Отговори
# 90
Аз по-изкуствени усмивки от тези на Сейран и Ферит от фрага не съм виждала

# 91
Епизод 96 Резюме и снимки:

Ферит си сътрудничи с прокурора, за да разкрие истината за убийството на Айшен и под негово ръководство тръгва след Садък. Искайки да разкрие истинското лице на Буюк ханъм, Ферит попада в опасна игра, опитвайки се да накара Садък да признае престъплението си.

Докато Сейран и Суна са много притеснени от случилото се, стъпките, предприети от Буюк ханъм, за да си върне контрола, правят нещата още по-сложни. Докато Орхан и Казъм се опитват да разгадаят истинския план на Ферит, информацията, получена от Дженгиз, шокира всички.

Докато Сейран е ядосана, че Ферит отново се е изложил на опасност, тя също е изправена пред голяма криза в своя бизнес живот. Събитията, в които е замесено името на Ферит, се отразяват негативно на марката им и инвеститорите обявяват, че искат да се оттеглят от проекта. Сейран обаче е решена да се бори, за да запази компанията и да подреди нещата.

Ала бала портакала с две думи Head Band

# 92
Аз по-изкуствени усмивки от тези на Сейран и Ферит от фрага не съм виждала

Val, за съжаление си права. Колкото и да са професионалисти явно разрива им  личните отношения е взел връх като емоция и това се отразява на играта им.Та те не се поглеждат и говорят на сетовете.Да се мобилизират,за да не им се отрази на професионалния имидж.

# 93

Ай, колко са сладки баджанаците, докато сервират масата! Къде е Суна да им помага? Сейран рисува, за нея е ясно, но аблата работа няма, така че да вземе да шета по къщата с мъжете.
 Май се задава още една серия, която ще пили нерви.

# 94
И аз мога да порИва малко Stuck Out Tongue Winking Eye
За вас е много романтично, че Сейран ще подкрепя Ферит, че да стане силен мъж, но аз имам проблем. А Ферит кога ще подкрепя Сейран? До кога тя ще му е бастун, който може да се захвърли всеки момент? Сега гледам, Сейран щяла да е ядосана, че Ферит не знам си какво. Защо не пишат нищо за реакцията на Ферит на последния абзац от озета? Жална й майка на Сейран Grinning

# 95

Ай, колко са сладки баджанаците, докато сервират масата! Къде е Суна да им помага? Сейран рисува, за нея е ясно, но аблата работа няма, така че да вземе да шета по къщата с мъжете.

Абидин не ги ли стреля преди няколко епизода ? Не бяха ли всички в болницата и т.н ?  Grinning

# 96
Момичета,успокойте се. Kissing Heart
Останаха може би 4 епизода.Каквито и небивалици да ни се наложи да гледаме ,след като стоически понесохме глупостите от последните 2 сезона сега последните не ги правете на въпрос.Не ревете ! То работата е за рев и на двата фронта ,ама съдба!Нейсе.

# 97

Абидин не ги ли стреля преди няколко епизода ? Не бяха ли всички в болницата и т.н ?  Grinning
Преди няколко епизода и Ферит беше тръгнал да оправя жената на Абидин, ама ей на, сега са голямо щастливо семейство. Wink Баджанаците са по- обединени от всякога. Ще има:
 Суна все ни свързва,
 Суна ни дели,
 малко тъжна е тази
 наша обич, нали?
Ах, Аби, ах, Феро, как ще се гледате с тези добри очи?

# 98
Момичета,успокойте се. Kissing Heart
Останаха може би 4 епизода.Каквито и небивалици да ни се наложи да гледаме ,след като стоически понесохме глупостите от последните 2 сезона сега последните не ги правете на въпрос.Не ревете ! То работата е за рев и на двата фронта ,ама съдба!Нейсе.

От началото на сезона са тези небивалици Ясно е , че нарочно има несвързан , измислен  и накъсан разказ
Могат да пишат хубави сцени , показаха ги За мен сценаристите не можаха да предадат идеята си  в сезон 3 и това се видя в рейтингите

# 99
Втори сезон, въпреки всички глупости, ни даде едни много хубави, влюбени Сейфери. Аххх, много ми липсва Гюнгер Sob

KrasiAnna, ако са имали идея, да, не можаха да я предадат. Но според мен, карат по моментния кеф на шнура. Затова са тези разминавания дори от епизод до епизод. Явно пишат петимата, но не се четат, та са успоредни прави и те Head Band

# 100
Еве, благодаря за резюмето! 🍀
Рамо цъка баскетче с фен! ✌🏻

https://x.com/braaliir/status/1895055543573549159?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 101
Какво друго ни остава, освен един гол и необоснован оптимизъм? Примерно да се зареждаме с мисли като тази на Екзюпери, който е казал че любовта не се състои в това да се зяпате един друг в очите, а да гледате в една посока. Да приемем, че нашите хора вече са минали етапа на зяпането, но лошото е, че досега май не са открили посоката, в която да гледат заедно. А нас ни направиха разногледи.

# 102
Ох, много ми е жал за Афрам. Всичко понесоха те. Все още вярвам, че това им поведение сега е умишлено. Колкото и да са скарани, дори и сериозно да е, те са млади отговорни и трудолюбиви хора. Не биха си позволили личния живот да им се отрази в играта и в работата им.
Ако наистина има някаква кавга между тях дано да се разберат. Не мисля, че са се разделили.
Продукцията вижда какво въздействие имат върху хората и че на нас в момента те са ни по интересни от сериала. Особено сега след като финала наближава гледат да го доизбутат този сериал.
Има промяна на играта при всички актьори, но според мен това идва от хаотичния сценарий. И те вече не могат да си познаят героите камо ли да ги изиграят. Може би по този начин се бунтуват. Писнало им е със сигурност от глупости и вече и те гледат да доизкарат до финала.
Аз имам вяра в Афрам,че са си заедно,обичат се, няма кавга, не са разделени. За мен това поведение е умишлено в момента. Нарочно пазят дистанция. Предполагам, че след края на сериала ще разберем истината.
Пожелавам на Афрам всичко най най. Заслужават много, заради труда си.

# 103
Афито!

https://x.com/yalicapkinieng/status/1895066734744220082?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:45 от BELL-

# 104

Общи условия

Активация на акаунт