Отговори
# 600
Момичета, със сигурност няма да е хубава тая сватба, ще стане нещо. Досега в такива моменти винаги са гърмяли бомби. Но сега погледнах от друга положителна страна. Поне ще има за какво друго да говорим и се надявам да стане малко интересно.
От Коледа насам няма какво друго да коментираме освен дивангейт. Няма нищо интересно. Дадох си шанс и изгледах два епизода - умрях от скука. Мисля даже,че изгубих мозъчни клетки Simple Smile
Сега поне имаме шанс да коментираме нещо друго, да сменим малко, дано стане интересно, поне като за финал Wink

# 601
На сватбата на Суна и Кая гръмна бомбата Пелин, застреля Сейран и сватба нямаше. Дали сега на сватбата на Ферит и Сейран Каран/м (така и не му научих името) няма да гръмне с някоя бомба Суна и да пропадне сватбата?

# 602
# 603
Нищо лошо няма да стане, краят на сезона наближава, но това не е последен епизод. Ще ги погледаме поне в красиви дрехи тези наши нон-стоп младоженци. Алгоритъмът е следния - сватба, мъка и тъга, изпепеляваща любов, раздяла, и пак сватба, мъка и тъга, и т.н  До 3я път.
Скучно.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:54 от Ninka555

# 604
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Благодарности за озета ,превода му и снимките към новия епизод  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus За мен най-важната част от озета  е ето тази  " Но въпреки всички кризи, които преживява, той не може да се откаже от мечтата си да изгради бъдеще със Сейран. ".Според мен е нормално и Сейран и Ферит да имат своите чуденки относно брака и любовта си или по-скоро може би дали любовта им е достатъчна .Преминали са през два неуспешни опита да бъдат семейство.За развалянето на първото им семейство бяха виновни трети страни ,но за втория път си бяха самите те виновни ,като добавим и последните събития които им се стовариха на главите нищо чудно че имат съмнения дали си струва отново да пробват.Обаче след като въпреки всичко Ферит ,а предполагам и Сейран не може да се откаже от мечтата си за общо бъдеще с нея значи всичко е наред .И след като  има и предложение за брак и положителен отговор на предложението значи всичко си е ок между тях и кризата в отношенията им е преминала.

Обаче като ви чета и тук и в Х  еми ,че то тоя Ферит голям мръсник излиза че е Thinking.Аз явно съм спала той като ги е правил всичките тия мръсотии ,защото не помня чак пък толкова да е отвратителен ама след като толкова много хора твърдят едно и също нещо значи на мен ми остава да им повярвам.В такъв случай най-добре май май наистина ще бъде да няма сватба и така и така явно ще има стрелба да вземат и да го убият тоя Ферит и да се приключва с драмата.В останалите три епизода ще ни покажат  възхода на Сейран  ,тя най-накрая ще стане силна и еманципирана жена и ще може да разгърне всичкия си потенциал.Ще спаси фирмата на Корхан ,ще стане неин ръководител и главен дизайнер ,ще наследи имението от леля Хатуч и накрая даже може  да и изпишат и някой красив ,висок и синеок скандинавец да и стане бъдещ съпруг и така ще завърши тази история с  абсолютен хепиенд.
Но понеже за мен този хепиенд няма да е никак хепи аз все пак предпочитам Сейран да може да му прости на този толкова мръсен и незаслужаващ щастие Ферит и двамата въпреки всичко да успеят с този трети брак да имат своето поредно чисто ново светло начало.И под чисто и ново нямам предвид да са  забравили или да са замели грешките си под килима ,а точно обратното да са си признали и простили грешките и осъзнавайки ,че имат много повече причини да са заедно от колкото такива които да ги разделят да сключат отново брак и да бъдат много щастливи защото те и двамата заслужават много това щастие. Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Heart

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 23:59 от Eny87

# 605
Добро утро,момичета.Да се включа и аз набързо.Моето обобщение за сезона.В него видяхме само бременности,"драми" около тези бременности и тук-таме малко главни герои "пришити" към второстепенните за да ги "поддържат".Нещо не успях да разбера кой е в главна и кой в поддържаща роля,въобще да не говорим за сценария,който не е повърхностен а въобще отсъстващ.Отдавна не търся логика нито в действията на Ферит,нито в действията на Сейран,защото такава липсва.Не можах да схвана и каква беше идеята за тази целувка между Ферит и Суна.Какво искаха да ни покажат с нея и защо са решили да я включват в последния момент.Няма никакво логично обяснение поне досега.Не искам да гледам сватба между Сейфер.Това вече е смешно.Предпочитах само двамата да отидат и сключат брак,ей тъй,спонтанно,даже ако щете след скандал,щеше да е много по-вълнуващо.Щеше ми се Ферит да не се разочарова от постъпката на баща си и Сейран заради инвеститорите,а да ги подкрепи и сам да се оттегли.Извинявайте,но не мога да приема,че човек застанал пред куршумите заради любимата си може да се разочарова от нейния кариерен възход и да се дразни от това.В "Далечен град" много ми хареса признанието на един от героите."И да надебелееш-ще те обичам,и с посивели коси-ще те обичам,и с развалени зъби-ще те обичам.Ако не искаш 5 деца,ще се съглася и на 4.Ако не искаш да готвиш ще ям лахмаджун и ще те обичам.Ако искаш да учиш и станеш професор,аз няма да те спирам,ще ти помагам и ще те обичам."Не е никак романтично,но е толкова истинско.И знаете ли,това признание ми харесва много повече от всички думи като "обичам те и не мога да живея без теб."До тук разбрах само едно,97-ма серия ще бъде отново скучна,претоплена манджа и нищо ново под слънцето,само някакви напъни да се завърши що годе сезона.

# 606
Добро утро Kissing Heart
Не е лош Ферит, нито е мръсен. Много е добър дори, с чиста детска душа. Съпричастен, разбиращ... Просто искам да го видя такъв и към Сейран. Ето този Ферит много ми липсва

https://x.com/ReineMatmazel/status/1897729826066141381?t=C97OG1E … SHa5dbt0tjHg&s=19

Ще се опитам в оставащите 4 серии да търся и дано намеря това, което ме хвана от първа серия, но така и не можах да уловя в този сезон. Духът на Сейфер. За финала си пожелавам да не ми остане топка в гърдите, да мога да си поема дълбоко и свободно дъх. Не знам как ще го постигне бандата на петимата, но ще се надявам до последно.

Днес е петък, кураж Grinning

# 607
Добро утро! 🫶
Това какво е? Знае ли някой?

# 608
Добро утро!

В Х някои пишат, че с тези дрехи ще са на сватбата.

# 609
Еве, +1❤️
Аз също си искам нашия Ферит, нашата Сейро и нашите СейФер. Дано ни ги върнат поне в края. А сцената от линка е една от най-хубавите от втори сезон за мен и то точно заради тази интимност и чистота между двамата. Ах, ах искам тези СейФер толкова много.
Днес слагам лента като Сейро и просто ще гледам играта на Афра и Мерт, защото въпреки сценария и режисьора те могат да ни върнат магията. Толкова пъти го правеха.

# 610
Здравейте, момичета! Хайде честит петък Simple Smile
Аз не съм решила дали да дам шанс на епизода и да гледам. Засега клоня към пас. Предният път умрях от скука и май се прецаках.
Надявам се да поизчистят нещата като за финал и да завършим с тези герои и Сейфер от първи сезон. Не искам да остана с горчилка и лоши емоции от този сериал. Искам да го запомня с хубаво.
Нося един еднорог за днес с мечтата за промяна към по-добро като за последни епизоди.

# 611
Красивият Рамо! 🤍

# 612
Помнете, че винаги може да бъде и по-зле. 🤣

# 613
Не мисля, че беше по-зле от сега, ама...

Heart

От креативния директор на Balenciaga

https://www.instagram.com/p/DG5HpNXsVpm/?igsh=MWM0ZjExNnAyaXRlOQ==

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 11:36 от Еванджелин

# 614
Толкова ми липсваха тези усмивки!❤️❤️❤️
С нетърпение чакам да видя и тоалета, с който Афи ще блести в Париж.🌹

Общи условия

Активация на акаунт