Отговори
# 45
Едното момиче наистина е бременно.

# 46
Благодаря за новата тема! На мен второто промо ми хареса много. Аз виждам едни щастливи Абидин и Суна и едни щастливи Сейран и Ферит! Не съм съгласна, че Суна гледа странно - Суна гледа в Абидин с любов и възхищение и го е хванала за ръка! Суна истински обича Абидин и аз вярвам в това! Heart Eyes

Тя не се е върнала при него защото видиш ли няма надежди за Ферит - това са глупости! Суна направи грешка, но винаги ли все тя ще обира пешкира? В тази целувка бяха двама! Щом за Сейфер искаме щастлив финал - то и за Абсун искаме щастлив финал! Hug Аз също искам Суна и Ферит да кажат на Абидин и Сейран и после да започнат вече на чисто. За мен такива случаи има и в живота - някои хора грешат, но се разкайват за грешката си и ако не я повторят - те заслужават прошка. После са дори по-щастиви! Wink Аз не мисля, че вече ще има каквито и да е мисли на Суна за Ферит или на Ферит за Суна - може би заради това първоначално всички пак ще заживеят заедно в имението. За да се види, че такова нещо няма да има повече и зрителите също да се обедят. Thinking Но и според мен е по-добре Суна и Абидин да живеят отделно от Корхан, от Ферит, от Чичек, от Серпил и от всички други. В промото Аби и Суна са най-отпред защото все пак Чичек взе имението с измама, а Суна все още е собственик - но според мен Аби и Суна ще го върнат на Ферит, Сейран и Корхан! Blush А относно скъсаната броеница - тя му е подарък от майка му и късайки я Абидин един вид прекратява отношенията си с Чичек. Може да не я беше приел в сърцето си, но му беше майка. Той я пусна в живота им, но после видя каква е всъщност и как именно тя разруши живота му. Тя пося съмненията в него относно Суна и Ферит, в момент когато нямаше нищо -  тя пося отново този гняв срещу Корхан в сърцето му. Disappointed С този жест с броеницата Аби премахва Чичек от живота им! Погледа на Суна в тази сцена за мен показва страха в очите й, за това дали Аби няма да се откаже и от нея ако разбере за целувката с Ферит - именно заради това тя се страхува да му каже според мен! Sob Суна обича Абидин - Аби също безкрайно обича Суна - двамата ще имат бебе и това бебе не е плод на случайност - Суна и Аби много го искаха и правиха опити тя да забременее. Сега Суна е бременна от Абидин - искам двамата да са заедно и да са щастливи с бебето си, заедно да го гледат как расте и да го обграждат с любов.Надявам се бебето на Аби и Суна да не изживее това, което са изживели те - а да расте заедно с двамата си родители, гледайки тяхната силна любов. Hands PrayRevolving HeartsHeart Суна обича бебето си - някой в предната тема беше написъл, че го използвала като щит пред Айшен - не, просто не искаше да лежи в затвора и бебето й да плаща за нейната грешка. А когато Айшен поиска тя да напусне Абидин - Суна не беше съгласна - и тогава Суна не искаше да напусне Аби - затова му подхвърли индиректно, че понеже не ги искат заедно - нека се престорят и първо тя да замине сама, а после Аби да я последва и да дойде при нея. Но понеже Абидин не знаеше защо го казва и че е заплашена й каза, че или остават двамата или тръгват двамата Sparkling Heart После Суна затова искаше да избяга, но Аби я спря - прегърна я - обеща й, че ще забравят за миналото и след това заминаха заедно тайно - жалко, че бяха спряни от Чичек и полицията! People Cop Смятам, че заради тази целувка Суна премина през много лоши неща - смятам, че плати прескъпа цена за нея и смятам, че се разкайва за нея - затова и отблъсна ръката на Ферит в затвора. Суна иска да започне на чисто с мъжа, когото винаги е обичала и този мъж е Абидин. Надявам се да я оставят да е щастлива - тя не е лош човек, че всеки път все нея да обиждат! Едва ли има някои пишещ, който да не е допускал някаква грешка, за която да е искал да забрави и за която е съжалявал. Затова сме хора. Така, че аз лично се надявам да има втори шанс и щастлив финал, както при Суна и Аби, така и при Сейран и Ферит! Вероятно остават 5 епизода до финала - а това е сериал, който е световно известен и продаден в 140 страни. Трябва добре да измислят края. В трейлъра само думите на Сейран за тази легенда ме притесниха, незнам дали крепостта е Имението или по-скоро Ферит, за който Сейран ще направи всичко! Ще видим какво ще излезе, но се моля да има щастлив финал за Абсун и Сейфер, които наистина да са се поучили от грешките си, които искрено се обичат и подкрепят! Дано видим и едно бебе Сейфер - как въпреки риска Сейран се бори да има дете и успява, като същевременно успява и да пребори болестта и всички рискове. Hands PrayHands PrayHands Pray

# 47
Караваните на Афито и Рамо! В очакване са!

Той прибра ли се? Не видяхме снимки от летището, а момчето даваше подробен отчет. Simple Smile

# 48
На сета бил, Фи, Ирем ги видяла.

# 49
Еве,благодаря за новата тема.Благодаря и за превода на фрага
...настигнах Ви

# 50
Широ най-добре Heart Eyes

# 51
# 52
И песента и изпълнението на сцените, отново и отново те привличат с брилянтното изпълнение.
Обсебването е голямо, което не съм преживявала с друг сериал.
Страхотни Афра и Мерт.

https://x.com/i/status/1894702403997360267

ПП. Вчера изгледах Пазар с Алп, но не ме грабна толкова, колкото се коментира.
        Сцените в баровете и пиянството на ГГ нямат нищо общо с тези които изигра Мерт.
        Той е друга величина и вдигна летвата много високо с емоционалното си представяне в Рибарче.

# 53
Оживих се! Рамо е най-най от няколко дни насам само него гледаме, заслужено. Даже Къванч не съм го виждала толкова често, колото Мерт напоследък!
В сериала, Сейран най-накрая и дадоха думи от много време насам. Дано не остане само с това в епизода.
Караваните една след друга, нещата са на добре!
Роксис, с уважение, но ти гледаш друг сериал Simple Smile Аз влюбена с Абидин Суна не виждам, тя гледа със злоба, като обезумяла малко...

# 54
Привет !  Благодаря за новата тема.

Спрягали сте евентуални бъдещи партньори на нашите любимци. Аз бих искала да видя Афра с Дениз Джан Акташ  или с Джан Яман.
Дизито вече почти не ме вълнува. Чакам само признанието на Феро или Суна и реакцията на Сейран.
АфРам да са добре , другото съм го прежалила. Рамо е голям сладур на снимките.

Скрит текст:
Гледам  Далечен град и се ядосвам. Там образите на ГГ са толкова истински и пълнокръвни. Гл героиня е толкова силна и непокорна , борбена , да ти е кеф да я гледаш. Това ме кара да ги сравнявам с нашите и си давам сметка , колко са били ощетени откъм сценарий Афра и Мерт.

# 55
Май на каравани ще я караме днес! 🤣🤣🤣

# 56
репортаж от летището за Мерт, но дали е ново? много е летен

https://x.com/TelevizyonGaze/status/1894710626796101848

който може да превежда

# 57
аз искам за Афра искам Баръш Бакташ...как гледа партньорката си този мъж....RelaxedSmirk

а за Мерт искам Алина Боз
свикнал е на синеочки,да продължим тенденцията

# 58
репортаж от летището за Мерт, но дали е ново? много е летен

https://x.com/TelevizyonGaze/status/1894710626796101848

който може да превежда

Старо е

# 59
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Еве,мерси много за новата ни тема. Heart Дано да имаме повече хубави новини и интересни епизоди ,които да коментираме в нея.  Flowers Four Leaf Clover Мерси и за превода на фрага и за инфото  Flowers Rose
Фрага ми хареса.Малко странен ,но с доста интригуващи неща  в него.Защо и как се завръщат Корхан в имението и защо Сейран  в първия фраг получава предложение от инвеститорите да работи с тях като Сейран Шанлъ ,а  във втория  е нарисувала много красив и явно доста скъп пръстен  чрез който да осигури бъдещето на Ферит. Thinking
Дано всичко да се нареди по най-добрия начин за Сейран и Ферит и поне в една серия да ги видим заедно и щастливи,че малкия дракон Серпил се завръща и кой ли знае какви ще ги сътвори. Thinking
Heart  Heart  Heart СейФер  Heart  Heart  Heart

Heart  Heart  Heart  АфРам  Heart  Heart  Heart

и един лондонски Мерт  Heart  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт