Отговори
# 540
Нинка, сега се замислих, че Суна се явява резервен вариант и за двамата братя Корхан. Навремето Ифакат имаше такава идея за Фуат и Суна, сега се прокрадва мисълта за Ферит и Суна. Не е ли хем странно, хем смешно?
И друго си мисля, защо и двете снахи на Корхан ги изкараха безплодни? Ясно е, че проблема на Сейран го вкараха нарочно, за да ни е гадно. Четох някъде, ама не помня дали тук беше, или в Х. Ако бяха взели рейтинг от дивана, сега Суна щеше да е бременна от Ферит. Язък!

# 541
АфРам имали сет днес.

# 542
Нинка, сега се замислих, че Суна се явява резервен вариант и за двамата братя Корхан. Навремето Ифакат имаше такава идея за Фуат и Суна, сега се прокрадва мисълта за Ферит и Суна. Не е ли хем странно, хем смешно?
И друго си мисля, защо и двете снахи на Корхан ги изкараха безплодни? Ясно е, че проблема на Сейран го вкараха нарочно, за да ни е гадно. Четох някъде, ама не помня дали тук беше, или в Х. Ако бяха взели рейтинг от дивана, сега Суна щеше да е бременна от Ферит. Язък!

Еве, нещо като харем-синдром става в нашето дизи, но те комшиите си ги харесват тези отношения. Орхан с двете Гюлгюн и Ифакат, Ферит - с почти всяка в къщата, която не му е пряка родственица по кръвна линия.
Това безплодието е много тежка тема, можеше да развият в супер силни моменти и с Асуман още първи сезон, а я държаха статист. Сега Сейран я сложиха в ъгъла, в подобна роля ....
Суна и диван гейт, още не сме прескочили тази опасност и да се окаже, че е хванала бебе от "целуването" с Ферит. ... уфф бе ...

# 543
На мене пък ми е досадно държането на Суна към Сейран. Не изпитва никакво угризение за стореният грях.
Имам странна усещане, че тази сватба няма да е последна в живота на Ферит. Не ми харесва отношението към Суна от негова страна, въпреки предложението и пръстена даден на Сейран. Някак си бяха тъжни в този момент.
Дано да идва развръзката и Сейран най после да прогледне за лицемерието на хора, които най много обича.

# 544
Разправят, че в 98 ще гърми аферата, хади дано Grinning

# 545
Да гърми, да гърми, търпение не ми остана. От миналата година до март месец чакаме Simple Smile

# 546
Добре , че диванната сцена се оказа провал , иначе 4-ти сезон ни беше в кърпа вързан. Не ми се мисли накъде щяха да залитнат сценаристите.
След толкова ранявания  , болести , раздели , събирания  още четем за колебания .  Ами не знам вече какво трябва да се случи и на кого , че да са наясно какво искат героите ни.
То бомбата че ще гърми е ясно , само че ще е в щастлив момент за нашите , за да е по-гадно.
Чакам епизода утре , но повече чакам неделята. Искам да видя как ще е облечена Афра. Дано е нещо нестандартно и предизвикателно , като нея.  Е не чак такова като роклето на Ханде , което  ми прилича на гащи от 15-16 век /нали се сещате , онези с катинарите/.

# 547
Аз пък не искам нищо да гърми, че не ми се гледа Сейран как за пореден път ще нагушка Суна и ще тръгне пак да я дундурка, че сакън да не й стане нещо на тази "кукла". 😵‍💫

# 548
Цитат
Това безплодието е много тежка тема, можеше да развият в супер силни моменти и с Асуман още първи сезон, а я държаха статист. Сега Сейран я сложиха в ъгъла, в подобна роля ....
Нинка, съгласна съм, че темата за безплодието е много тежка и чувствителна. Дори и жени, които не са имали такъв проблем, не могат да останат безчувствени към такава болка.
 При Асуман все пак имаше сцени, в които показаха през какво преминава. Беше ни показан и страхът да не изгубиш любимия човек, защото не можеш да му дадеш дете; беше  ни показано и отношението на част от семейството (тук може да се гледа и по- общо като отношение на част от обществото) за това как ти ставаш втора ръка жена, само защото не можеш да раждаш; имаше го и разговора за осиновяването. Въобще на Асуман се отдели някакво внимани, което е достатъчно за второстепенен герой. Виж, проблемът на Сейран обаче беше тотално занулен, тя беше изтласкана в ъгъла и ролята и бе сведена до поддържаща на Берил, а аз още се чудя защо въобще ни го показаха този проблем. Той по никакъв начин не се оказа значим за фабулата. Ако бяха тръгнали в посока (аз даже имах такива очаквания и ги споделих тук) на страдаща Сейран и подкрепящ е Ферит, можехме да си изревем очите и рейтингът със сигурност нямаше да е плачевен. А те какво направиха??? Веднага след като разкриха на Суна (забележете) състоянието на Сейран, Ферит се залепи за нея (чакаше я в болничния коридор по време на разкриването на тази "тайна") и не се отлепи от нея до сцената с дивана. Ми... даже и този рейтинг им е висок!!!

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 13:06 от Fi79

# 549
Афра е в Ялъто.

https://x.com/BRAALIIR/status/1897594255004078385?t=NdbffXUBnTxJQq5QKwSiJg&s=19

Мерт също е там вече.

https://x.com/BRAALIIR/status/1897601258715803969?t=x9XDMjYGQclXECIO9sniag&s=19

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 13:06 от Lilia*

# 550
Дали и кого ще гушка Сейран си е лично нейно решение. Има право да знае истината, каквато и да е тя Sunglasses

Аман от разгонени сестри и неориентирани съпрузи /гаджета или годеници/ Smiling Imp

# 551
# 552
Преводът на Сабина звучи по-различно и оптимистично
  "Сега Сейран и Ферит са принудени да мислят не само за любовта си, но и за възможността да създадат семейство."
Дано някой с добър турски да уточни.

# 553
Сабина не превежда озети и фрагове. Мислех, че знаете, пък и си личи по куците преводи там.

Ето го оригинала

Seyran ve Ferit, yalnızca aşklarını değil, bir aile kurma fikrini de sorgulamaya başlar

Баш са почнали да се съмняват, ама нейсе Smirk

# 554
Що за чуденка - дали да имат семейство СейФер? Че те как живеят, в един дом като едно семейство, само не спят в едно легло.

В Х имаше кадър с уж АфРам слизащи заедно от кола, но момичето май е актрисата, която играе Серпил. Косата е тъмна и по-дълга от на Афито.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 14:37 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт