Отговори
# 30
Здравейте!

Мерт продължава да е в тренда.😎

# 31
Фи, ако питаш мен, на Суна не й пука за нищо, свързано с Абидин, хеле за отношенията с майка му. Върна се при него от необходимост. Не, че е разкаяла се и преоткрила любовта си към него. Във фрага е единствената от четворката, която гледа като отровна гъба. Другите преливат от щастие. От тази драка ще изскочи пак заек, на, ей тук го записвам Smirk

# 32
  • Ямбол
Здравейте момичета ! Еее благодаря за темичката ни 🥰🌹.
Фрага е доста интересен.Може да има различен прочит,но за мен крепостта е Имението,което е сърцето на семейство Корхан.А червения камък е Сейран.Нали Ферит и каза,че нейния цвят е Червен.
Сейран отново ще бъде спасителката на Корханите и на Ферит.На нейния гръб ще падне тази тежест да съгради всичко...
Най-много ми харесва,че върнаха отново гласът на нашата Сейро..липсваше ми. ❤️
Скъсването на броеницата мисля,че е прекъсване на връзката с миналото..Не мисля,че въобще Ферит е в някаква кома до сега щяха да го излъчат.
Впрочем Халис го няма да не би да е починал или да е в болница и да се лекува или нещо такова... 🙄🤔

# 33
Здравейте момичета.Отново благодарности на Еве за новата тема.Ами за Мерт какво да кажа.Онур може само да си мечтае да го задържи.Та като мислехме за бъдещи партньори и партньорки на нашите пиленца,ми светна как би изглеждал един Мерт в новия сериал на Гюнгер до Илайда?Прогнозата е рейтинг с по една единица отпред.Знаем как Мерт ги може тези роли и особено с пиянски изцепки и "дишане" по барове.

# 34
Това не знам от къде се появи. 🥹

# 35
Казват,че е от днес.

# 36
# 37
Коремчето е на Суна. Кая не бе завършил броеницата и Суна я взе и разпиля

# 38
Сигурно за леля Хаттуч.Тя е най-щастливо женената в сериала.Я вижте само как се обичат с деде.Крайно време е и тя да забременее.Stuck Out TongueПък ето и "драма".Деде пред умирачка пък наследника на път.

# 39
Караваните на Афито и Рамо! В очакване са!

# 40
Сигурно за леля Хаттуч.Тя е най-щастливо женената в сериала.Я вижте само как се обичат с деде.Крайно време е и тя да забременее.Stuck Out Tongue

Само от икономии да не почнат сега само едно коремче да ползват всички.Laughing

# 41
Сигурно за леля Хаттуч.Тя е най-щастливо женената в сериала.Я вижте само как се обичат с деде.Крайно време е и тя да забременее.Stuck Out Tongue

Само от икономии да не почнат сега само едно коремче да ползват всички.Laughing
Като гледам предварително са се запасили с две.Нали Суна е бременна в момента ще и трябва едно и за леля Хаттуч второто.Дано само някое от двете да не даде фира,че ще трябва леля Хаттуч наистина да забременява.

# 42
Значи Суна няма да загуби бебето.

П.с дано сестрите бременееят заедно поне

# 43
Благодаря за новата къщичка, Еве!🌻🥰🦄
Продължавам да размишлявам над фрага 😁😁❤️

# 44
Изкуствените кореми сигурно ще да са два, че от 5ти месец да я смъкнат в 3ти, че нали тук в този сериал бременностите текат наобратно, Пелин.. Бетюл... 😜😂

Общи условия

Активация на акаунт