Добре дошла и на новата мама и нейната малка госпожица!

Честита първа пролет!
Ели, честит рожден ден на вашия тати! Да е в жив и здрав и мноооого щастлив с вас!
Кали, страничката ми харесва. Бравос за труда!

Маца и Marlies, много са сладки принцесите ви!

Херка, и моя син е плакал така на сън с едни големи сълзи. Според мен е нормално, защото те с всеки изминал ден трупат нови впечатления и преживявания. Нормално е после да сънуват и да се стресират на сън. А може и зъбки да го тормозят Славун.
Слийпи,нормално е да го плюе. Това за него е нов вкус с който още не е свикнал. Аз месното пюре го смесвам със зеленчуковото. Започнах с 1-2 чаени лъжици. Слагам го в зеленчуковото и хубаво го разбърквам. Така му го давам. Месното пюре почти не се усеща и вкуса му е познат и го хапва. Сега постепенно ще увеличавам дозата месно и ще намалям зеленчуковото. Не знам дали е правилно да правя така, но щом го хапва, май ще продължавам.
Аз започнах с картофи, тиква и пуешко на Хип. Сега ще опитва пуешко месо със зеленчуци на Гербер. За сега го приема добре. Сега хапва по около 60гр. месно, а останалото е зеленчуково.Айде отивам да се храним

,то по-хубаво от мама млекце няма
и не му се регулира облегалката, за различни степени на положение на гръбчето и не става високо. А аз искам ние като се храним на масата и той да е до нас, не да го държа в кълки. Ще видя, ще размисля, размисли и ти по-бързо, че верно да не стане Слави голям за столче