Trendyol

• 58 445
  • 888
  •   1
Отговори
# 435
Box now  имат ли ? Виждам само опция да си добавя домашния адрес?
Не ми дава и наложен платеж.

# 436
Наложен платеж има при покупки над 40 лв. Тогава доставката е безплатна и има 4 лв такса за наложен платеж.
Доставят със Спиди и Еконт. Някои споделиха, че дават адрес на офис и си получават пратките там, но като втора опция, когато получите известие за пратка от Спиди, тогава може да пренасочите до кутиите на Спиди и евентуално да се заплати сума, ако има такава за пренасочване на пратка.

# 437
  • Пловдив
Някой да е поръчвал плътни завеси, тип блекаут, да помоля за линк, мнение и реални снимки.  Благодаря

# 438
Няма такса за пренасочване от Спиди. Само за Еконт.

# 439
Още едни чаршафи от мен. Поръчах ги за детето. На Cotton box са и са много хубави, цветовете също са хубави и ярки. Излязоха ми 29 лв, мисля, че си струват

# 440
  • Карлово
И аз се нареждам с чаршафи.
Ей тези:

https://www.trendyol.com/bg/tac/komplekt-zavivki-ranforce-crysta … ahlem-p-846176405
Същите са като на изображението. Хубава материя за 20 лв. ги взех.

За друга поръчка с наложен платеж на стойност 114 лв. Преди да бъде изпратена направих анулиране на 2 продукта и ми пише, че няма да има възстановяване на сумата, поради наложения платеж. Какво може да се направи, освен да не я взема.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:15 от ДамаТрефа

# 441
Аз днес си получих вторите пердета, доставиха ми ги в кутия на Спиди, точно до нас, доволна съм.

# 442
  • София
Някой поръчвал ли е от сайта Лего? Оригинални ли са?
Аз получих днес това и изглежда като истинско: https://ty.gl/rzbxxxjc6i7dh

# 443
Преди 3 дни получих 3 чифта чорапи Адидас.
Изпрах ги и след 2 часа носене краката ми бяха целите в мъх,не мисля да ги нося.
Подобни от About you нямаха този проблем.

# 444
  • София
Направих профил на майка ми,но защо там не намаля с код 60% и така чаршафите излизат по-скъпи.В моя профил си го има този код за -60%

# 445
От вашия телефон ли?

# 446
  • София
Направих и профил от нейния телефон

# 447
Странно. Ако е с нейния,  а не вече с използван gmail,  не би трябвало. Потвърдите ли регистрацията от мейла и? Тел. номер също трябва да е неизползван до момента

# 448
Имам пратка поръчана на 10,  която е за доставка 19,но няма никакво движение. Какво се случва ,ако не се достави в срок?

# 449
И аз си направих втори профил с друг имейл, но с моя телефон, обаче ц, китайците дебнат, не може да ги минеш.

Общи условия

Активация на акаунт