Отговори
# 525
# 526
Озета Hands Metal

Ферит изпитва голямо разочарование, като си мисли, че е бил намушкан в гърба от Орхан и Сейран. Докато напрежението в семейството ескалира, бъдещето на Ферит във фирмата е в опасност. Междувременно, докато Суна и Абидин се опитват да преодолеят напрежението със семействата си, сянката на Карам отново пада върху тях. Суна решава да изгради нов живот с Абидин, но опасните планове на Карам могат да обърнат всичко с главата надолу.

Докато Орхан се опитва да преодолее пропастта между него и сина си, Ферит се съмнява дали наистина е готов да бъде баща. Но въпреки всички кризи, които преживява, той не може да се откаже от мечтата си да изгради бъдеще със Сейран. Сейран и Ферит започват да поставят под въпрос не само любовта си, но и идеята да създадат семейство.

Обърнете внимание на последното изречение Smirk

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:27 от Еванджелин

# 527
# 528
dterziiska, благодаря за снимките и резюмето. 🌹 Важното е, че го докарахме до предложението и хайде дано и до сватбата стигнем. Мисля си, че на сватбата може Карам да се опита да направи нещо и това да събуди Феро от комата.

Скрит текст:
Спойлерджията припомни, че ще има паралел с раняването на Ферит, но този път ще бъде със Сейран.

# 529
Много красиви са нашите в озета, благодаря за споделеното.
 Ако ще се женят, за да са нещастни отново, по-добре да не го правят. Но това "за последен път" е обнадеждаващо: 1. че намеренията на Ферит са сериозни, 2. че продукцията ще приключи проекта в 3ти сезон. Щото ако дадат 4ти, не вярвам да ги дават щастливо женени, което значи че 4ти сезон няма да има!
Ама гаранция-Франция ...

# 530
Озета Hands Metal

Обърнете внимание на последното изречение Smirk
Фрагът силно се разминава с озета. Откъде се взе предложението за женитба, когато имат съмнения не само в любовта си, а и в идеята за създаване на семейство??? Иначе, аз като зрител също се съмнявам в любовта им, така че поне мненията ни съвпадат. Simple Smile
Мен повече ме впечатли изречението, което ни казва, че Ферит се пита дали е готов да стане баща. В една серия е готов, в следващата категорично не иска, после отново мноооого иска, а сега е на етап колебае се. Е, успяха да ми убият мечтата за Бамби. Не знам защо трябва да се появява, когато няма ясна концепция, дали е желано или не от собствения му баща. Направо ми стана жал и за Сейран, която е готова да даде живота си, за да бъде майка, и за несъществуващото бебе. Sad
И докато Ферит не е сигурен дали е готов, забелязва, че Суна ще бъде прекрасна майка. Чувствата му от съжаление към Суна градират до възхищение. Браво на сценаристите! Ако ще разкриват истината, крайно време е да го направят. Ако ще се замаже всичко, то да спрат да пишат каквито и да било общи сцени между Суна и Ферит, че положението не става розово, когато тези двамата си взаимодействат.
Ох, бях решила да съм смирена и добра, ама на, пак влязох в грях!

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:56 от Fi79

# 531
Фи GrinningKissing Heart

Абе карай сега, готови - не готови, важното е да ги оженим, пък после дано се кротне момчето Stuck Out Tongue Winking Eye /нали има и такава идея за целта на женитбата/ Rolling Eyes

И докато Ферит не е сигурен дали е готов, забелязва, че Суна ще бъде прекрасна майка. Чувствата му на съжаление към Суна градират до възхищение.

Тук за пореден път удариха тъпомера. Мислех да не се изказвам, докато не видя серията, ама и аз не се сдържах, валла Rolling Eyes

# 532
Вижда ми се нормално Ферит да се колебае дали да имат деца при положение, че вече знае за опасността за връщане на болестта на Сейран.

# 533
Фи GrinningKissing Heart

Абе карай сега, готови - не готови, важното е да ги оженим, пък после дано се кротне момчето Stuck Out Tongue Winking Eye /нали има и такава идея за целта на женитбата/ Rolling Eyes

Еве,Фи, не се кахърете.Изпълнява се желанието на Шнура да занули Сейфер.Наистина фрага е озета се разминават много.Щом и в любовта и желанието за семейство се съмняват........наистина са си станали стари бойни другари.

# 534
Вижда ми се нормално Ферит да се колебае дали да имат деца при положение, че знае за опасността за връщане на болестта на Сейран.
Лилия, ако беше така написано, щях да се съглася веднага. Даже щях да дръпна една хвалебствена реч за Ферит, който би предпочел да живее в свят, където няма да има частичка от него, за да има свят със Сейран, но... От написаното излиза, че колебанията са му дали той самият е готов да бъде баща, т.е. насочено е към него самия. Разликата е огромна.
 Нека не забравяме, че още преди да разбере за вероятността да се завърне болестта на Сейран, ако забременее, той се люшкаше от едната крайност в другата.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:58 от Fi79

# 535
Вижда ми се нормално Ферит да се колебае дали да имат деца при положение, че вече знае за опасността за връщане на болестта на Сейран.

Това въобще не е заложено в намеренията на Ферит, той егоистично мисли за примера на баща си и собствената си роля като родител, за Сейран и болестта грам не се сети.

Фи, писали сме заедно, и то едно и също Simple Smile

# 536
Фи, като не може от Сейран да има дете, винаги може да направи на някоя друга Grinning

П.П. Четенето с разбиране е много важно!

# 537
Вижда ми се нормално Ферит да се колебае дали да имат деца при положение, че знае за опасността за връщане на болестта на Сейран.
Лилия, ако беше така написано, щях да се съглася веднага. Даже щях да дръпна една хвалебствена реч за Ферит как би предпочел да живее в свят, където няма да има частичка от него, за да има свят със Сейран, но... От написаното излиза, че колабянията са му дали той самият е готов да бъде баща. Разликата е огромна.

Ами нормално е да се съмнява, дали е готов да бъде баща след всички неща които направи, явно се страхува че може да е като Орхан

# 538
Фи, като не може от Сейран да има дете, винаги може да направи на някоя друга Grinning

Жалко че Абла Суна е бременна, стандартно решение е бълдъзката.Laughing

# 539
Аз ще си изчакам епизода, защото знаем как пишат озетите. 😉 И с разбиране и без разбиране да ги четеш е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт