Звездни Компромати- март'25

• 342 408
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Glasgow
Имаше една песен дето Николета шепнеше "Котараче" 🤣с Валери бяха в клипа, ама Ванко ли беше иначе изпълнителят...

# 2 626
Карбовски нали си искаше от Мегза. Имаха някаква разправия там.

# 2 627
Да , тогава помня , че масово скочиха на Мегз каква била , бля бля .

# 2 628
… Иван твърди, че е трезвен от 2 години. Тоест поне 8-9 години, откакто са със стрина той е бил алкохолик.

Останала съм с впечатлението, че поне от 5- 6 години той започна да говори публично за борбата с алкохолната си зависимост. Даже тук сме коментирали, как Ирина не дава на Иван да пие, а тя самата- все с чаша в ръка, имало е случаи да се хвали, че от сутринта се е почнала с просекото/ маргаритите.

# 2 629
Еми да, уж умен човек, с претенции, пък се държи като невидял. Дето се вика, плати си някъде, ако толкова е напрегнато положението. Проблемът на Карбовски е нещо като на Калинтер. Иска да бъде гениален пропаднал тип, прокълнат поет, Буковски, нещо такова, да стигне крайността… а си остава драскач, нелош, но далеч не гениален.

# 2 630
То от присъстващите на РД кой, освен да забие Бачорски. Ама той носи реплики, не е за Мария
Дали носи реплики наистина?
Абсолютно и се хвали и гордее с това.
Явно спестяват от реплики, за да си купува госпожата Живаншита.

# 2 631
Калинтер обаче прави впечатление на благ и мек човек като си вреди сам с алкохола. Докато Карбовски има предимно низки страсти и е гадина.

# 2 632
Въпросната госпожа съм я виждала веднъж наживо, засякохме се при фризьора, нищо класно нямаше по нея.
Не ангажирам никого с мнението си.

# 2 633
Да да, Карбовски има подла, агресивна жилка и тя го владее. Тегли го тъмното него. Затова казвам за Тъмната страна.

# 2 634
  • На морето!
Карбовски е един доказан четирихилядник, който си прави евтини сензации, за да си вдига цената. Опротивя ми съвсем, когато се зае да разпространява и манипулира фалшива информация за отнемане на деца, цяла кампания направи по поръчка и след като се доказа, че не е прав, нито се извини, нито предприе стъпки да поправи щетите, които нанесе.

# 2 635
О абсолютно съм съгласна с горното. Изобщо не споря. Говорех по-скоро за него като обществена личност и писач, както когато беше в Егоист.

# 2 636
Тайгър Уудс е потвърдил че е във връзка с бившата жена на Доналд Тръмп-младши, Ванеса, която има 5 деца от младши.

# 2 637
Карбовски винаги ми е изглеждал на типаж, който недолюбва жените. В предаванията си, когато говори наистина има нещо агресивно

# 2 638
  • # супернатурална #
Еми да, уж умен човек, с претенции, пък се държи като невидял. Дето се вика, плати си някъде, ако толкова е напрегнато положението. Проблемът на Карбовски е нещо като на Калинтер. Иска да бъде гениален пропаднал тип, прокълнат поет, Буковски, нещо такова, да стигне крайността… а си остава драскач, нелош, но далеч не гениален.

Плащал си е, уж с нАучна цел. Ако не се лъжа, имаше и някакво книжле по темата, как ми е попаднало нямам спомен. Усещането е точно като "Буковски" от Тему.

# 2 639
Баси, тази тениска бих си я купила само във фейк вариант за 20 кинта, а не за 600 Simple Smile)
На Преслава тениската е на Диор и в сайта им е на цена 1980лв....

Общи условия

Активация на акаунт