от жени които са с частична или пълна хистеректомия. Как живеят и какво правят за да се чувстват една идея по добре.

# 333
При всеки е различно, зависи какви последствия след операцията имаш или нямаш, индивидуално е.

# 334
  • Бургас
Майка ми има пълна, горе-долу към 20 години. Не съм чула да има инконтиненция, но пролапс мисля, че има. Напоследък се оплаква от болки в легнало положение, нещо някъде и опира. Тя от началото на операцията не се пази. Нищо не видяха на ултразвук, или поне на мен така каза.

Общи условия

Активация на акаунт