Отговори
# 285
кръц-аз незнаех,че има някакво значение,но ще гледам да се поправя smile3506Извинете за невежеството,но кво значи оспамва,не ми е много ясно.Понякога честно казано гледам да не са ми много дълги постингите,за да не затруднявам с много четене съфорумките.
А сега да си кажа и аз.Днес бяхме на лекар-тежим 7970 кг и 66см Нашето педи ни препоръча да започнем една седмица преди да е направила 6 месеца със зеленчуково пюренце на обяд.От днеска запоявам да си мисля какво точно да е. newsm78 Имам обаче доста неизяснени неща,относно това захранване.Тези каши кога се дават и по колко.За пюретата също не разбрах как точно се въвеждат и май ще трябва да се поразровя по обстойно и да реша коя схема ще предпочета.

за летните колички
-моята е комбинирана и няма да купувам,слава богу Mr. Green
кръц-исках само да те питам от каде точно се редактира постинга,че нещо не го намирам.Благодаря предварително.
Ами това е засега надявам се това да е достатъчно дълго,за да не оспамя темата newsm12

# 286
бОМБОЛИНКА,  в смисъл такъв да си пестим един вид..примерно си написала нещо и после виждаш, че си пропуснала нещо да ни споделиш, отиваш си на твоя постинг и в дясно има три опции цитат, редактирай, изтрий, една от тях е редактирай. Натискаш я и така пак влизаш в постинга си, които си написала и добавяш, това което си забравила и натискаш запази
Въобще не се притеснявай колко си написала и колко са ти дълги постингите.Пишеш колкото си искаш, но вместо да са два постинга един под друг или три, написваш всичко в един. Така не се изписва бързо темичката и съответно не затурдняваме архиваторите после

Не се обиждайте моля ви за такива елементарни неща. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ НИКОГО.Стига вече умолявам ви. Казвам какво се прави. Същото е и когато модератор ми казва, че ще ми изтрие картинките, ако са по-големи от допостимото. И аз трябва да се обидя ли.??

Добре дошла на новата мама   bouquet
Честита половин годинка  на Ради - да е жив и здрав  bouquet  bouquet

# 287
Mila, аз съм с такава количка Принцес и вече надигам Мишо на второ ниво, но го подпирам и с една възглавничка за по-голяма стабилност.

# 288
кръц-в никакъв случай не съм се обидила,даже се радвам,че те има за да ги казваш тези неща.А това за опцииките чак сега го забелязах,мерси Simple Smile
p.s. Честно да си призная досега не съм писала във форуми и тези неща за пръв път ги чувам,така че занапред ще се уча.Още един път казвам ,че не съм се засегнала изобщо.Глупаво е да се засягам за такива дребни неща,а и нали си пишем тук за да си споделяме и да се учим взаимно.

# 289
  • Кюстендил
Аз да си призная каква патка съм.Вчера микровълновата даде фира и днеска чакам до последно бебка да огладнее и тогава да топля,включвам аз газовия котлон-свърши се газта преди да се стопли пюренцето,включвам бързонагряващия,ама да бях и сложила нещо на него.Та така бебка се орева и накрая заспа с лъжицата в устата.Иначе яде колкото мишка и то само пюрета без добавена захар или сол,кашите ги папка обаче яко запича от тях
 В неделя беше цял ден на кърма и в понеделник неискаше пюре,ама мама е инат и сега си ги папка отново
 Столче за хранене имаме на Chipolino Bravo подарък на каката и ще караме с него,ама за стол за кола се замислям какъв да е,че имаме на Бертони и не го харесвам изобщо,ама и той е подарък на каката,пък и още го ползваме,а количката ни е комбинирана и няма да купувам лятна
 Честито на празнуващите

# 290
Бомболина Heart Eyes

Ето новата стара тема. Никой не каза нищо против, тази я изписахме, а нямаме нови заглавия , а и аз  нямам много време за занимавка, та я пускам. Следващия път ще е нова и различна обещавам Blush Blush
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175894.new#new

Общи условия

Активация на акаунт