Отговори
# 510
  • Ямбол
Добър вечер момичета ☺️. И аз влязох да гласувам ✍️, няма как да не ги подкрепя ❤️.
Поканата за ревюто е много сладка с мостра на парфюмче... Ще видим нашето Афи на червения килим 🥰 .С каквото и да я облекат все ще си е красива. 🧿

# 511
Рамо! 👑

🤣🤣🤣🤣🤣На принтера фандома бая зор е видял и пак след Рамо! 🤣🤣🤣🤣🤣

# 512
  • Пловдив
Добър вечер, момичета:heart_eyes:
Аз също гласувах за нашите сладури, но докато стигна до тях играх на  тото:sunglasses:
Заслужено признание за Афито и с каквото и да я облекат тя ще блести като брилянт.

# 513
Белче, голям зор Grinning

# 514
Не помня  да сме  пускали тази снимка ,сори ако се повтори. Добро е..

# 515
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Афито ще ходи в Париж на седмицата на модата и то като гост и то като единствен гост от Турция емиииииии какво да кажа освен супер и браво за тия дето имат вкус и са я поканили там дето и е мястото сред красивите и с чувство за стил хора. Hands Clap
Мерт беше в Лондон ,Афра ще е в Париж а съседите нека си продължават да създават  разни тъпи клюки за тях.То който трябва да ги оценя явно го прави и те си се развиват и напредват в кариерата .   Hands Clap

А тоя от който щял да ревнува Ферит не е чак толкова важно колко е хубав ,а как и доколко ще се завърти около Сейран и съответно ще се набие в очите на Ферит и ще го издразни.Поне от това което видяхме във фрага става ясно ,че тоя момък ще е новия готвач и май май дразни и Ферит и Кязъм щото и двамата му хвърляха  лоши погледи.
За Серпил  защо трябва пък на нея Ферит изобщо да и обръща внимание. Thinking Като беше в началните серии не съм забелязала Ферит да  е нещо развълнувам от нея ,а само и се дразнеше ,че влиза и излиза от стаята му все едно си е у дома.А и освен това ситуацията със Суна си му е още прясна прясна  и не вярвам да допусне отново грешка от този тип и толкова скоро.
Интересно ще ми е на мен да разбера кога сценаристите мислят да изгърмят бомбата с целувката защото хич не ми се струва ,че ще я остават тая работа ей тъй да се забрави.Ще е много тъпо от тяхна страна толкова серии това да е много важна тема и в сериала и сред феновете и сега изведнъж да си кажат абе айде да се направим ,че не е имало такова нещо.  Thinking И ако гръмнат бомбата дали ще оневинят Ферит или ще заформят някоя голяма драма.Обаче ако финала е на епизод 100 ми то не остана време за такъв тип драми и като се има предвид ,че и сценаристите не са от най-бързите и обичат да разтакават ситуациите не знам направо как я мислят тая работа да я оправят или да я развалят и аз не знам вече . Thinking
Оф както искат така да я мислят обаче така да го направят ,че СейФер да са заедно друго нищо не искам аз от тия хора.   Hands Pray

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 21:59 от Eny87

# 516
Пишат, че баклавата носи лош късмет на Сейран. 1еп. - омъжиха я насила, 36еп. - стреляха по Ферит, Във 2ри сезон Акън когато донесе тава, после пак имаше лоши събития. И сега в 97 еп. Сейран и готвача правят баклава - ще следва отмъщението на Карам.

Според мен,сватбата или ще се осуети от Серпил,която ще гръмне бомбата за Суна и Ифакат,или Карам наистина ще направи нещо на Сейран и ще изтърси за Суна и Ферит.Много е сладко предложението,но дали ще се стигне до сватба..Аз не вярвам финала да е в еп.100,нови играчи,нови сюжетни линии,няма как да ги приключат за 3 епизода.Чакат ни още интриги със сигурност.

# 517
Стори от Афи

Линк и към рилса, който сподели:
https://www.instagram.com/reel/DGcA6EpsX-M/?igsh=aXVybGFxOGxlNTBk

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 23:14 от Iv32

# 518
# 519
Добро утро! Simple Smile
Не знам защо, ама винаги подскачам, Stuck Out Tongue Winking Eye като прочета, че след като се наблюдават един, два, три  и т.н. случая на повторение на едно условие, значи може да се направи извода за категоричното следване на цяло събитие. И се развихрят предположения в детайли. Ами не може! Животът опровергава такива изводи.
А конкретно за баклавата и лошия късмет. Баклавата е многопластов (ей тук "многопластов" си е на точното място) сладкиш и символизира: човешкото майсторство, финес, богатство, празничност, тържественост, приемственост, многообразие... Някога я правели от 100 слоя, а майсторите в Антеп влагат въображението си в нея, за да докосне тя едновременно всичките сетива на човека и го направи щастлив. Късметът (съдба, участ, предопределение, необяснимото облагодетелстване) тук няма общо с баклавата, която си е човешко творение, при това - с ум и въображение. Тя е пожелание.

# 520
# 521
Добро утро Kissing Heart Да видим днес снимките и озета Grinning

Сторито на Афито е много, хм... добре го е казала Heart Eyes

# 522
Добро утро в четвъртък. 
Желая ви много усмивки и приключения през новия ден.

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт