Отговори
# 210
Мамчета  благодаря че не бяхте много критични.
Ами някоя беше  предложила да спра за малко зеленчуковите докато забрави вкуса им.И това го пробвахме-и то  на два пъти,но не се получи.
По отношение на паяка-не съм против за проби,но не и за изцяло оставяне .Аз лично  днес за втори път я пробвах за две минути-но се вижда че не е готова-нито стъпва на крачета нито нищо ,занимава се с дрънкулките.
За кухня нещо съм негативно настроена но ако се наложи-естествено ще опитам и това.
Ми днес ми е за 2 -ри път да пиша и много съм доволна,че намирам време. Heart Eyes newsm51

# 211
Честита първа пролет!!!

Честита половин годинка на бебе Алекс.Нека да расте здрав и щастлив.
за захранването-ние все още си папаме само кърмица,ама скоро сигурно и ние ще опитаме нещо ново.

tsuffyq-каде точно си в Младост 2 и аз съм оттам,живея близо до рума.

Ние все още нямаме признаци за зъбчета,ама за лазене и пипане ела да видиш Mr. Green

Засега това е от нас.Доскоро Hug

# 212
Ха привет отново. Mr. Green
Ели честит ти рожденник да ти е жив и здрав и много да се обичате  smile3525 newsm51 baloni
Heatr мила аз мога само да те окуража и да ти кажа да бъдеш малко търпелива. Mr. GreenИ аз се виждах в чудо и мислех че сме злояди.Ама добре че го измислих с тая биба за да може да си хапва че направо не знам как щяхме и ние да се храним.И ти ще му намериш цаката.А домашно приготвени опитвала ли си да му даваш че нещо май съм пропусналаКали много добре се е получило.Ама не се претоварвай много да няма последствия. Mr. Green
Ivros и аз съм на мнение че е твърде рано за проходилка.Аз всъщност съм направо против ама това си е мое мнение разбира се.Изобщо не смятам да го слагам в такива неща.
А и ние като малки не мисля че всички сме проходили с проходилки.
За столчето за хранене аз чакам да ми подари лелята ми понеже тя изяви желание. Grinning
Малкия днес ми е що годе послушен е пак си порева малко но той като разбра че го може и вече яко ме манипулира с тоя рев. #Cussing out

# 213
Ели, честит рожденик!
  bouquetМамба, аз съм с кошче на Мони, като го купувах го сравних с Чико и бяха еднакви, само материята на тапицерията (не знам дали така се нарича  newsm78 ) е различна. За столче се колебая между Мони и столче на Фолксваген (като купувахме колата ни казаха, че предлагат такива столчета и трябва да отида да поразпитам какви са). Но мисля поне до годинка Благун да си изкара с кошче.
Вчера му купих дънково яке, че вече носим дънки и ми се искаше и яке да му взема. Все забравям да питам - виждали ли сте някъде червени колички или камиончета, които да стават за нашите бебоци? Много искам да му купя, а тези на които попадам ми се струват опасни за толкова малко бебе. С една дума, стягам се за имен ден  Laughing .
Кръци, столчето за хранене изглежда страхотно  Peace . Моето не знам какво е, подарък е и стои в кашон в гаража, още не съм го разопаковала, но сега ме амбицира да погледна.  Дано да е подобно  Praynig .
За проходилката - мисля този етап да го пропусна. Благовест си има крака, да се учи сам да си стои на тях и да ги вкарва в употреба  Wink . Въобще на хората около мен им се струва ужасно, но не го поощрявам дори да седи. Мъчи се горкото и тамън се изправи и аз с един пръст го бутна назад  Mr. Green . Абе, гадна майка съм си  Confused.
Илиянка, да бяха само ДАИ...  #Cussing out
Страничката става страхотна! КалиМа,   bouquet ! Въобще идеята за сраничка е чудесна!
Отивам да си занимавам змея! Научил се е да си играе с мен и сега ме чака  Crossing Arms . Ще има превъзпитаване другата седмица, като седна да пиша отчет Thinking .

# 214
BOMBOLINA и аз съм до РУМ-а, в 243блок, и всеки ден бъхтам из квартала с количката. Можем да се срещнем

# 215
  • София
КалиМа, супер си!   bouquet Ама като натиснах Снимки и мен ме прати в трета глуха  Mr. Green

Кръци, нашето столче е Чиполино Гранд Комфорт. Ето снимка

http://www.pakostnik.com/bg/pics/3954038468.jpg

Когато го избирах за мен беше важно да има полулегнала степен на облегалка (за да мога да го ползвам сега), крачетата са стабилни, самата основа на стола е много стабилна, за да не може детето да падне. Има пластмасов предпазител, предотвратяващ възможността за изплъзване на детето, има колелца с възможност за стопиране, колани през раменете и кръста, и най- практичното е че може да се ползва до 3-годишна възраст.
Съгласна съм с Илиянка за колелцата и при нас е голяма веселба като го возим напред- назад. Много се радва и так се смее.  Joy

# 216
Нашето столче е на chopilino Grand comfort и ни е подарък така,че нямам избор,но мисля,че хич не е лошо.Има си коланчета,степени на гръбчето,масичката също така се сваля като стане по-голямо детето и т.н.,абе общо взето съм доволна.

# 217
Можем да,само да стане по-хубавко времето Simple Smile

# 218
А, забравих за столчетата да кажа- аз купих вече, Cangaroo Sweety, една от най-сполучливите ми покупки. Регулира се на височина, наклона на облегалката, разстоянието на таблите, има каише за кръста и за раменете, колелца и струва 125 лв Hug

Има ли го на снимка това столче за да го видя?
Доволна съм от тази марка като цяло.

# 219
Привет и от нас

Първо честити 6-мес на Слави и Алекс !!!
newsm59 newsm67  party041

При мен пък сайта си ме праща където трябва -  в албума на снимка бг . Явно си избира кого къде да изпрати  Joy #Shocked
 За столчето за хранене - имаме подарък на Chicco, така че един труден избор по-малко smile3534

Ама съм патка заспала -  днес ходихме на дофтор, та ще се озъбваме поскоро

# 220
# 221
Здравейте мами и бебчовци,
Честити рождени дни на всички празнуващи.
Ние сме със столче на Чико Хепи Снак. Подарък ни е, но аз много си го харесвам.
Мамите от Младост 2 ще се разберем нещо за разходка като се оправи времето.

# 222
о да задължително Grinning

# 223
  • Варна
Ето ни и нас  Hug

Два дена се занимавах с попълване и подаване на данъчна декларация  #Cussing out и днес от сутринта се опитвам да изчета темата и чак сега сколасах.  Crazy Mr. Green И съответно забравих по-голямата част от нещата, които си мислех да казвам.  ooooh!  hahaha

Вчера бяхме на консултация - 7,300 кг. и 64,5 см. сме. Прираста е 500 гр. и само 1 см.  Thinking но тъкмо ще й стават по-дълго време дрешките, че първите месеци имаше такива, които успях само по веднъж да ги облека. Биха ни последния Пентаксим, малко си поревахме и вечерта май я болеше ръчичката, защото като я пипна там и почваше да плаче, но днес сме ок.  Party

В неделя заминавам с Ема за Търново за един месец, малко мама да ме поглези  Mr. Green Само не знам как ще изкараме пътя  Thinking Ние нямаме кола (баща ми ще дойде да ни вземе с неговата) и затова не сме купували столче за кола или кошница. Мисля да ползвам количката, само че не знам как точно се закрепя за седалката.  newsm78 Май Леля Зеля ползваше нейната количка за колата. Зелче, кажи моля те как се закрепва.

Столче за хранене - сега разгледах и си харесах и аз на Чиполино гранд конфорт Mr. Green, обаче се чудя сега ли да го купувам или като се върнем.  Confused

Ставам, че много мрънкаме...  Sad

# 224
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3474
 дано да съм въвела правилно линка

Общи условия

Активация на акаунт