Trendyol

• 39 254
  • 559
  •   10
Отговори
# 555
Здравейте, по един продукт ли поръчвате, защото забелязвам, че така цената е най-изгодна и всичко ли е с безплатна доставка?

# 556
Здравейте, по един продукт ли поръчвате, защото забелязвам, че така цената е най-изгодна и всичко ли е с безплатна доставка?
Нямам такова наблюдение. Най-вероятно имаш купон, който има ограничение на максималното намаление(като сума) и го превишаваш. Така цената става по-висока при повече бройки.
Само в момента има безплатна доставка без минимална сума, както и за първата поръчка.

# 557
Много са “гадни”- веднъж съм поръчвала и сега от друго устройство направих друг акаунт. Въведох всичко, даже и банкови данни и хоп- нещо в кошницата се объркало. 😀повече от това устройство няма как да поръчам, някак засича и колкото и нови профили  да правя, не се получава.
Добре поне, че не ми дръпна парите от картата.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:58 от Mateah

# 558
Много са “гадни”- веднъж съм поръчвала и сега от друго устройство направих друг акаунт. Въведох всичко, даже и банкови данни и хоп- нещо в кошницата се объркало. 😀повече от това устройство няма как да поръчам, някак засича и колкото и нови акаунти  да правя, не се получава.
Добре поне, че ме ми дръпна парите пт картата.
Направи регистрацията и всичко останало през браузър. Трябва да ползваш различни карти.

# 559
  • Пловдив

Всичките ми поръчки до сега са по един или два продукта защото ползвам купони , които те ми предоставят .
Веднъж поръчах 3 пъти по 1 продукт едно след друго за да се възползвам най-добре от намалението на купона.

Общи условия

Активация на акаунт