Отговори
# 120
Рамо е бомба!❤🔥❤🔥❤🔥 Красавец! 🧿🤍♾🧄🪬

# 121
днес се запитах: колко щастливи дни на СейФер ни показаха?

# 122
Аз пък от няколко дни си мисля, че наистина в момента в Турция няма по-красиви, по-успешни и по-талантливи от Афито и Рамо!

# 123
Сладка и закачлива реклама на Мерт. Интересно само толкова ли ще е, или ще има и още по-нататък. Blue Heart

# 124
Аз пък от няколко дни си мисля, че наистина в момента в Турция няма по-красиви, по-успешни и по-талантливи от Афито и Рамо!

Bell, и по-тормозени от пресата.

# 125
Втори сезон, въпреки всички глупости, ни даде едни много хубави, влюбени Сейфери. Аххх, много ми липсва Гюнгер Sob

KrasiAnna, ако са имали идея, да, не можаха да я предадат. Но според мен, карат по моментния кеф на шнура. Затова са тези разминавания дори от епизод до епизод. Явно пишат петимата, но не се четат, та са успоредни прави и те Head Band

Не мога да харесам Гюнгер от сезон 2 Гледахме 47576 серии бременната Пело и Ферит , който плю по Сейран (чак се осакати Мерт ) И накрая гориха момичето разни изкуфялници
Единственото ми обяснение за този 0 сезон е желанието за 4 сезон Ясно е , че не провървя и се скапа Но пък дори и да напишат оставащите  4 серии хепи енд , къде остава идеята на Гюлсерен за излекуване на травми и терапии на ГГ  Ще е излагация за нейната репутация Недовършена  история , оставена в нищото

bellie_ellie  тази е за празника Може да има след това и друга Но много ми хареса как са я свързали с името на Мерт

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 21:45 от KrasiAnna

# 126
Така е Sikorski! Но в момента само към тях има такъв интерес! Следя много големи акаунти, които пък постоянно пишат и споделят снимки на актьори и сериали!  Такова оживление настава по тия страници, когато се публикува нещо за нашите! 😜
Ето например рекламните лица на банката от октомври 2024 😂😂😂и рекламното лице от преди 3 часа! ❤🔥 Това е за Х

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 21:52 от BELL-

# 127
БЕЛЛ, ама нашия Мерт ги отвя за няколко часа тези "звезди", които са фаворити на гилдията.
Сравнението не може и да става изобщо. Хареса ми намесата на феновете за последният персонаж Sweat Smile

https://x.com/i/status/1895170086781985028

# 128
Добро утро!

Дано имаме хубав епизод довечера. 🙂

Нова статия от Онур Акай.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/cifte-kumrular- … -bulustular/1465/

# 129
Добро утро в петък, момичета Kissing Heart Дано имаме хубав епизод довечера, макар да не вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Мердо снощи от Wu Bomonti Hands V

# 130
Добро утро в петък, момичета Kissing Heart Дано имаме хубав епизод довечера, макар да не вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Мердо снощи от Wu Bomonti Hands V

Добро утро  Heart

Имало е "нощ на греха" в това заведение снощи.Така пише в програмата.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 08:36 от Sikorski

# 131
Здравейте, момичета! Не смея нищо да пожелая за епизода довечера,че да не урочасам нещо Simple Smile Искам да ни изненадат приятно,но съм скептична.
Може да си направим фен среща в Истанбул и ние също да обиколим топ заведенията, току виж сме срещнали някъде я Рамо,я Афра Grinning

# 132
Heart

Има още няколко снимки, но ви спестих балдъзата и баджанака Grinning

# 133
Щом имат желание да подреждат софрата няма да е толкова зле положението. 😃

# 134
Много са красиви! ❤🔥❤🔥❤🔥 Уникални! 🧿

🤍🪬♾🧿🧄

Общи условия

Активация на акаунт