🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 33 741
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Еми, около Демет сме виждали различни Енгиновци Heart Eyes  С Енгин Йозтюрк игра в DEK , с Енгин Акюрек в Adim Farah, а има и близък приятел Енгин.
Енгин Акюрек е феноменален. Heart

Заповядай, от вчера се завъртя в страничка, която наглеждам: https://www.instagram.com/p/DGcvx1cuA3B/?hl=bg
От толкова Енгиновци ми се замая главата.
Аз един си зная и за него си пиша, но вие сте ме разбрали. Харесвам си Енгин Акюрек.
Фло, благодаря за линка.
Да пусна и аз плаката, че доста ме впечатли:

# 16
Да се отбележа. Следя с интерес всичко, което публикувате за новото дизи.  Плакатът ми харесва.

Кате 🌼 мерси за темата

# 17
Плакатът е много красив! "Сърцето обича веднъж." Heart
Малко съм озадачена обаче, че продължават в същия дух. Чакам с любопитство да излезе някакво видео вече.

С обща публикация от Канал D е в инстаграма на:

Демет го отрази в сторито си.

# 18
Прекрасен плакат направо ни подгряват за феноменалния сериал. Усещам,че тази двойка ще е гореща.

И двамата Енгинивци са готини. И все пак както е известно, моята слабост и Енгин Акюрек,поради куп причини. Heart Eyes

# 19
Мире, много се радвам, че си с нас HugHeart

Афишът, колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва Kissing Face Много оригинално решение за разположението на главние герои. Има някаква загадъчност. Нисан така, както е на стената, изглежда, че всеки момент може да скочи в стаята Joy Атмосферата е на ретро лукс, примесен с модерност. Наистина нямам търпение за първия епизод Sunglasses

Демет и Токио People Dancers

Нихал отново я гримира. Не знам дали е за сериала, или по-скоро е в дома на Демет, за да я подготви за рождения ѝ ден. По-рано днес Аря и Милан споделиха, че пътуват за Истанбул, както и снимки от миналогодишното снежно празненство в планината...Т.е. много е вероятно да идват за купон Tada
Скрит текст:

https://x.com/i/status/1894359406462071161

# 20
Много оригинално решение за разположението на главните герои. Има някаква загадъчност. Нисан така, както е на стената, изглежда, че всеки момент може да скочи в стаята  Joy 
Смях се от сърце! Laughing Непредвидима е.

# 21
Не съм особено очарована от афиша, очаквах повече. А и си личи как са рязали снимката на Демет. (както се казва професионално изкривяване Joy )  Надявам се да има още снимки.
Миналата година за неговия сериал афиша много ми допадна. Както и на Фара , разбира се Heart Eyes

Факт има загадъчност - той е обвит в тъмнина, тя в светлина и ще внесе лъч светлина в живота му.  И при двамата има и мрак и светлина. Както и че той си е рамкирал ,  демек заключил образа на момичето в съзнанието си.  Но нещо ми липсва.

Скрит текст:
Можеха да го направят и  по интересен, например като видео,  както Чаатай си седи да проговори.
Страницата на Esref Ruya в Инстраграм е последвала  тези двама.  
Ебру Айтемур / Ebru Aytemur

Тайлян Гюлдере / Taylan Guldere

Той е бил обявен още в началото

Сторита от Джерен и Керем , след сторито с афиша на сериала.

Ново от Демет

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 04:00 от ۵ Blue. ۵

# 22
Blue Heart
Много е красива Демет! Някой добър човек да преведе какво казва, моля!

Кате, поздравления за избора:

# 23
Фло още няма точен превод от репортажа ,но разбрах че е похвалила много Чаатай. Blush

# 24
Blue Heart
Много е красива Демет! Някой добър човек да преведе какво казва, моля!

Кате, поздравления за избора:

Чух откъс в Инстаграм, не знам дали това е всичко, но в този откъс каза това:
Какъв партньор е Чаатай бей?
О, много деликатен, много мил(внимателен, нежен),много талантлив, това според мен, дори няма нужда да го казвам.
 Просто, все още нямахме много време да снимаме напълно заедно на сцената, но беше страхотно за няколко дни работа,които имахме.
С другите също се работи много добре.
Усеща се добра атмосфера на сета.
Надявам се да стигне до публиката.
Надявам се историята да е предадена добре.
Защото знаете, всичко е екипна работа.
Но всичко е наред, всичко е много хубаво.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 23:32 от NeZ_9

# 25
Нези, благодаря! Heart Радвам се, че е хубаво при тях, непременно ще го усетим в сериала това.

# 26
Нези вече е превела откъса Hands Clap Има и по-дълга версия на интервюто. Утре ще видя какво ще излезе още. Накрая единият от репортерите ѝ казва, че и той има рожден ден. Демет се зарадва много и му каза, че ще му изпрати хубав подарък https://x.com/canimdemetfc/status/1894487253193306166. Имаме и музикално изпълнение с учителя по пеене https://x.com/imbexiii/status/1894503606105096251

------------------ допълвам ---------------

Да има и малко красота Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 00:07 от super_katia

# 27
Чудесна е Демет, да е жива и здрава, много щастлива, все така да ни радва! Честит рожден ден! Heart

"Звездата на червените килими, майстор на дансинга, талантливо бедствие на екраните!"
Филмчето от Kanal D: https://www.instagram.com/p/DGYrY-vqo9a/?hl=bg

# 28
Да е жива и здрава! Всичко останало си го постига Nature Dizzy

Това е пълното интервю:

Снимки от семейството и приятелите - брат ѝ Волкан, приятелките ѝ Аря, Бесте, братовчеда Самет:

Клипчетата и пожеланията ще ги донеса по-късно Kissing Heart

# 29

Общи условия

Активация на акаунт