Отговори
# 495
Мда... язък Stuck Out Tongue Winking Eye

Афито за Balenciaga Heart Eyes Бари тя да украси марката Sunglasses

Анабел, Еге пише, като ще ревнува Ферит, поне да бяха избрали някой красавец. Амчи тъй де, от този смачкания ли ще ревнува? Иначе на Серпил полата едва покрива задника, Сейран с бабешки тоалети, ама ревност написали на Ферит. Нейсе, нашите кусури са в задния дисаг Smiling Imp

А аз се радвам че ще има ревност от негова страна, дори момчето да не е хубаво. То и Акън не беше кой ли знае какъв красавец но Ферит ревнуваше от него 😀

# 496
То няма лошо да има ревност от страна на Феро, но всеки път правят едно и също. Вкарват някой шест волтов за Сейран, уж да ревнува Ферит, после разкриват асъл каква е целта. Тоест, нови приключения при нашето момче.
Акън не знам дали ви се вижда красавец, но си беше мъж на място преди да го развалят.

# 497
Не знам дали обикновено следите модата, но последните 8 години Balenciaga е абсолютен социален експеримент

Мерси 😃

# 498
То няма лошо да има ревност от страна на Феро, но всеки път правят едно и също. Вкарват някой шест волтов за Сейран, уж да ревнува Ферит, после разкриват асъл каква е целта. Тоест, нови приключения при нашето момче.
Акън не знам дали ви се вижда красавец, но си беше мъж на място преди да го развалят.

Този не мисля че ще остане дълго в сериала, според мен ще е в този епизод само

# 499

Е тъй де, и аз за това говоря. Продължението ще е на друго място, ако ме разбираш Grinning

# 500

Е тъй де, и аз за това говоря. Продължението ще е на друго място, ако ме разбираш Grinning

Разбрах,ами айде дано този път не направят това. Не искам Ферит да има нещо със Серпил. На хората им писна, да вкарват нови и нови за Ферит и то все хубави, а за Сейран психопати

# 501
Много се радвам за Афи.Баленсиага е име,марка позната и на баби на 80.Точно защото е социален експеримент е харесвана и обичана и не мисля,че само те имат изчанчени колекции,важно е отделните елементи,класата и стилът.Мое мнение разбира се,но Афи беше ефирна и прекрасна кукла с роклите на Баленсиага.Браво на нашето момиче.

За актьора дето ще ревнува от него Феро,какво му има на момчето.На мен ми харесва,нашия мечо има нужда да поревнува.За дракончето,може и да се опита да преследва Ферит,но се надявам,нашето момче,да не и обърне внимание,не.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 17:37 от Милена Тодорова 756835

# 502
Много се радвам за Афи.Баленсиага е име,марка позната и на баби на 80.Точно защото е социален експеримент е харесвана и обичана и не мисля,че само те имат изчанчени колекции,важно е отделните елементи,класата и стилът.Мое мнение разбира се,но Афи беше ефирна и прекрасна кукла с роклите на Баленсиага.Браво на нашето момиче.

За актьора дето ще ревнива от него Феро,какво му има на момчето.На мен ми харесва,нашия мечо има нужда да поревнува.За дракончето,може и да се опита да преследва Ферит,но се надявам,нашето момче,да не и обърне внимание,не.

Дано наистина този път Ферит не подаде, макар че на моменти ми се струваше че му е досадна.

# 503
Рамазан е навсякъде! 🧿

Има както извращения така и нормални , стилни и много красиви модели!
Едва ли ще облекат Афра с експериментите! 😜

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 14:37 от BELL-

# 504
# 505
Впечатлиха ме пръстите на ръката на Ферит/Мерт, много красиви.

https://www.facebook.com/share/r/169z1XZWVC/

# 506
Ооо, да! Уникално красиви ръце има Рамо! 🫶
Рядко явление е мъж с такива ръце! 🥰

Впечатлиха ме пръстите на ръката на Ферит/Мерт, много красиви.

https://www.facebook.com/share/r/169z1XZWVC/

# 507
# 508
Ръце като ръце, не знам какво означава, красиви като на мъж 😆🤷♀

# 509

Общи условия

Активация на акаунт