Отговори
# 240
Добро и от мен и един дрисльо Crossing Arms

Вчера не спа цял ден и в 19ч. се гътна, нито го къпахме, нищо. Нахраних го спящ в 22ч. и в 3 нашия пич наспан, оцъклил се и гука. Направо ми идеше да завия. Обещавам си официално, че няма да го оставям да спи от 18ч. до баня под никакъв предлог Crossing Arms

Илиянка, аз по принцип съм така.Не мога да ставам сутрин и това сие.Мъжа ми така и така си става, наспива се, а и на работа тръгва, та сигурно от месец той го храни сутрин, а аз се наспивам
За бънджитата веченезнам какво мисля CrazyТолкова исках да му взема ,като видях Славун как се подмятка, ама сега незнам, дали ще е полезно за гръбчето и крачетата му newsm78

Теди
, много сладък е станал Влади Heart Eyes

Чао засега, после пак ще пиша  bouquet

# 241
Илиянка, идеално ще бъде да пообиколим. На Слънчо май ги има. Нали сме мързели, да е на близо.  Mr. Green

За бънджитата - ЕЖК-то проучи, че е удобно, но бързо омръзвало, а за едрите бебета като нас  smile3535  261uu Animal Pig не било препоръчително, за да не се набиват прешленчетата на гръбначето и таза. Пък нали сме моми  4470, требе да имаме тесен таз и големиииии очи... bombs

Кръци, говориш в къщата на обесници за въже с това късно ставане .  Hug

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 09:45 от kL30pa7ra

# 242
кръц кръц аз не го оставям да спи след 18ч.  ,а  в 20ч. като затопля стаята събличам го и 40 мин. пада голяма игра вчера направо щеше да заспи във ваната .Вече се опитва да пълзи , много е смешен  като риба на сухо се мята.То да не давам акъл аз ,че него през деня го гледат свекитата и прабабата и сигурно го изтощават от игри.

# 243
Добро утро!
Ние тази нощ спахме непробудно 11 часа! Като заспа в 20ч и сутринта в 7 започна да си приказва. (Пу-пу, да не чеу дявола).  Mr. Green Ама нас още не ни мъчат зъбки и като гледам вашите сладури как си променят режима, подготвям се за будуване като му дойде времето.
Хера, и аз си бях харесала това дървеното столче. Кумата ми има такова и е много доволна. Има го от 5 години и детето и още си ползва столчето с масичката - вече само за игра де. Още се чудя: Дали да взема дървено, дали онова пласмасовото, сгъваемото, и дали изобщо да вземам столче  newsm78. Най-вероятно ще взема все пак, ама със сигурност няма да е от тези високите, дето най-масово ги продават. Струват ми се непрактични, но това си е само мое мнение.  Thinking
За бънджитата - нашия подкача като луд, като го взема. Направо без ръце останах. Но мисля, че е по-добре аз да го държа и да се помъча, защото така не си натоварва крачетата - само ги присвива, а пък мама върши всичко останало. Но ако не е вредно за детето бих си взела. Ще питам ортопеда като идем на преглед на 5-ти април.
Илияна, не го мъчи като не иска. И аз правя така - като ревне на някое пюре или давам друго, или правя веднага АМ.
Air, аз също не съм ходила до Сани и Т-маркет да проверя за пюретата. Но разбрах, че до 209 бл. има някакъв нов детски магазин и там продават и различни пюрета. Това ми е много близо и ще ида да проверя какво има щом се оправи времето.

# 244
Вчера нямах комп и не съм ви чела,ама вие хора не си играете тя темета свършила бе.
Ама мернах нещо за бънджитата само чакам да може да сяда и му вземам че без ръчички останахме в къщи.
Хремата ни е много зле млото едвам диша и аз го мъча с този аспиратор.Спря и да яде яде ми по 60-70мл. направоооо newsm45
Днес като че ли малкооо сме по-добре.Иначе мерака си за игра и подскачане не го губи 1swing
Илианка-ние ходихме на Петрова.
Сега се чудя какво ще обяснявам на ЛЛ.като види тия черни капки по нослето и жълтото му гърло и ще пита защо не съм ходила при нея argue

# 245
  • София
Добро утро и от нас  Hug
При нас нощта мина спокойно. Снощи моя юнак яде малко- сука около 5 мин, АМ-то изобщо не го докосна и само се смееше и искаше да си играем. Гордо демонстрираше на татито как сам се обръща от гръб по корем и се смееш така сладко  Heart Eyes Тая сутрин се събуди в 7ч. хапна и сега пак си спинка.
Тедито, много е сладък Влади и колко е пораснал.  Heart Eyes
Клеопатра, на мен ми харесва количката. Мисля, че е хубава за лятото.  Peace
За проходилките- и аз за сега ще пропусна.
За бъджито- ние нямаме, но съм гледала деца, които доста се забавляват  Grinning 

За проходилката - мисля този етап да го пропусна. Благовест си има крака, да се учи сам да си стои на тях и да ги вкарва в употреба  Wink . Въобще на хората около мен им се струва ужасно, но не го поощрявам дори да седи. Мъчи се горкото и тамън се изправи и аз с един пръст го бутна назад  Mr. Green . Абе, гадна майка съм си  Confused.

Баща ми има един колега, който дърпаше килима на току що проходилия си син, всеки път като стъпеше горкото върху килима, та да знаел, че живота не е лесен. "трябва да очакваш че е възможно всеки момент някой да ти подлее вода"  Joy Joy Joy

И моя мъж иска така да възпитаваме малкия - да бъде самостоятелен, да разчита на себе си и да може да се оправя сам.  Peace

Айде отивам да гледам световното по фигурно пързаляне. Стискайте палци Албена и Максим да защитят световната си титла и пак да са шампиони!  Peace  Peace  Peace

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:00 от Flores

# 246
Airq обадих се по тел. в този нов магазин и ми казаха, че имат пюрета Ам-Ам. И на всичко отгоре ми бил под носа магазина  Mr. Green

п.с. Сега ми се обадиха пак от магазина, да ми кажат, че ако случайно нещо от асортимента липсва, ще го доставят   Peace

# 247
  • София
Добро утро!
За столчето, н ие сме със столче от етървата. Сега не дъм виждала такива. Удобно е и става на люлка с въженца. Може ниско да стои, а може и високо. Незнам дали обясних правилно.
За бънджито, аз няма да слагам, защото мисля че не е добре за гръб нака. Все пак това е натоварване с натиск от подскачането на още неукрепналото гръбче. Изчетох доста, заради моето заболяване на гръбнака и затова и не бързам и със слагането да седи. Когато детето е готово ОК. Това беше и съветът на Драганов ортопеда. И аз мисля като него.
За проходилката, съвета беше същия. Да не се слага детето, докато не е започнало само да се изправя. Първо пак се натоварва гърба, после се натоварват крачетата. Но Дани съм го слагала в проходилка и определено не са му криви краката. Незнам, вижте дали е готово детето. И още нещо важно. Има регулируеми проходилки. Така, че тежестта да не е само на крачетата за който е решил
Клеопатра, това не се отразява на размера на таза Peace.
Дбс, мерси за инфото. Капя там нещо пък ще видим 1,2 hahaha.
Кали, харесва ми много страничката, но ако имаш проблеми не бързай толкова Hug.
Баща ми има един колега, който дърпаше килима на току що проходилия си син, всеки път като стъпеше горкото върху килима, та да знаел, че живота не е лесен. "трябва да очакваш че е възможно всеки момент някой да ти подлее вода"  Joy Joy Joy
Лелеее, спуках се от смях.
Мишка, добрата майка не е тази, която прави всичко вместо детето, а тази която успее да го научи да прави само нещата Peace. Според мен. Говоря за по- големите деца, разбира се. И всичко с времето си. Представяш ли си? " няма да ти сменя памперса, докато не се научиш сам" hahaha

# 248
Ето и нашето столче с друго бебе, обаче:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=301

# 249
за столчетата ние имаме такова http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=06.063 … &idSezione=40 ,но още не сме го ползвали и незнам защо не го слагам вече newsm78
за кашите ами аз давам кисели това същотото ли е.Каша не е кусвал още.
Клеопатра мен количката много ми харесва
за проходилките има време
Илианка във Варна знам само Хиполенд.Намира се в Практикер в началото на Варна

# 250
  • Откъм Варната
Илиянка за кашата не се притеснявай, щом неще изчакай 2 - 3 дена и пак пробвай, или пробвай с друг вид каша подходяща за възрастта. Какво смяташ да купуваш на бебо за да ти кажа каде да обикаляте, щот са разпиляни из града

После пак ще пиша че бебко ми е в ръцете

# 251
Албена Денкова и Максим станаха първи  
 smile3501 smile3501 smile3501

# 252
Добро утро и от мен Hug
Тази нощ изкарахме спокойно и след сутрешната ни игра сега спинка в леглото. Mr. Green
Вече акаме по веднъж на ден а преди да започна пюретата май акаше по 2-3пъти.Незнам но мисля че може би е нормално.
За бънджи и на мен много ми харесва но и аз ще се въздържа най-вероятно от тази подробност.Все пак наистина е натоварване за гръбнака.Д-р Драганов май наистина успя да ни запали всички по неговата теория. Mr. Green
Да ви кажа и малкия се буди понякога с плач ей така изведнъж дали наистина са зъби newsm78,оф да излизат вече че направо без нерви останах.
Клеопатра наистина е хубава тази количка.
Хайде честити на шампиони по фигурно пързаляне много са сладки Hug
На болничките -бързо оздравяване.
Лек ден от мен. Hug

# 253
Добро утро от мрачен Пловдив!
Влизам да ви се оплача newsm45 Ама чак с глас ми се реве заради маркототевщината на мъжа ми. С триста зора си освободи 4 дни, през които може да отсъства от града. Свекърва ми и тя си подреди делата да дойде и двете с майка да гледат децата. Бяхме решили да отидем на Спа почивка в хотел Хисар. И както вече се бях отдала на сладки мечти за масажи, басейни и други приятни изживявания, без да се ослушвам кой реве или не му излиза отговора на задачата, си идва вчера нашия с призовка от военните за еднодневен запас, който ше се проведе на третия ден от плануваната почивка. Просто ми идва  #2gunfirebash box Днес отиде да се опитва да се спасява и дано успее, защото иначе трябва да отидем само за два дни Sick И като занм в какъв род войски е, най-вероятно ще играят карти цял ден. Ама, пусти късмет!
И ние си мухлясахме в спалнята, въпреки климатика, който уж сушал въздуха. Цяла сутрин бърсах стъкла, че бяха в конденз догоре.
Оф, наоплаквах се  Sick
За столчето за хранене сме с едно от едни приятели, изобщо не съм му поглеждала марката. Все още не го ползваме, защото няма степени на облегалката, може да му се променя само височината. В тази връзка, Кръц, бях гледала сточе за хранене на Чико. Ето го http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=1448,. Разликата в парите е малка , но това е много стабилно.
Илиянка, а защо не опиташ да му сложиш малко плодово пюре в кашата. Четох, че при септемврийките този номер минава. Ние днес за първи път ще ядем каша. Аз й взех една на Хип с плодове. За колко дни въведохте кашата newsm78 Смятам днес да й направя една лъжица каша с 30мл вода. Утре две и т.н докато стигнем 150мл.
Столчето за кола ни е на Чико. И следващото смятам да е такова.
За лятната количка, един ден пратих мъжо при вносителите на Пег Перего да види Ариата. След малко ми се обажда от магазина да ме пита дали да купува розовата. Много му е харесала. Обаче аз се запънах за цвета и поръчах зелената. Чакаме всеки момент доставка и дано да е удобна. Като дойде ще се похвалим, живот и здраве Laughing Със сегашния танк ми е адски неудобно Sick и не мога да изляза от квартала нито с такси, нито с градския транспорт.
Аз ще използвам проходилка, базирайки се на опита от голямата. Не мисля, че ще навредят с нещо стига да не се слагат прекалено рано. При септемврийчетата масово ги използват. Чакам Анна да започне да седи стабилно и сме й харесали една проходилка пак на Пег Перего която е и джъмпер, че нещо не ми харесва идеята да виси от тавана newsm78
Слийпи, мерси за рецептите за пюретата.  Hug Ще взема и аз да я пробвам с нещо от твоята кухня. Това с тиквичката и ориза ми изглежда апетитно. 
Кали Ма, много хубаво става!  bouquet Но как намираш време  newsm78
Ставам, че се олях с писане Heart Eyes

# 254
Ох, явно не съм се пояснила. Това е целия каталог на Чиполино. http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&category=160&type=1
Триумя се между последните 3, другите са комбинирани  newsm78
В интерес на истината, в един каталог прочетох, че моята http://911.bg/a2/offers.asp?p=2096850 биля ЛЯТНА.  Shocked

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 10:53 от kL30pa7ra

Общи условия

Активация на акаунт