Отговори
# 105
Съжалявам, но това няма как да е реалност 😳🤔...Заради Абидин Есме изгуби бебето, а Суна, Сейран и Ферит бяха ранени, но сега в ялъто с тях 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.  Търпение...
Според мен сега ще ни подмамят с някоя хубава сцена, та после да гръмне по-силно бомбата със Суна ☹️😤.

# 106
Есме и Кязъм с тези куфари, да не са се стегнали за Антеп?

# 107
Сташе, според мен, отиват в ялъто да пазят аблата от свекървата, че нали баджанаците в затвора. Но наистина нямаше да е лошо да заминат за Антеп, че Есме не се трае напоследък Expressionless

# 108
Още една снимка от еп.96! 🤣

# 109
Есме и Кязъм с тези куфари, да не са се стегнали за Антеп?
Ще ходят за ягоди 🤬🤬...Единия го избелват, другата превъртя играта 🤦‍♀️🤦‍♀️

# 110
Диче, няма време вече за бомби, остана ни само толкова, колкото да излезем от комата.😃

# 111
# 112
Момичета,успокойте се. Kissing Heart
Останаха може би 4 епизода.Каквито и небивалици да ни се наложи да гледаме ,след като стоически понесохме глупостите от последните 2 сезона сега последните не ги правете на въпрос.Не ревете ! То работата е за рев и на двата фронта ,ама съдба!Нейсе.
В първи сезон Ферит заслужи да го харесвам след развода. Във втори сезон мнооооого започнах да го харесвам след отвличането на Сейран. В трети сезон още не съм започнала да го харесвам, т.е. да харесвам постъпките му. Или финалът на сезона не е близо, или ще оставят идеята за Ферит като силен мъж нереализирана.
 P.S. Много харесвам да чета ревюта за книги и филми, и в зависимост от тях, мога да посегна към книгата или филма. Днес попаднах на едно изречение в ревю за филм, което ме усмихна. Беше следното: "Филмът успокоява екзистенцията". Simple Smile Е, ако трябва да перифразирам, ще кажа, че трети сезон не успя да успокои екзистенцията ми. Wink

# 113
Мерт успял да снима рекламата за кредитна карта.

# 114
# 115
# 116
Идвам да споделя новина с Вас. За съжаление никой не бойкотира сезон 3, а очевидно продължава да е продаваем, а това му трябва на Шнура, за да продължи да твори глупости.😀

# 117

https://www.instagram.com/reel/DGlSVvntEWV/?igsh=ZTdyeXR2dGY2eGxz

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 18:26 от Sikorski

# 118
# 119
Вай бе!Баксана!😎

Общи условия

Активация на акаунт