Отговори
# 255
  • Варна
Ей , ще се изям от яд!Изтървах да видя Албена Денкова и Максим Стависки. Аз понеже не гледам телевизия и докато се сетя , че ги дават , докато пусна ТВ-то и видях точно последния акорд.  Banghead Какъв съм заплес , хем мъжа ми , който с фен на всякаква форма на спорт , ми каза вчера , че ще ги дават.
Илиянка  ама сега ли ще идвате във Варна? Не знам как е при вас , но тук вятърът ще ви отвее директно в морето Wink Иначе бебешки магазини се намират , ама къде ще ходиш и какво ти трябва , че така по-лесно.Аз лично Хиполенд  хич не го харесвам  , и са супер нелюбезни там.

# 256
Клеопатра, погледни моделите от 2006. Там има Виола и Он Роуд. И двете са само по 6 кг.
Иначе Каролина съм я виждала, удобна е.
http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2006&c … ry=109&type=1

# 257
Ехооооо
Въобще не съм в 4ас последните два дни.Само минавам набързо,4е много сте изписали пък не мога да ви из4ета.
  love001  love001  love001
И тук едни ветрове,едно 4удо...

# 258
Здравейте и от нас.
kL30pa7ra количката ти е наистина лятна и изглежда удобна, защо искаш да я сменяш?
За бънджитата аз съм против толкова рано, дори и за проходилките, а ние сме септемврийчетата. Та той сега в момента се учи да седи самостоятелно, това е достатъчно натоварване за гръбнака му.Проходилка и бънджи след 7 месец, според мен де.
За стола за хранене от опит знам (от моят племенник, който гледах доста време) че е най-удобно да има възможност за регулиране на височината и най-вече на облегалката. Така че съм се спряла на този стол, видях го и на живо и наистина е доста стабилен,а трябва да е такъв защото ако знаета как се мятат понякога. Направо е чудо. Моят племенник счупи такъв като Гранд Комфорт на Чиполино, за нищо не става. Simple Smile http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 3/products_id/693 на този съм се спряла. Има го и в розово.И не е чак толкова скъп.
За стола за кола взехме NANIA, френски са и имат добри оценки на краш-тестоветеи не са скъпи, 100 лева.
за лятна количка мога да ви препоръчам тази   http://www.shtarkel.com/m7.html  127 лева, на мен много ми харесва. Видяла съм я и на живо и има пълно легнало положение на гръбчето, което е много важно според мен

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 12:00 от Bebo 06

# 259
  • Виена
Кръци,  Флорес мерси  Hug Heart Eyes Ръстат малките мишчици и все по сладки стават yes
 Браво на Албена и Максим !!!

# 260
здравейте
аз немисля да ползвам нито бънджи нито проходилка но имам проходилка от каката - като я копувахме гледахме да е най стабилната, има повече колелца и е о по широките , но с каката не сме я ползвали - мисля че няма смисал от такова нещо - макар че като я бяхме дали на едни приятели за тяхното детенце беше в голяма експлоатация - те не го оставяха да пълзи детето ами само в проходилката да си виси  Sad,   
за столчето за хранене пак ни е в наследство и незнам дали ще го сменя - мисля че и това ще ни свърши работа макар че не е нито на колела нито е с подвижна облегалка иначе съм си харесала това : http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1674

но всичко трябва да е безопасно защото наистина са големи акробати и трябва да е стабилно и столчето и проходилката и всичко в което си оставяме детенце  Crazy
но люлката си я ползваме усилено и е много добра инвестиция  Mr. Green, като и поомръзне я попремествам в кощарата за игра и така си минава бързо времето  Peace
днес има малко слънце и се чудя дали да се възползваме тъкмо и да се поразходим - но пък и ветрец има и още се чудя по скоро мен ми е някакво отпаднало и все едно мързеливо  Rolling Eyes
аз тази седмица съм със двете щерки вкъщи че какни се суполивеше - и да ви кажа започнах да свикквам малко помалко да се справям и с двете че и с татко ни - че тои е като за три деца още  Crazy, как съм си го избирала незнам ама да бях гледала дали е малко отмалко отгледани възпитан да си оправя сам  Hug
айде чао от мен  Hug

# 261
  • София
БРАВО НА АЛБЕНА И МАКСИМ!   bouquet

# 262
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2281025
днес ние ставаме на 6 месеца!!!
черпим всички по този случай! newsm38  bigdance2

# 263
Добро утро или поскоро ден вече и от нас.
за бънджитата-мисля,че не са много удачни,а и зависи много от детето и от кг. му.Не харесвам и проходилките,защото мисля,че в тях не се учат да ходят по никкъв начин,а по скоро само си се забавляват.
Ние също от един месец даваме зимафлор ама само 5 дни в седмицата и ги разреждам с вода по съвет педи.
За друго сега не се сещам ,но по-късно пак ще се включа да се отчетем как е минал прегледа.Аиде,че трябва да се оправяме.До скоро bye

# 264
 smile3501на Албена и Максим!

smile3501 newsm51на Кали- и аз се чудя как имаш време Heart Eyes!

Честита половин годинка и на Радостин на Габи- да е здраво и весело дете!

# 265
Да ви попитам на вашите мишоци запретват ли им се ушите когато спят? На моя много и ме е страх да не би да стърчат като стане голям пък и аз съм малко с джапанки Crazy

# 266
ще ми каже ли някой как мога да качвам картички и снимки,защото се опитвам ама нищо не става.  newsm12
благодарим много за пожеланията!

# 267
  • Варна
Честити ви първи 6 месеца! Да расте здрав и щастлив! smile3525
А за снимките - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

# 268
Честита половин годинка на Радостин!   bouquet

Ние се захранихме с месно пюре. Сложих 3-4 лъжички в зеленчуковото и Калоян си го хапна с голямо удоволствие.  newsm44  Флорес, благодаря ти за идеята!   bouquet Сега поне месни пюрета няма да бъркам.   Mr. Green

# 269
Здравейте от нас.Аиде да ви се похваля...сутринта взех урина с тоя колектор веднага от раз,а мислех че няма да се справя. newsm10
Браво на Албена и Максим-страхотни са. newsm74
Миринда- на нас за зимафлора ни казаха още в родилния дом. Дава се по 2 капки дневно,но да не се смесва с млякото. Един месец се дава...един се почива и така.......
Таси- това за ушите си е ген.С каквито се е родил с такива ще остане ако щеш ги мачкай или квото щеш ги прави не се променят...така мисля.
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА РАДИ_ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!  animal037

Общи условия

Активация на акаунт