Отговори
# 615
И аз искам да видя с каква рокля ще бъде Афра в неделята. Как смятате, кой цвят е наред сега?
Последно беше със зелена рокля.
Сега дали ще е черна, бяла, червена, розова или ще ни изненада с друг цвят?
Като гледам моделите на марката, която ще представлява аз си мисля за черна или бяла рокля Simple Smile
Повтарям красотата

# 616
Мердо може би снима днес реклама на H&S

# 617
# 618
  • Пловдив
Привет следобедно, момичета:blush:
Отново е петък,  независимо от факта, че в очакването на поредния епизод и тръпката вече я няма.Rage Яд ме е, ама много ме е яд на тъпите сценаристи,  че ни опропастиха хубавия сериал с техните небивалици.
Аз,  въпреки резливата боза  която ни предлагат ще си изгледам сериала до край с надежда за един хубав и смислен завършек.
Продължавам да гледам и се наслаждавам на играта заради  Афра и Мерт.
Heart Благодаря за всичко, което споделяте.
До довечера Heart Eyes

# 619
# 620
Здравейте, дами!
Шеф Шанлъ! Wink Ако и Сейран изпадне от ювелирния бизнес, винаги може да си изкара прехраната с друго. Оправно си е момичето.

# 621

https://x.com/gull_41_/status/1898042031030558934?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 18:07 от BELL-

# 622
Здравейте Heart
Хайде да видим какво са ни приготвили тази вечер нашите хора. Thinking Дано да имаме поне един хубав  епизод преди отново да ни потопят в драмата.И дано вече отнякъде да изскочи истината за целувката и да става каквото ще става,че то не остана време ни за скарване ни за сдобряване ,а за бамби пък изобщо май няма да стане дума. Angry Но пък надежда винаги има ,че може и всичко ей тъй някак си да се оправи и да си имаме един хепи ,хепи ,хепи енд.  Simple Smile  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Тия дни се сетих за една песен на Енигма или по скоро за клипа и. Simple Smile Ей тъй и нашите хора да вземат да върнат действието в обратна посоката до мига в който всичко се изкофти или до мига от преди две години когато Сейран и Ферит се разделиха и да ни се разрешат всички проблеми.Кома ли ще е ,халюцинация или просто нечий сън няма значение просто да ни върнат в хубавите времена.  Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray
И името на песента е подходящо"Връщане към невинността" Heart Дано и нас ни върнат в хубавите невинни времена .  Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray

https://youtu.be/Rk_sAHh9s08?si=gocOjZtRycgdyls1

# 623
# 624
# 625
Момичета, пожелавам ви приятно гледане Simple Smile
Аз засега съм пас.
Може ли да ви попитам нещо странично? Моя приятелка е харесала турски филм или сериал. Не съм сигурна. И двете с нея не можем да го намерим. А тя много иска да го види.
Дали някой от вас може да ми съдейства,ако знае кои са актьорите и филма/сериала? Слагам снимки. Благодаря предварително Simple Smile

# 626
# 627
Надя, този е филма, но го няма никъде още, освен по кината в Турция

# 628
Приятно гледане,момичета.
Благодаря за линка,Еве Kissing Heart

# 629
  • Пловдив
Еве, HeartБлагодаря за линка:hibiscus:
Приятно гледане,  момичета!

Общи условия

Активация на акаунт