Анална фисура 3

• 11 397
  • 139
  •   1
Отговори
# 135
В България слагат ли ботокс? Бях чела, че  на теория го предлагат уж като опция, но на практика нямало квалифицирани кадри, които да са наясно как се поставя там. Но може и да е била невярна информацията.
Аз поне не знам къде?
Аз съм в чужбина

# 136
някой има ли опит с хипертрофирала анална папила и премахването й?

# 137
Някой има ли отзиви за турския крем Локафен? Сравнително лесно може да се поръча от фейсбук сайтовете за поръчки, но му четох листовката в интернет и пише, че е за външно приложение. Някъде намерих мнение, че уж трябвало показалеца само до първата сгъвка да се вкара вътре и нямало проблем за външно приложение. Ще се радвам на всякакви мнения. Поздрави!

# 138
Някой има ли отзиви за турския крем Локафен? Сравнително лесно може да се поръча от фейсбук сайтовете за поръчки, но му четох листовката в интернет и пише, че е за външно приложение. Някъде намерих мнение, че уж трябвало показалеца само до първата сгъвка да се вкара вътре и нямало проблем за външно приложение. Ще се радвам на всякакви мнения. Поздрави!
Точно Локафен не съм мазала, но пробвах с дилтиаземов крем, забъркан в аптека. Мисля, че трябва и малко навътре да се маже, до първата фаланга ми се струва напълно достатъчно. За външно приложение може би го пишат, за да не се погълне. Но нека и някой друг се включи, за по-сигурно.

# 139
Как може да се поръча този крем?

Общи условия

Активация на акаунт