Trendyol

• 16 512
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
  • Под кривата круша
Аз смених езика на английски и е малко по-добре от към описания.
Радостина, отговорих ти на лични относно тенджерите, но отговарям и тук.
Доволна съм, използвани са 2 от тях. Нищо не загаря и много лесно се мият на ръка. Капаците нямат никъде дупка и малко ме беше страх от изкипяване, но засега няма произшествия.

Днес получих 1 пратка, чакам още 2 тази седмица.
В днешната бяха 2 суитчера и 2 долнища. Суитчърите са брандирани с логото на Мерцедес. Харесаха ми, материята е хубаво трико, отвътре с лека вата. Обаче долнищата… мъка. Материите са добре-памук. Едното е с изрязан етикет, поръчан голям размер и стана на щерката, която е на 15г. и определено си е женско. Другото е с някакви петна като от лепенки и нямат махане, но не ми се занимава с връщане и става работно.  Чакаме още дънки, брандирани тениски и суитчъри от същия магазин, от който са днешните. Отделно на майка ми пусках обувки, които трябва да пристигнат скоро.
Няма да казвам, че количката е пълна отново … обаче имам някакъв купон за -70% /32лв/ и се изкушавам.

# 241
Здравейте. Нов потребител съм на сайта. Дава ми намаление до определена бройка и отгоре свети още един купон - 30 процента при финализиране. Той се добавя върху първоначалната отстъпка за нов клиент ли?

# 242
Здравейте. Нов потребител съм на сайта. Дава ми намаление до определена бройка и отгоре свети още един купон - 30 процента при финализиране. Той се добавя върху първоначалната отстъпка за нов клиент ли?
Не мога да хвана логиката на процентните намаления. Ето какво ми изписва за ценообразуването при последната ми поръчка:

# 243
Този разчет след финализиране на поръчката ли е видим

# 244
Този разчет след финализиране на поръчката ли е видим
Да, като обобщение на поръчката в приложението. Нищо не разбрах, но съм доволна. Уви, вече нямам купони и ще трябва пак да чакам 2-3 месеца явно. Имам един за 100 лв., но с минимална сума от 350 лв. Ако чак толкова харесам нещо за тези пари, ще го ползвам, ако не изтече.

# 245
  • Русе
Да не остана назад и аз си поръчах едни чаршафи , имах купон за 35% , свърши добра работа.

# 246
Моите купони са много зле или не ми намаляват кой знае колко, за това което искам 😂

# 247
  • София
Аз също поръчах 2 комплекта на Cotton. Имам няколко и съм много доволна,поне са купувани от сайта. Ще видим какво ще пристигне като качество.

# 248
Получих си чинийките аз. Доволна съм. Бях се изкушила с още 10 вида намалени, ама с тая подуса прекалявам. Няма къде да прибирам.
Втора поръчка ми е това. Първата беше чанта и рокля. Много съм доволна и от двете. Дойдоха за 52 лв, от 125 намалени, нещо такова. Чантата някаква турска марка. Ежедневна, спортна, за през рамо. Супер удобна ми е. Размера на роклята стрелях по БГ стандарт и ми заспа 😁

# 249
За първата поръчка като добавя повече от 2 артикула цената се повишава,така ли е по принцип

# 250
За първата поръчка като добавя повече от 2 артикула цената се повишава,така ли е по принцип
Ако си сложила един продукт и автоматично са ти начислени 50/60 процента върху неговата стойност, при добавянето на нов, преизчислява отстъпката и за втория артикул като запазва и лимита (например аз имах веднъж 50 %, но с лимит от 40 лв. или нещо такова).

# 251
Гледайте какво пише на талона. После разделя отстъпката между двата артикула. Ако пък е само един, е възможно да начисли доставка. Зависи от сумата.

# 252
и за евтин артикул е ми начисли доставка - 25 лева. а при добавяне на друг артикул намаляваше отстъпката. още не мога да им схвана всичко, но е добър сайта

# 253
  • София
Вчера пристигнаха комплектите на Cotton box. Страхотни са! Днес ги изпрах  на 40 градуса,не са мръднали. Цветовете са същите като на снимката.

# 254
Супер, честито! Моите ги пренасочих към кутия и ги чакам утре. Може ли линк кои си поръчала, че се облизвам за още аз. Smile И дали си дойдоха в компект от 4 части, както обсъждахме тук?

Общи условия

Активация на акаунт