Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно - тема 17

• 15 067
  • 603
  •   1
Отговори
# 585
Значи пожелавам си от тоя вид, който да ме събудят напушена 🤣 не че не придърпван пасивно де, мъжа ми е адски закоравял пушач и ща не ща му дишам дима

# 586
Това е много неприятно за човек, който отказва Confused

# 587
  • Русе
Мила, щото иначе ще си събера куфара и ще драсна на някъде далече, затова са ми спрейовете 🤣😂🤣. Пръскам, за да не се напрягам. 😁 Ще спра и спрейовете скоро. И това време ще дойде...Обаче ме впечатли със спрея със селен. За Вит Д/ К и вит 12 знам, но за сефте чувам спрей селен. Я кажи коя марка е да го търся ❤️

Елора, не искам инхалатор в носа. В устата искам. 😂 Като вейп, ама не баш, защото не го дишаш поне и не го държиш като цигара. От навика да държа поне се отървах. Засега.

Tinydevil, голямо браво! Как е главата? Нервите? Аз не съм сънувала, че пуша засега.

# 588
Танче, повярвай ми има уникален ефект.
Даже преди да шмръкнеш го подръж в джоба да се стопли или до кожата, така се активират маслата.
И запуши едната ноздра и вдишваш през другата.
Ще разбереш защо го препоръчвам.
Левче е, няма да те бутне.

# 589
  • Русе
Танче, повярвай ми има уникален ефект.
Даже преди да шмръкнеш го подръж в джоба да се стопли или до кожата, така се активират маслата.
И запуши едната ноздра и вдишваш през другата.
Ще разбереш защо го препоръчвам.
Левче е, няма да те бутне.

Нали имам вкъщи един, на който капя етерично масло от мента. Ефекта би трябвало да е същия. Освежава, но не релаксира в дълбочина мозъка. Поне моя...😊

# 590
Какъв точно имаш.
Абе аз ти казвам тоя да вземеш.

# 591
  • Русе
Какъв точно имаш.
Абе аз ти казвам тоя да вземеш.

Моя е празен, сложих му памук и му капя масло на Дотера, но ок ще пробвам твоя 🤗❤️

# 592
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030028192

Това е селенът.

Но, разбира се, то не дава усещане за high.

# 593
От тема за цигари, то заприлича на някаква нарко тема. Едната шмърка едно, другата пръска друго. И нали кое е най-препоръчваното. 🤣
И аз съм сънувала, че пуша, но доста рядко. Първия път много се изненадах, че сънувам, че пуша. Следващия вече не бях така.

# 594
Хахахаха, нарко тема 🤣, смея се с глас. Ама то си е така, тук все сме наркоманки (или бивши поне). 😉
Аз писах също в старата тема, няколко пъти сънувах, че пуша и толкова виновна се чувствах, че като се събуждах, беше голямо облекчение, че е било само сън.
А единият път май се напушвах, изпуших 3-4 цигари… олей, тогава гузна бях 🤣.
Това са съвсем нормални неща.

# 595
Новия лаф между екс-пушачите: "Спрей трябва ли?", подшушнат с равен тон и лице на покер играч, подобно на дилър, продаващ тайно незаконни субстанции в гетото. 🤣

# 596

Tinydevil, голямо браво! Как е главата? Нервите? Аз не съм сънувала, че пуша засега.

Нямам проблеми, аз и със и без цигари съм си невротична, нямам главоболие, аз по принцип не страдам от такова. Но да ви кажа аз и тренирам 4-5-6 пъти силово в седмицата и мисля, че това също оказва помощ на биохимията в мозъка Simple Smile

# 597
О да, спорта много помога за хормоните.

# 598
  • Русе
Благодаря, Мила!
Ама аз спрея със селен го искам за щитовидната жлеза не да се друсам. Хахахх 😂🤣

# 599
Малко извън темата, но внимавай със селена.
Много го препоръчват, но го има в много храни и има опасност от предозиране.
По-добре му изследвай нивата първо.

Общи условия

Активация на акаунт