Поканата за ревюто е много сладка с мостра на парфюмче... Ще видим нашето Афи на червения килим 🥰 .С каквото и да я облекат все ще си е красива. 🧿

Като беше в началните серии не съм забелязала Ферит да е нещо развълнувам от нея ,а само и се дразнеше ,че влиза и излиза от стаята му все едно си е у дома.А и освен това ситуацията със Суна си му е още прясна прясна и не вярвам да допусне отново грешка от този тип и толкова скоро.
И ако гръмнат бомбата дали ще оневинят Ферит или ще заформят някоя голяма драма.Обаче ако финала е на епизод 100 ми то не остана време за такъв тип драми и като се има предвид ,че и сценаристите не са от най-бързите и обичат да разтакават ситуациите не знам направо как я мислят тая работа да я оправят или да я развалят и аз не знам вече . 

като прочета, че след като се наблюдават един, два, три и т.н. случая на повторение на едно условие, значи може да се направи извода за категоричното следване на цяло събитие. И се развихрят предположения в детайли. Ами не може! Животът опровергава такива изводи.
Да видим днес снимките и озета 

Препоръчани теми