Звездни Компромати- март'25

• 342 408
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 340
Излезе ми рийл във ФБ от същия рожден ден на Емилия с Мара и компания, в който мернах Стояна (на Ивана) - танцуваше и се раздаваше. Няма такъв резил и гротеска!

# 2 341
  • Glasgow
Излезе ми рийл във ФБ от същия рожден ден на Емилия с Мара и компания, в който мернах Стояна (на Ивана) - танцуваше и се раздаваше. Няма такъв резил и гротеска!
на мен изпълнение на Илиян, чалга вариантът на "честит рожден ден" и Емилия и Стояна се чекнат😅то няма как сигурно РД в техните среди без тази песен

# 2 342
  • Пловдив
Донков ще става преподавател в Пловдив Simple Smile
https://podtepeto.com/aktualno/lyubim-aktor-stava-prepodavatel-v … Lhin4T3hvdwC9WQ-Q

# 2 343
От клиповете на Емилия ми се струва, че заведението на Бачорски си е точно механа, в стил 90те. Много ми хареса. Вече не ги правят такива 😀

# 2 344
Треперете, студентки!

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 12:08 от Michone

# 2 345
Кошката бди над него. На последната снимка Донков прилича на алкохолик.

# 2 346
Потрес е този РД, сега видях сторита. Кръчма в стил 90-те, в която най-нагло се пуши, въпреки забраните. И сбирщина чалгари.. Винаги съм смятала, че чалгата е единица мярка за простотия. Тези "песни" са някакво безобразно виене, някакви чичковци пляскат с ръце и се просълзяват на дълбокомислените текствове.. Абсолютен скандал.

# 2 347
Иван на Андрей е при Мондьо. Каза много хубави неща за Ирина.

# 2 348
Иван е отслабнал и се е подмладил. Ясно е, че с Ирина са се намерили, но не знаех, че не поддържа връзка с Вихра. Мислех, че са заровили томахавките след толкова години.

Забрани за пушене в заведенията реално няма. Навсякъде се пуши съвсем спокойно.  Преди 20 г бях на дискотека в Щатите, в която не се пушеше и която се пукаше по шевовете от хора. В нашата държава още ни обясняват, че заведенията ще фалират, ако се забрани пушенето. Голямо лоби има този бизнес у нас и никой управляващ, независимо от партията, не се решава да им се противопостави.

Клиповете от РД на Емилия ми напомниха, защото не харесвам тези жени. За мен те са посланици на пошлостта и простотията.

# 2 349
Clarins Celebrates Beauty Icons
Скрит текст:

# 2 350
Гледах и аз клипчета от РД на Емилия Точно на празненство от 90-те год.изглежда.Песните няма да ги коментирам-пълен потрес.Емилия обаче ми изглежда щастлива.Явно след 2 брака най-накрая намери точния човек.Децата и много са порастнали,видях и на Ивана дъщеря и ,че е там.Присъствието на Преслава и мен ме изненада,но скоро видях снимка на прегърнати Анелия и Емилия,та явно томахавките се заравят една по една.Едно време в триъгълника Анелия,Емилия и Коко,най-симпатична ми беше Анелия.А и Емилия тогава  в няколко интервюта обясняваше колко лош човек е Анелия-жената не стига,че зарязана ами я и набедиха,че е лоша и им създава проблеми във връзката.Към днешна дата вече като видяхме Анелия какво представлява явно не са били празни приказки на Емилия.На мен ми е интересно децата им дали поддържат връзка.Може би покрай баща им да имат някакви взаимоотношения.
На Мария пеенето е като някакво мяукане,ужас направо.Иначе добре изглеждаше.Беше добре облечена,което е рядкост при нея,само косата и не ми хареса.Каза на Бачорски,че му е сърдита.Явно защото той все хвали Светлана в готварсото предаване.

# 2 351
Емилия в с тоалет,който въобще не ми хареса,но дънките на Мария много искам да знам коя марка са,тениската също
Това не значи,че ги харесвам,просто в този момент аутфитът на Мария много ме кефи

# 2 352
  • Наблизо
Мария няма 40 кила за мен,какви 50з
Иначе не е лошо облечена,да не повярваш,но е толкова дребна,че все едно ги е взела назаем.

# 2 353
Мъжа на Емилия на този РД присъства ли? Аз не го видях.

# 2 354
  • Glasgow
Мъжа на Емилия на този РД присъства ли? Аз не го видях.
там е, с тениска с глитърно мече

Общи условия

Активация на акаунт