Бебе на 10 дни сус завишен CRP

• 477
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Пникьосана съм. Детето ми е в болница, защото е със завишен CRP. Родено е 39 седмица, нормално 3100 гр., 50см. Стигнахме до изследвания, защото в началото започна да се изхожда много твърдо (8ден от раждането ). Кърмя го,но нямам кой знае колко кърма, максимум 40мл. От двете гърди и го дохранвам с NAN SUPREME PRO 1. След като започна да се изхожда по трудно, започна да намаля дажбата си. Като деня, когато го вкарах в  в болница 10 ден, повърна яденето си от 6часа (30мл) и от 9часа(20мл). Е болницата ми казаха че е на антибиотик и система, но и там не си изяжда дажбата, както и е повърнало. Моля, на някой случвало ли му се е. Ще полудея. Не знам къде съм объркала, че да се случи това. Прилагам и изследванията. Всички ги притеснява само CRP.

# 1
Дали е с жълтеница детето? Иначе за другото не мога да дам мнение, но високия билирубин вероятно е от това. ЦРП ми се струва като да е с вирусна инфекция. Предполагам заради възможността от обезводняване му слагат системи? Вие къде сте, не сте ли в болницата с детето? Защо не питате лекарите?

# 2
Билирубин си е баш за жълтеница.

# 3
Црп не е чак толкова високо, вероятно бебчето е хванало вирусче. Правилно сте се обърнали към болница, защото е новородено. Проблемите с храненето не причиняват високото црп. По- скоро, защото е болно и с жълтеница не се храни добре. След като се прилага лечение, вероятно съвсем скоро ще е по-добре. Цедете се на всеки 2 часа, за да поддържате лактация, съвсем скоро ще сте заедно с бебчето. Бързо оздравяване.

# 4
Ама вие не сте с бебето ли? Да не сте в Токуда? Не мога да повярвам, че още се практикува да приемат само бебетата без майките…
100% е някакъв вирус и за три дни ще се оправи. Опитай се да си запазиш кърмата, че е важни. Аз бях в подобна ситуация като ни изписаха и бебето беше на 8 дни(само че аз бях в болница),разделени бяхме 10 дни и се цедях постоянно и изхвърлях. Ти поне може да я замразиш.🙂

# 5
Официално ни преместиха от Селена, в Свети Георги, гр. Пловдив. Казаха, че имаме възпален десен бъбрек. За съжаление все още не се храним и връщаме храна . Вирус нямаме. Поне казаха, че изследванията са отрицателни. Утре отново ще ни изследват CRP и се моля да е спаднал. Вече сме заедно с бебчо ...но условията в тази болница са плачевни. Тук сме зариди специалиста. Маркова.

# 6
ЦРП 16 не е много, чувала съм за 180, 300. Детето на една позната, на 2г, с уринарна инфекция беше стигнало ЦРП 180 и то като вече беше тръгнало да се оправя. И тя се оправи след 2 антибиотика.
Ще се оправите. Важното е, че знаят причината и ви наблюдават. Направили сте каквото трябва. Това с кърмата и акото може и да няма общо с ЦРПто

Общи условия

Активация на акаунт