🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 34 274
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Айде, нека имаме всички герои на едно място:

Член на мощна престъпна организация в Истанбул, известна като „Сираците“. Сериозен, достолепен и пестелив на думи човек, но под твърдата му външност се крие дълбок свят от емоции. Собственик на луксозния хотел Ravena Bosphorus, в сърцето на Истанбул. Въпреки че има неограничени пари и власт, той никога не се отказва неуморно да търси голямата си любов, Рюя, във всеки ъгъл.

Талантлива музикантка, влюбена в изкуството. Бори се с живота в Истанбул със сестра си Афра. Изключително емоционална, чувствителна, жизнерадостна жена, която не губи детския си дух. Докато се опитва да свърже двата края, се опитва да напредне и в музикалната си кариера.

Успешна, амбициозна и обсебена полицайка. Работи като комисар в отдел „Борба с организираната престъпност“.  Най-голямата ѝ цел е да унищожи организацията на сираците.

Дясната ръка на Eşref Tek и най-довереният му приятел. Той е любител на жените, харизматичен и флиртуващ. Смел и дързък тип, известен също като "Лудия Гюрдал".  Докато управлява мръсния бизнес на сираците, той също е тясно замесен в операциите на хотела.

Най-големият от екипа на Ешреф, по-големият брат на групата. Бивш политически ислямист, достоен човек. Най-голямото му желание е един ден да се сдобри със семейството си, което никога не е одобрявало участието му в сенчестия бизнес.

Най-младият от екипа на Ешреф. Има висок аналитичен ум и е интелектуален човек в сравнение с другите. Работи заедно с Ешреф като финансов и счетоводен специалист.  Заради емоционалния му и мек характер на пръв поглед никой не би си помислил, че работи за мафията.

Стълбът на организацията на Сираците. За едни той е уважаван бизнесмен, за други е безмилостен мафиотски бос. Известен като "Якуп Баба" в подземния свят. Лидер, който говори малко, обича консултациите и има последната дума. Той вижда най-голямата сила в пазенето на тайна, а най-голямото престъпление в празните приказки и предателството.

Вторият най-старши член на сираците, съперник на Eşref в организацията. Той е изключително амбициозен човек, който обича да управлява и да доминира.  Той изгаря от страст да бъде лидер.  Автокъщата, която управлява, всъщност е параван за незаконния му бизнес.

Началникът на Çiğdem е хладнокръвен и твърд полицай.  Като полицейски началник на новоназначения отдел за борба с организираната престъпност той е твърдо решен да разкрие досието "Сираците".  Ожесточен съперник, който ще предизвика Ешреф.

Сестрата на Гюрдал е генерален мениджър на Ravena Bosphorus Hotel. Тя е подробна, организирана, дисциплинирана и педантична жена. Винаги модерна. Допринася много за управлението на хотела със своята практическа интелигентност и педантичност.

Вятърничевата сестра на Нисан. Създаваща проблеми, красиво, но безотговорно младо момиче. Опитва се да завърши специалност моден дизайн в частен университет. Въпреки предупрежденията на Нисан, не спира да се държи своеволно.

Най-старият член на Сираците. Той е спокоен, потаен човек, който си върши добре работата и е по-лоялен към Якуп Баба, отколкото към организацията. Управлява различни места за забавление в Истанбул. Има състрадателен и домашен характер и не се колебае да пожертва живота си, ако е необходимо, за своите близки.

Най-възрастният от Сираците. Довереник на Якуп Баба и първият човек, с когото се консултира. Лоялен и отдаден член на организацията, свободен от всички материални амбиции на живота. Занимава се с контрабанда на различни стоки, особено петрол.

Дясната ръка на Кадир Янък, негов приятел от гимназията. Има комфорта да може да каже на Кадир всичко за всичко.  Манипулативен и хлъзгав тип; Не се знае дали Кадир, на когото изглежда лоялен, ще застане до него в трудна ситуация.

# 211
Нисан и сестра й, двама от полицията и всички останали към "Сираците". 
Интересно накъде се целят продуцентите?

Най-обсъжданите герои на седмицата в социалните мрежи:

# 212
Привет, момичета !😘
Влизам баш навреме за списъка и описанието на героите .
И аз като Фло 😘 си помислих, че само "сираци" ще гледаме. 😂

Тъп въпрос, но знам , че няма да ми се карате (и даже ще ми извините отсъствията ☺️) , ама кога е премиерата?

Сигурна съм , че снимката не е нова за вас, но и аз да се отсрамя с нещо. 😏😜

Връщам се с още една , която много ми хареса .

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:44 от pepel_ot_rozi

# 213
Пепелче HugHeart

Другата сряда (19 март) започват в 19 ч. (наше време) по Канал Д Sunglasses Не знам дали ще успееш да ги вместиш в графика ти, ама поне стискай палци за хубав рейтинг Kissing Smiling Eyes

# 214
Катенце,🥰 за моя радост за първия епизод ще успея.
Даже ще мога да се включа в коментарите.😂
Само за 2-ри ще отсъствам (но ще🤞, щото и без това в самолета умирам от страх 😀) и после  наведнъж с 3 -ти ще си ги гледам вече вкъщи.
Двойно удоволствие!❤️

# 215
Пепелче, Heart
Ти поне ще си на закрито. Laughing
От албума "Селфитата с колеги":
Скрит текст:

На балон в Кападокия
Старо от Netflix:

# 216
  • София
 По описание за полицайката,,Успешна, амбициозна и обсебена полицайка. Работи като комисар в отдел „Борба с организираната престъпност“.  Най-голямата ѝ цел е да унищожи организацията на сираците. А по снимката около масата с парите изглежда ,че най голямата и цел  не е да унищожи организацията ,а да я оглави.

# 217
Вчера пропуснахме да донесем това промо:

Можеби минаха 20 години, можеби малко повече. Той никога не я забрави, нито за ден.

И феновете се готвят:

Когато сърцето говори, разумът се подчинява.

# 218
Добро утро ! При нас ухае на пролетен дъжд и природа.  

Пепелче Heart Eyes къде се изгуби ? Много пътешестваш.
Малко остана до премиерата и еуфория и вълнение е обзела всички. В дизи сектора има криза но зад кулисите се говори че нашия сериал е най скъпата продукция от 23 млн. турски лири на епизод. Сериозна сума. Залага се на качеството , плащат се и високи хонорари. Отговорността на всички е голяма.  Дано се хареса на публиката и оценят труда и историята и да има възвръщаемост. В сряда имаме повече шансове и канала така е преценил.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 12:24 от femmi2

# 219
Всички сериали хвърлят много пари и усилия в първите си епизоди, за да привлекат вниманието на публиката... Б.А. сигурно събира фактурите и осчетоводява Smirk

Не можете да забравите, защото няма такова нещо като забравяне!

Вижте го рижкото Animal Kissing Cat
Режисьорът ни е правил çiğ köfte - сещате се коя сцена ми идва наум Joy

„Ти вече си мъртва!“ https://x.com/i/status/1900177640004141177

„Сигурно е болезнено да обичаш някого толкова много.“ https://x.com/i/status/1900162086925124054

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 16:37 от super_katia

# 220
Ох ,разсмя ме ама не се замислих  как е изчислила сумата сигурно някое пиленце и е подшушнало.

Аййй , Байрактаров се е показал и готви нещо.. 😀
Имаме и още снимки от площадката.

# 221
Аййй , Байрактаров се е показал и готви нещо.. 😀
Не какво да е нещо, а сурово кюфте (булгур с 21 подправки)

На 4:23 започва

Иначе след Аря и другата близка приятелка на Демет от детските ѝ години, Бесте, рекламира сериала Hands Nail Care

# 222

Продуцентът Фарук Тургут беше обявявал цифри  - за неговия сериал Bay Yanlış, през 2020 год., 140 хил.евро са били производствените разходи на серия, а 110 хил.евро е получавал от турския телевизионен канал за излъчването й.

# 223
За 5 години много вода изтече. Цените в Турция са съвсем различни вече. Все повече хора чувам да се оплакват колко скъпо е станало Rolling Eyes

Link https://x.com/i/status/1900209428692922495

# 224
Затова съм уточнила годината. Не съм попадала на друг, който е дал пари за сериал,  да цитира цифри. Moneybag

Червеното е нейния цвят и ELLE Italia го знаеха.Hands Clap
.

Общи условия

Активация на акаунт