Звездни Компромати- март'25

• 342 311
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 565
А това бяха майтапи май, жената показва супер плосък корем.

# 2 566
Ирина може да  си е тръгнала от съпруга си само с децата,без да е взела нищо друго,но се забравя,че тя отива при мъж милионер.Какво да вземе от мъжа си,на който е сложила рога?Вихра от друга страна остава сама с малко дете,наранена и публично опозорена. Нормално е майка и да дойде да помага за детето,тя водеше предаване и е трябвало помощ докато я няма,чак да се изкарва как е издържал и трите...Много грозен развод беше!

# 2 567
Кое дете на Вуйчо? От кого чака дете восъчния човек?
Спряга се, че бившата му приятелка - Цвети е берменна от него, но той не иска детето.

Тази сутрин четох, че Благо е разделен с Ивана. Добре че не му роди дете.

# 2 568
Абсолютно можеше и много по-зле да е. Ето например, Миглена Ангелова. Тя май издръжка на децата си не е видяла, да не говорим за апартаменти и коли. И тя от провинцията, сама си е пробивала път. И като се изправи срещу Стрина й разказа играта в Бай Брадър.
Какво й пречеше на Вихра да си изкарва парите сама? Беше млада и хубва, и готин мъж можеше да завърти, ама не. Има и други професии освен нагримирана водеща по телевизията. И сега не е прекалено късно за нея. Да се маха от тези хороскопи, да научи нещо смислено и доходоносно. Да не говорим, че в телевизиите работят страшно много професионалисти, не всички са нагримирани водещи. Може и нещо, свързано с медии да научии да се хване на работа. Ето пак сравнение с Миглена Ангелова ще дам - наскоро я гледах по тв и каза жената, че отново е сама, без мъж, търси си, и междувременно се дипломирала като психолог и вече си изкарва прехраната като такъв. А е сигурно 10 години по-голяма от Вихрето.

# 2 569
Ама хороскопите са доходоносни, недей така. Цяла България вярва във врачки, баячки, екстрасенси и астролози. Много пари се въртят там.

# 2 570
Това с хороскопите ѝ е нишата, плюс, че е успяла да се внедри с редовна рубрика в национален ефир. Никак не е малко, особено като се има предвид, че влиятелен и озлобен човек като Иван я саботира и досега, и едва ли ще спре в следващите години.

# 2 571
Каза се, че е работила и в бутик. Пуснах си и едно клипче на стрина от ББ, да си припомня, този сезон не го гледах внимателно. Това е манипулативен човек, никога не признава грешки, все се обяснява.

# 2 572
Миглена Ангелова не е била омъжена за милионер, публична личност. Ако беше, повярвайте ми, нямаше да го остави неизстискан, точно тя. Просто на бившите си мъже е нямала много какво да вземе.

Вихра, доколкото ми е известно, не е спирала да работи? Защо да не е изкарвала пари? Но може би трябваше да махне с ръка тогава и да си каже - ''О, те се обичат искрено, на сърцето не може да се заповядва! Влюбен е човекът, защо да му развалям рахата и да го тормозя излишно, като му искам пари, нека има повече за Иринка и децата й, за нашето общо аз ще се погрижа сама и стотинка няма да взема от него!''

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:05 от Tess d`Urberville

# 2 573
Наистина не знам какво очаквате от Вихра, Иван и Ирина. Това, че някой е предприемчив и е понатрупал някакви финансови средства и е се е утвърдил като име в публичното пространство, не го прави добър и възвишен човек. (Справка - Слави Трифонов).
Това са елементарни хора, които постъпват елементарно. Вихра докато беше с Иван, се държеше като потомствена принцеса. Беше се обградила с няколко клакьорки, навирили носовете в небесата, и демострираха живот, за който си мислеха, че другите им завиждат - "Ооо, аз не готвя, не домакинствам, направих си ноктите, пия вино и обикалям с детето по детските клубчета". Иван е средностатистически хитрец и сеирджия, софийско тарикатче - нагаждач и накъдето духа вятъра (и откъдето падат парите). За Ирина да не отварям дума. Все парвенюта, взели се твърде насериозно.
Същите са като Гущерови и цялата чалга-пасмина, обаче с претенции Smiley

Дано поне децата им, получавайки добро и скъпо образование, и виждайки "свят" и друг тип живот и взаимоотношения, успеят да надраснат дребнавостта и локалната простотия на родителите си. Има добри примери в това отношение, дано Ава и децата на Ирина са от тях Hands Plus1

# 2 574
Вихра, Иван, Иван, Вихра, Ирина… не им следя драмите, не ме и вълнуват. Едно е сигурно, този Иван е пълен антипод на мъж.

# 2 575
Какво учи Ава, някой знае ли?

# 2 576
Иван се беше заинатил за издръжка на Вихра, защото тя очаквала и за нея кранчето да не спира (негови думи в ефир бяха), Ава не е лишавал от нищо.

Какво учи Ава, някой знае ли?

Учи в Бреда, Нидерландия.
Дали не бяха някакви комуникации?

# 2 577
  • София
Миглена Ангелова не е била омъжена за милионер, публична личност. Ако беше, повярвайте ми, нямаше да го остави неизстискан, точно тя. Просто на бившите си мъже е нямала много какво да вземе.

Вихра, доколкото ми е известно, не е спирала да работи? Защо да не е изкарвала пари? Но може би трябваше да махне с ръка тогава и да си каже - ''О, те се обичат искрено, на сърцето не може да се заповядва! Влюбен е човекът, защо да му развалям рахата и да го тормозя излишно, като му искам пари, нека има повече за Иринка и децата й, за нашето общо аз ще се погрижа и стотинка няма да взема!''
Всъщност аз точно това очаквам, особено, когато не е била финансово ощетена.
Разводът им го слагам в графа пуберски истории, но и двамата трябваше да го надраснат.

# 2 578
  • На морето!
Луиза и Макариев.
Скрит текст:
Никога няма да разбера какво му харесват на този, преди да срещне Луиза беше доста палав, даже се говореше, че Елена Петрова се е разделила с нейния гръцки милионер и баща на децата си
Скрит текст:
заради Макариев.

# 2 579
И аз това винаги съм се чудила - безкрайно харесвам Луиза, откъде го намери този…

Общи условия

Активация на акаунт