Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 317
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от мен! ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
 Ние сега се връщаме от лекар,Жоро ми беше с възпалени уши миналата седмица и нещо се запънаха и не искат да минават,до гуша ми дойде вече това е всеки месец, но дано този прескочим антибиотика  Praynig Баткото днес има тържество, той ще е щъркела Laughing, вълнувам се, че ни е за първи път и не знам как ще се справи.

Меги комплименти за старанието по темичката, каквото и да направиш ще е добре Peace А относно алергиите те край нямат, и двамата са ми алергични, но големия пие повече антихистамини, в момента е на Кларитин и Кузикром Sad

Усмихнат ден на всички Hug

# 46
  • София/Сливен
Иве, като бяхме в Сливен са му предписвали и Кларитин (когато направи псевдокруп, с диагноза субхордален ларингит). Тук му предписват Зиртек и Ериус, може би защото е непрекъснато с обриви (те се появиха за първи път 2-3 месеца преди да дойдем в София) и отвреме навреме се появяват и дихателни проблеми.
Ама и вие май много боледувате, да се оправяте по-бързо. Ще стискаме палци за щъркела  Grinning

# 47
Здравейте и честита първа пролет и от мен. Най - накрая се престрашавам и аз да се включа при вас.

# 48
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!    Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Меги много добро оформление на темичката!Поздравления!
Не ползвате ли някакъв инхалатор?Би могло да ви облекчи.Аз отдавна се каня да купя един,набелязала съм си от ТСМ.Мисля,че и без алергии-при хрема ще е полезен.

# 49
  • София/Сливен
silvina83, добре дошла! Надяваме се да се чувстваш добре с нас!  Hug
Ваня, досега не е ставало дума за инхалатор, инхалациите си ги правим над тенджера с гореща вода или в банята с пусната от душа гореща вода. Пък и той скоро не е стигал до такива критични състояния, надявам се да го израсте.

# 50
Благодаря ти! Мисля че ще се чувствам добре сред съгражданки.

# 51
silvina83 - добре дощла и от мен  Hug
Сега чакаме малко инфо от теб и снимки Mr. Green

Меги, мерсаж за обяснението Hug

Честита Първа Пролет момичета  bouquet

# 52
...сега прочетох, че имаш малка принцеса на възрастта на моя малък Принц - да ви е жива и здрава Heart Eyes

А ти къде живееш Wink

# 53
silvina83, добре дошла! Надяваме се да се чувстваш добре с нас!  Hug
Ваня, досега не е ставало дума за инхалатор, инхалациите си ги правим над тенджера с гореща вода или в банята с пусната от душа гореща вода. Пък и той скоро не е стигал до такива критични състояния, надявам се да го израсте.

Меги погледни това- http://www.atrakcion.com/images/tsmsmall/3266smal1.jpg
Не е задължително да се ползва с лекарство,може и с физиологичен разтвор,просто за облекчаване на дишането.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 15:09 от vanyia

# 54
Иве, като бяхме в Сливен са му предписвали и Кларитин (когато направи псевдокруп, с диагноза субхордален ларингит). Тук му предписват Зиртек и Ериус, може би защото е непрекъснато с обриви (те се появиха за първи път 2-3 месеца преди да дойдем в София) и отвреме навреме се появяват и дихателни проблеми.
Ама и вие май много боледувате, да се оправяте по-бързо. Ще стискаме палци за щъркела  Grinning
Милото дете,голяма мъка е с тези алергии и за нас, но за тях най-вече TiredНадявам се , че след 7 годинки ще ги надрастнат и няма да има повече проблеми.Този инхалатор, който искат да ти покажат е предполагам същия като моя, на ТСМ, но аз го взех тук от склада за 25лв.,доволна съм от него, но Мони не го иска, голям рев е, когато се наложи да го ползва Crossing ArmsНие слагаме само  физиологичен разтвор Peace

Добре дошла и аз да кажа на silvina83  bouquet

# 55
Казвам се Силвина, на 23 години съм. В момента съм студентка в БСУ и работя като кадрови войник в бригадата. Живея до магазин "Близнаците" на ул "Г.С. Раковски". Съпругът ми се казва Димо на 29 години е от град В. Търново. По професия е офицер тук в Сливенската бригада.
Сега ще се опитам да ви дам и снимки.Извинявам се ако не се получи, но още съм НОВАК. Laughing http://snimka.bg/album.php?album_id=103336&photo=12. А ето ни и нас с таткото:http://snimka.bg/album.php?album_id=78749&photo=9

# 56
silvina83,мисля че те познавам.Силвия ли ти е името?

# 57
Браво, имаме си и войник Party, това сливналийки страшна работа, нищо не им се опира newsm53

# 58
Да,определено си ти!
Аз съм Теодора,държахме преди кафе "Чери" със сестра ми!Радвам се да те видя тук.Страхотно детенце си имаш newsm51!!!

# 59
  • София/Сливен
silvina83, много сте сладки, и обеци си имате... Дали ще улуча рождения ден - 9 юни ?
Цял ден се ровя в разни списъци, нали днес ми е ден за ремонт на темата. Да пиша Двата аслана като адрес става ли?

Общи условия

Активация на акаунт