"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 433
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Е, току виж до края на сериала стане ясно какво е чула.
За мен е рано за всякакви предположения.

Люба знае нещо, когато Стефан пушеше и тя го снимаше му каза нещо от рода на: “Сам си си виновен...“
Ама може и да не съм чула добре, щото с това озвучаване....

# 76
  • Галифрей
Определено не й за първи път на старата майка. Очевидно,че е била самотен родител с три дъщери.
Според мен Стефан е изневерявал.

# 77
  • София
Хареса ми сериалът на мен. Много приятно съм изненадана след "Всичко за сина ми". И на мен малко хаотично ми дойде за начало прехвърлянето на сцените, но определено ми привлякоха интереса. Радина и Мария бяха блестящи. Не знам Радина как е в живота, но в ролите й винаги ми е била топ. Харесва ми и визията й в сериала. Кастът е много силен. Очаквам с нетърпение как ще се развие действието.

# 78
Не можах да го гледам.
Ако знаете, моля споделете кога и къде ще има повторение!🙏

# 79
Харесах Каварджикова и Радина, играят естествено. Духовникова и Койна са доста маниерни
Понеже малко пропуснах, не разбрах какъв й беше Ивайло Христов на майката?

# 80
Хареса ми въпреки кофти озвучаването. За озвачуването също не съм сигурна дали не е нарочно, защото при някои диалози перфектно разбирах какво говори едната страна, а при другата думите оставаха някакси замъглени и сдъвкани, все едно нарочно не трябва да се разбира какво точно се казва, част от мистиката на филма Joy

Капките кръв, които София видя, от Надя ли бяха?

София видя, че Стефан тръгна нанякъде, но това беше през деня, а той май изчезна вечерта след фойерверките.

Тази накъсаност на сюжета и вървенето напред назад е малко объркваща, но предполагам, че иначе филмът би бил скучен и предвидим.

Също не разбрах в разговора с онзи на Любов за какви 18 000 ставаше въпрос, ако изобщо съм чула изобщо? И какво той искаше да говори с нея, но това не се спомена май.

# 81
  • София
Харесах Каварджикова и Радина, играят естествено. Духовникова и Койна са доста маниерни
Май не дадоха какъв й е, но моето предположение е, че може да е бащата на дъщерите й. Надя я попита дали Стефан е изчезнал като баща им, а София при срещата с героя на Христов му каза, че когато е имала нужда от него, го е нямало. За това си помислих, че може да е мъжът й. Ако е изчезнал, когато момичетата са били малки, е възможно Люба да не го позна, когато ги видя в нощта на рождения ден.
Малко на свободно съчинение го удрям, но ми мина тази линия през главата още докато гледах епизода.

# 82
  • Другата България
Аз като ви чета май доста неща съм пропуснала.....Joy
Сега чувам за 18000.

Скрит текст:
То никой не разбра.
Познат от 30 години, който ѝ донесе подарък за РД.
Със сигурност ще излезе повече от познат.

# 83
Не можах да го гледам.
  В програмата на интерактивната ми ТВ виждам повторение на еп.1 на 11-ти петък в 23:25.

# 84
  • София

Люба знае нещо, когато Стефан пушеше и тя го снимаше му каза нещо от рода на: “Сам си си виновен...“
Точно така му отговори, защото той каза преди това: " В какво ме забърка".

# 85
  • Другата България

Точно така му отговори, защото той каза преди това: " В какво ме забърка".
Значи поне това съм чула и разбрала.
А онзи на Любов - Никола, нали е управител на ресторанта на Стефан, може за пари, свързани с бизнеса да става въпрос....тук вече гадая, защото не съм чула за 18000.

# 86
И моите 5 cents...
Изненадвам се колко неща сте видели и чули, които ми убягнаха. А уж гледах и слушах внимателно... Simple Smile
На мен ми направи впечатление, че майката и дъщерите са с една и съща фамилия, вкл. омъжената, както и това, че фамилията на бащата (в сцената с двамата полицаи я споменаха) е различна от тяхната... Не че е нещо нечувано, но някак ми се наби в ушите.
Според мен, Вяра е замесена в смъртта на Стефан. Индиректно.
А следите от кръвта не е задължително да са резултат от домашно насилие, може героинята на Духовникова да се самонаранява, може да е всичко, всъщност.
Гледах short с Виктор Божинов, в който коментира филма като женски и енергиен. Със сигурност не е типичната крими-семейна история. На мен ми харесва, дори много, най-вече заради отворените откъм конкретност сцени и отношения, но мъжът ми отказа категорично да гледа следващ епизод. За него историята в 1-я епизод може спокойно да се вмести в 10 минути, не в 60.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 01:02 от PoshSpice

# 87
  • София
Хванах малко от интервюто на Койна и Теодора сутринта при Георги Любенов и там казаха, че до самия финал на 6 епизод няма да се разбере точно какво се е случило. И това също ми хареса, отново съпоставяйки го с "Всичко за сина ми", където още от трейлъра се показа коя е майката и т.н.

# 88
Не можах да го гледам.
  В програмата на интерактивната ми ТВ виждам повторение на еп.1 на 11-ти петък в 23:25.

Благодаря!🙏

# 89
  • Враца
Леле, 6 епизода, ще се нищи какво се е случило в тези 10 минути?
Мисля, че няма да издържа.

Бучащата музика много ме подразни, напрягах се да чувам и диалозите.

Харесвам актьорския състав много, но леко съм разочарована. Може би, по-харесвам динамиката, така 6 часа да ме въртят за едни 10 минути ми идва досадно.

Общи условия

Активация на акаунт