Trendyol

• 40 507
  • 601
  •   1
Отговори
# 585
когато слагаш втори и трети, четвърти...продукт , цените се повишават забелязах
само един е на сметка
ама аз плащам наложен платеж и трябва да ми е над 40лв
ако плащате с карта , приключвайте на първия продукт, май е безплатна сега доставката писаха по-горе

# 586
Да, махнах мокасините и чантата стана 56 лв

# 587
  • Ланкър, планините Овнерог
Мда, не ми начисли доставка за 6-левовото палто.

# 588
Защото купона е за определена сума и като слагате още продукти, то остъпката се дели между тях. Съответно става по-малка. Аз поръчвам по едно нещо. Съжалявам, ама така ми идва по-изгодно. Плащам с карта, та не ме бърка таксата за наложен.

# 589
Затова си пускаш поръчките поотделно.И гледаш купоните в профила.Можеш да комбинираш от различна секция ,тогава не се вдигат цените.Гледам ,че за поръчките ми от предните дни вече няма налични купони и цените са по високи.Единствено този комплект прибори е все още на 18 лв.  https://ty.gl/lvxb16ezttxfi

# 590
Може ли линк?

# 591
  • Под кривата круша
Мая, при мен приборите са 35лв., явно имаш накъде купон. Аз вече нямам налични. Ситуация от преди малко.
Детето на 15г. иска да пуска поръчка от Тему, вътре има 2 бр. Бодита за 19лв.
Казвам скъпо е, виж Трендиол, трябва да имаш купон. Пуснахме за 8-9лв отново 2 бр бодита и другите неща от Тему.

# 592
В количката стават 18.60.Там си проверяваш за всяка цена.И гледаш дали е цъкнато на купона за 50 % отгоре

# 593
От няколко дни купоните са ми само по 2 процента, но аз имам една единствена поръчка до момента  в този профил .
Никакви други не се появяват, освен този за първа поръчка. Направих няколко профила- и все това- съжалявам, използвали сте купона за първа поръчка. А реално такава няма. От това съдя, че някак засича кога профилите са от едно и също устройство.
Както и да е, и без това от няколко месеца съм в постоянен Черен петък, та тези ми правят добро.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:21 от Mateah

# 594
Чаршафите, които NTG показа и аз ги имам в този цвят: https://ty.gl/v02bqr1tp2u2c Добри се оказаха, ако има намалени и други цветове, ще си взема. Да, не са 100% памук, но не се свиха или деформираха, добре стоят, не спарват.
И аз не мога да схвана логиката на платформата, затова добавям продукти в количката, когато реша да поръчвам-маркирам, размаркирам, докато ми хареса цената. И аз често поръчвам 1 или 2 продукта.

# 595
Оказа се, че съм писала наизуст.
Аз се омотах  от толкова проби, профили и тн.
В профила с единствената ми до момента поръчка наистина имах купон за -70. Неприятно беше да открия, че стигайки до плащане, картата ми беше запаметена. Сигурна съм , че не я запаметих. Както и да е, тя вече е невалидна, но ме хвърли в размисъл как така се е получило.
С новата много внимавах, два пъти ми предлага да я запаметя по различни начини.
Еми, поръчах.😀Толкова време загубих в проба/ грешка.

# 596
И при мен така. Сега направих 2-ра поръчка. Картата ми запаметена, а винаги внимавам и не запаметявам никъде.

# 597
Може ли линк?
https://ty.gl/876jmjk3064oy

# 598
Добре изглежда палтото,но сигурно видяхте състава в описанието-полиестер,акрил, вискоза ,найлон и 4% вълна. Което не пречи в действителност да в хубаво, особено за тези пари.
Записах се днес с първи покупки от сайта. Дано съм улучила.

# 599
За 6лв хич няма да му търся кусури. Може пък и да е читаво. И на доста по-скъпи палта състава е подобен. Имам си вълнено късо, тежко е. Да си начесам крастата за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт