Trendyol

• 22 654
  • 328
  •   1
Отговори
# 315
Имам въпрос към връщалите  пратки към Трендиол относно връщането на парите. Пълната сума ли са ви възстановили или приспадат нещо? Четох отново цялата тема, четох и из фейса и се омотах. Някъде пишат, че приспадат 7-8лв.  За халата, който искам да върна съм платила 10лв и сякаш няма смисъл да ходя до Спиди.
Но ако поръчката остава над 40 лв, май не удържаха.

# 316

NTG ще чакам отзиви за чаршафите , че и аз съм ги загледала Simple Smile

# 317
  • Пловдив
Имам въпрос към връщалите  пратки към Трендиол относно връщането на парите. Пълната сума ли са ви възстановили или приспадат нещо? Четох отново цялата тема, четох и из фейса и се омотах. Някъде пишат, че приспадат 7-8лв.  За халата, който искам да върна съм платила 10лв и сякаш няма смисъл да ходя до Спиди.
Аз връщах обувки. Струваха 55.58 лв. С купон и намаление. Платих през пейпал. Върнах безплатно с генериран етикет за връщане в Спиди. След 3 дни парите бяха в сметката, без никакви удръжки.

# 318
Получих една част от пратката, тези пантофи за 6 лв:
https://ty.gl/98dspkr9gikq2

Ужасна миризма се носи от тях, като на амоняк, и/или някаква друга тежка химия. Не са и удобни, лека но твърда подметка от пяна, която не се огъва като ходиш, подозирам, че бързо ще се скъса плата, там където е зашит за подметката. Подадох заявка за връщане, те пък ще ми върнат парите, без да връщам чехлите. Ще ги хвърля, но  се чудя, какво ли чудо ще е следващото, което ще дойде.

# 319
Днес пристигна втората ми поръчка. Тотално разочарование този път. Такива парцали не съм очаквала. Кофти материи, кройки, отврат.
А толкова бях щастлива с находките в първата поръчка.
Чакам още една и ако е същата гадост - приключвам.

# 320

Това е стара поръча от 10 дни, но сега получавам имейл за неправилен айбан и за този суитчър. Получих суитчъра нямам върнати неща. Някаква измама ли е ? Да си дам ли айбана ?..

# 321
Къде ти го иска? В приложението или в пощата?

# 322
Къде ти го иска? В приложението или в пощата?
Приложението

# 323
Странно. Щом нямаш нищо забавено и върнато, не си давай айбана.

# 324
Странно. Щом нямаш нищо забавено и върнато, не си давай айбана.
И аз така мисля, за някакви 14 лв не ми се рискува. Много ми е странна цялата работа

# 325
Здравейте, днес видях, че статутът на една от моите поръчки е “върната” , въпреки че аз не съм правила такова искане към Trendyol. На някого случвало ли му се е това при пазаруване от сайта? Аз самата за първи път пазарувам от там поради препоръка на мои приятели. Simple Smile

П.С Самата сума, която са изписали, че трябва да бъде върната е със сигурност доста по-ниска от общата цена на трите продукта.

# 326
Да, на мен ми се случи. Част от поръчката ви няма да се достави - и ви възстановяват сумата. Няма смисъл да пишете. Ще се оправдаят че на митница е върната и това е.

# 327
Освен на cotton box, някоя друга марки за спалньо бельо, което да е читаво от сайта има ли?

# 328
Тач, май някой похвали. Не знам как се пишеше точно

Общи условия

Активация на акаунт