Отговори
# 645
Момичета, така като ви чета пак скука епизода. Едно и също,а?
Виртуално ви черпят с нещо сладичко. От рано да почнем да празнуваме деня на жената Simple Smile

# 646
И как ще стане това предложение,много ми е интересно?Ферит се държи ужасно със Сейран,за какво ще и предлага,заради компанията или изведнъж бликнала любов?Къде е,че не я виждам...

# 647
Серпил май ще докладва на Каран за живота в имението. Гадина е.
Иначе нищо по различно от преди, скука. Сигурно накрая ще дадат нещо различно да
заинтригува гледащите.

# 648
Епизода изглежда скука,но наблягат много на диалозите,бащинство,прошка, разбиране ,деца- родители.Отделно Феро да видим ще се опита ли да разбере Сейран като му притихнат бесовете.Пак сме искам-не искам дете.Застъпена е обилно темата за прошката,значи идва момента да гърмим бомбата, там да видим прошка ще иска ли някой и дали ще му се даде.

# 649
Sikorski, да допълня към картината, която щрихира накратко. Жените готвят, мъжете Корхан са потънали в самосъжаление.

# 650
# 651

Еххх,Сейро..

# 652
Дженгиз е психолога под прикритие.На фаза изповед са всички.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:08 от Sikorski

# 653
🧐 проф. д-р Дженгиз

# 654
Много добро решение на Халис да вкара сред тях психолог, че всички са за него, особено Ферит.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 22:33 от Lilia*

# 655
Аз Дженгиз го възприемам по-скоро като дядото и бащата, който трябваше да бъде Халис ага.

# 656
И в крайна сметка няма фраг.
Предложението ми се стори от пръстите изсмукано.

# 657
Удряйте бързо по едно, че ще има фраг. 😃

# 658
Мен лично от целия епизод ме трогна единствено разговора между Сейран и Кязъм...за съжаление Ферит не ме убеди в любовта си,как пък един път не я целуна...общо взето двойка с 30 годишен брак зад гърба си.

# 659
Мен лично от целия епизод ме трогна единствено разговора между Сейран и Кязъм...за съжаление Ферит не ме убеди в любовта си,как пък един път не я целуна...общо взето двойка с 30 годишен брак зад гърба си.

Миленка,  в Рамазан са хората,целувки милувки йок

Общи условия

Активация на акаунт