Trendyol

• 16 572
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз го изтрих, само първата поръчка си заслужаваше.

# 211
  • Сливен
Наистина много странно действат. Първите поръчки добре, после. . Сега имам 5 лв.отстъпка от точки ли е от какво. Ако е малка сумата ми дават само половината. От колелото имам 12 лв., но не мога да ги използвам заедно.

# 212
Е, щом им е зора 3/4 поръчки да направя… Мъжа ми ще е доволен 🤣🤣🤣

# 213
И аз така.
Първите 3 поръчки биваха отстъпките.
После 1 месец суша.Тъкмо да го трия и ми даде пак някакви добри %.
Това преди повече от месец.Сега пак суша.Давам им шанс още седмица и трия.На тези цени не бих поръчал.

# 214
  • Пловдив
И аз изтрих приложението ,след като получих раницата без портмоне.
Иначе възстановиха ми сумата за раницата когато се оплаках.
Поръчах си маратонки на guess. Много съм доволна много хубави и на добра цена ,но дотук.

# 215
Здравейте!

Днес за първи път поръчах от този сайт, поръчките на адрес с куриер ли пристигат, как? Малко е странен сайта, та не успявам да се ориентирам добре.

# 216
С куриер еконт или спиди.

# 217
Много съм разочарована. Статутса на 2 продукта от поръчката ми са "върнати" и ще ми върнат сумата. Аз обаче ползвах купон, единият продукт още е наличен - и няма на кого да пиша - мейл или чат на живо да питам за причината.

# 218
Имат чат на живо.Ползват преводач и докато разберат какво искаш,трябва да им се обясняваш много.

# 219
Аз знам езика, но не виждам бутон за чат на живо а само БОТ с готови отговори

# 220
Най отдолу има бутон,ако не си доволна от отговорите да се свържеш с агент.Според имената ,с които съм си писала,най вероятно са румънци.Ето долу в ляво слушалката.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 19:14 от Maya Zhelyazkova

# 221
За съжаление нямам този бутон. Както и да е - досвидя им се

# 222
Как става плащането с карта?
Понеже поръчах едни чинии и опция за наложен платеж няма, тъй като сумата е малка, натиснах плащане с карта и въведох данните. Последващо в поръчката ми е изписана дължимата сума, а аз мислех, че я дърпат предварително от картата. Това значи ли, че когато получа поръчката ще трябва да платя на куриер с картата?

# 223
Наложен платеж значи плащане на място при куриера - с карта или в брой - все тая.
Плащане с карта през сайта значи плащане директно на тях и пратката пристига без наложен платеж
За да платите с карта изисква да въведете номера, дата на валидност и 3-цифрен код. Ако това не сте го направили, значи не сте платили с карта. Вижте си все пак и наличността.

# 224
Благодаря! Всичко е въведено. Номер, дата и кода.
Просто в приетата поръчка стои накрая и сумата, затова се зачудих. Това ми е едва втората поръчка платена с карта в сайт и понеже при първата поръчка имаше някаква проверка на картата и последващо получих известие, че са дръпнати пари от картата, а тук нищо такова не се случи. Но пък имам мейл, че поръчката се обработва.
Предната ми поръчка от сайта беше с наложен платеж.

Общи условия

Активация на акаунт