Отговори
# 45
Ха привет отново. Hug
Днес май навсякъде е доста ветровито и всички сме се прибрали набързичко.. Mr. Green
Зелче много съжалявам за неприятностите които си имала но карай може с тая кола да имаш по-голям късмет.Абе какво ти Поло то там няма място за нищо.
Честито и на всички които имат нови придобивки-коли. Peace
Галенце дано скоро се оправи Ванъо да не го мислиш.
Илиянка и на вас стискам палци. Praynig
Флорес браво на вас много сте напреднали.Щом ги яде малкия мишок много добре.
Клеопатра ама големи сте хубавици а и в килцата човек да ви завиди.Ния тея 8.кг сигурно ще ги видим чак на 8 месеца Mr. Green
Аир много се надявам и повече да си разреди нощните ставания Ради и ти да се наспиваш повечко. Praynig
Русенски мами наистина сте много сладки пу-пу.Давайте още снимки де какво е това само
 1-на Blush
Ели забравих радвам се че сте изкарали много хубаво в Смолян.Аз също като видях какво са направили с Пампорово и по точно хубавата ни природа и направо онемях.За великден ще си ходим за някой друг ден ако имате път натам обаждай се. Hug
А сега ето малко снимки от нашето обедно време заедно.... Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=275

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 15:56 от mira sm

# 46
Браво Зелче, да ви е честита новата кола.. остава да ни повозиш (брей че съм станала нахална). Баща ми има такава и още не мога да свикна каква е голяма, широка и висока.. travel
Нашият татко ме заплашва с VW Passat комби Twisted Evil Mr. Green

# 47
Nessa, Честит Рожден ден  bouquet!Пожелавам ти всичко най-хубаво Peace!
Аз да Ви се оплача, че моя мъник спи доста неспокойно тия дни и денем съм като парцал.Да не говорим, че два дни не спи и през деня, а аз моного се надявам.Искам и аз да положа глава за 30мин, защото вечер, като се разцърка излизам извън нерви и започвам да му викам.Днес излизах за малко, че духа, а така хубаво изглежда от вътре.Ама е маймун моя, като сме на разходка спи и като паркирам пред блока се събужда.
Мише, радвай се, че поне навън спи, че и моя преди спеше, а от няколко дни е непоносим и ми прави панаири и на разходките. Освен в градинката зад блока не смея да мръдна никъде, че става ужас.
Каква е тая промяна в поведението им незнам - онзи ден пък като тръгнахме за Велинград беше спокоен, весел, игра си и изведнъж като ревна, неще да стои в стола само на ръце..., баща му шофира и беше побеснял, спирахме 2-3 пъти да го приспиваме и накрая заспа преди да стигнем.Къде ми отиде детето, което се приспиваше само като му завием нослето?
И ние днес пропуснахме разходката, топло е но ми се вижда че има малко вятър, а и моя човек не е в особено настроение и предпочитам вкъщи.
Честито на всички с нови коли, пък ако ще и настаро!Благодаря за почерпките.
Флорес, браво на Ачо за захранването. Ние още си ревем за млякото независимо плодово или зеленчуково пюре ядем Sad
Ей, Коте, кво против VW Пасат? Много хубави коли, а за комбито - мога само да съжалявам, че нямаме. Като тръгнем някъде извън П-в и все едно се изнасяме, даже миналия ден като си прибирахме бабата за Велинград се оказа, че нямаме място за всичкия багаж Twisted EvilСега мъжът ми ме плаши с Миниван, но съм казала, че преди да имам собствена къща неща да чувам за коли...

# 48
  • Карлово
Здравейте, мамчета!
Нахълтвам в прекрасната ви темичка, за да ви поканя да се заредите с малко великденско настроение и същевременно да подкрепите инициативата на  "фотошопските" мами и ДБМ. Погледнете тази тема, може нещичко да си харесате и вие.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174878.new#new

# 49
Зеля, честита нова кола! (Че то 4-годишна си енаправо нова, като се сетя за нашата 15-годишна  Blush) Да си я карате безаварийно и да миткате навсякъде!  travel Ама как обичам да пътувам...
Любопитка, честито и на вас! Да си пътувате надлъж и шир с нея  Mr. Green  bouquet Офф... май вашата беше 4-годишна  newsm78 Пусти мозък, все изневерява... ще ме извините ако бъркам.  Blush
Мира, много е сладък адаша, шъ знайш... и папа като нас... основна цел е да омажем себе си, пък ако може и всичко наоколо  Joy

# 50
Ели, аз по-същата причина не искам да чувам за каквато и да е нова кола.. първо апартамента, та после новата кола. Иначе и аз се изкефих как един татко набута велосипеда на детето в Пасат комби

# 51
  • Варна
 Wine Glass
И аз да се похваля - мойто мъж си дойде с нашата нова кола - Рено Клио .Ама не такова малко , ами е симбол 2002 година . Голямо .С голяяям багажник ( че до сега бяхме с един ситроен ах , дето количката влизаше с магия)
Така че черпя всички тази да не я блъскаме и да не се чупи като предните!
зеля - да живее РЕНО

# 52
  • София
Любопитка, наздраве и за вашата нова кола! Wine Glass Да я карате безаварийно!  Mr. Green

# 53
  • Виена
Честити ви нови коли Зелче и Любопитка!
 Ние преди 3 месеца си продадохме хубавото ни Ауди А4:(.Татито си го купи с голям кеф чисто ново и много си го обичаше Heart EyesКола на 4 години както си беше паркирана отпред на тротоара и пред гаража който е под наклон,една пенсия забравила да си дръпне ръчната и колата му излиза на пътя,блъска минаваща кола и тя се цели от 3 коли в наща Close Не ми се сеща.Татито горкия Rolling EyesПродаде я,че не му се занимаваше с ремонти,а и блъсната не му се караше.Сега си взехме Мазда 6,ама Аудито си е Ауди.Яд го е,че не си взема пак Ауди,ама след 3 години като я изплати живот и здраве,ще я махне и ще си вземе Crazy
 Уф и моя бебок нещо много се е разлигавил,само циври,направо вечер съм като труп и нямам търпение да идва юли месец,че да се прибера в БГ.1 месец ще стоя,но мисля да използвам помоща пълноценно!Понякога направо не ми издържат нервите и си поплаквам,все си викам,че ще дойде и този момент,когато няма да иска постоянно да го разнасям и приспивам в кенгурото CryАма като ми се ухили и почне да ми прави маймунки и всичко ми минава Heart Eyes

# 54
  • София
Здравейте, момичета!
Да ви се оплача - тамън похвалих моето дете, че спи и то какъв номер ми направи тази нощ! Заспа си нормално в 21 и нещо, но като се събуди в 23:30, та чак до 3 часа. Направо ни разказа играта на мен и на баща си. Но повече на мен, защото все пак мъжа ми ходи на работа и ми е съвестно. После се събуди в 6, за да се храни. Какво му стана не знам, но ако продължава така, ще се разболея от недоспиване. Какво ли не опитвах - носих го на ръце, вода давах, чай, биба, бутах в количката, гърда предлагах - не и не!!! И не плачеше, просто не искаше да заспи. Close
Ние днес излизахме два пъти - не беше чак толкова ветровито, колкото очаквах!
Флорес, с удоволствие ще дойда да се запознаем. Би ли споделила какви зеленчукови пюрета даваш и как ги приема Ачко?
Мами, моето дете не харесва зеленчуковите пюрета - въобще не ми е ясно как ще успея да заместя цяло хранене. Аз давам да Хипп, но веднъж дадох на Бебивита морков и картоф и той направо щеше да повърне. Е, на два пъти не съм докърмвала, но знам ли?
В тази връзка имам питане - някой дава ли пюрета на Ганчев? Прави ми впечатление, че те са със сухо мляко, а това си е краве мляко. Уж до годинка не трябва да се дава, а в техните пюрета го има. Питам, защото те имат разнообразие, но това сухо мляко ме притеснява.
Честито на мамите с нови придобивки!
Честит Рожден Дена и на Несса! Да си жива и здрава, и много обичана!

# 55
Харт, аз пробвах да давам на Ганчев (то и други не съм пробвала), но зеленчуковите не ги иска. Яде само домашно приготвени ито с такъв апетит, че страх ме хваща. Ако не спра да му давам и 190 гр. може да изяде  smile3521

# 56
  • София
Харт, аз давам пюрета на Ганчев и досега сме опитали почти всички зеленчукови, дори и миксовете. Давам пюрето с обедното меню като още не сме изместили млечното хранене. Хапва по около 170 грама пюре и кърма колкото иска. В началото голям зор видяхме, но вече свиква с вкуса и си хапва добре. Понякога купувам и Гербер. Сега съм взела месни пак на същите марки. Като цяло месните пюрета май са по-вкусни от зеленчуковите.  chef 

# 57
Здравейте, ходихме на лекар и познайте Сашко нито един път не покашля нито пък му хъркори нослето.Лекаря го гледа гледа той се хили и вика "Ама какво му има на детето за какво сте дошли?"
Каза ,че е нормално да има лека хрема и да киха.

# 58
Илиянче и ние сме с такава хрема, но утре смятам пак да го водя, че втора вечер ми вдига 37,2-37, 3 Т
За зеленчуковите пюрета на Ганчев нямам думи, много са гадни на вкус..Мишо яде веднъж 80 мл, като 60 от тях бяха АМ, а 20 пюре..Виж на Хип облизва  лъжицата още във въздуха. А най му се услаждат пюренцата от млечната кухня

# 59
  • София
Sleepy, нямам нерви да приготвям пюрета, но ако няма да те затрудни пусни една-две рецепти, може и да ми дойде желанието да готвя, когато се откажа да се боря с ината на моето дете. Иначе моята педиатърка каза да му давам по 150 г, което не знам как ще стане.
Flores, не те ли е страх да даваш на Ганчев пюрета именно заради това сухо краве мляко, което се съдържа в тях?  Thinking
Венцислав само 2 пъти досега е изяждал около 100 г пюре, едното на хипп, другото на семпер и после не искаше кърмене. Какви са тези количества, които изяждате вие? Направо ви завидях! Rolling Eyes А колко време продължава този "зор", че аз май се отчайвам вече...
KOTE, ама те на хипп едни карфиоли, тиквички... Венцислав признава само картоф с тиква на хипп - него го яде, ама не мога само това да давам. Започвам и аз да се замислям за млечна кухня, ама пусти страх от това прясно мляко. За какво ги пазим тези деца от алергии при положение, че даже в пюретата слагат продукт, който не трябва да се дава поне до годинка, да не казвам година и половина.
Някой да знае в София къде има такава млечна кухня?

Общи условия

Активация на акаунт