Звездни Компромати- март'25

• 342 482
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 325
Пак съм тук с новини за хора около 50те дето са ми повече в полезрението от последните коментирани тук, но такъв ми е интереса🙈🙈😘

Вероник Зиданова празнува няма-да-казвам-колко рожден ден с мили кадри с нейните мъже💗
Ако отидете в ИГ на parismatch, може да я видите как умело дриблира с един от синовете си, много сладко клипче, сладури❤

Скрит текст:

Среща Зинедин като са още млади-зелени, била е на 17, той изобщо не е имал кариера тогава.
Изцяло отдадена на петимата си мъже, винаги деликатна и дискретна, прекрасно семейство! Вече са баба и дядо от големия им син!

# 2 326
Гледах клипове от РД на Емилия
Много ми хареса Мария .Супер яки дънки ,тениската не мога да разбера коя марка е.Някой ако има повече инфо,да даде
Изобщо не ми хареса Мара на рожд.ден.Естествено без сутиен  беше ,а дънките и изслути ,като на клошар,а и тя като е ниска ....

# 2 327
  • Пловдив
Превъплъщението на Гал Гадот в Злата мащеха и Снежанка...
https://www.facebook.com/share/r/1DRatgTp1z/

Ето ви пак Мара Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1EkyyXMHPG/

# 2 328
Явно са в кръчмата на Бачорски-Под метлите. Мара сигурно няма 50 кила, изглежда недохранена.

# 2 329
Ох, Марчето е голяма смешка Simple Smile Направо карикатурка, малка, сладка...

# 2 330
  • Deutschland
На един от клиповете мъжа на Емилия гледаше доста страстно Мара.

# 2 331
  • Бургас
Галерия фрийкове!

# 2 332
  • Viena
Коментарите са яки!

# 2 333
  • София
Току-що се връщам от постановката “Медея” с Радина в главната роля. Разказва се за зарязана жена заради друга жена и от отмъщение към съпруга си убива двете им деца. Радина беше прекрасна в ролята - тотално сливане с образа. Имах чувството, че играе собствения си живот и в действителността не излиза от образа на Медея. Зрителите са на сцената и постановката се развива между тях и огледах Радина от метър - устните и зъбите са покъртително несъръзмерни с малкото ѝ и фино тяло. Преди месец я гледах в “Бащата” с Владо Пенев. Също игра страхотно. Добра акртиса е за мен. По интервютата напоследък е доста флегматична, отнесена нанякъде, без искрица живот в погледа ( а и в ежедневието - съседи сме и я виждам често), а днес беше като фурия на сцената. Явно животът ѝ е театърът.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 23:09 от ADENA

# 2 334
Комбинацията Емилия и Преслава леко ме озадачава, защото преди разказваше как заради изневерите на Коко Динев с нея се е докарала до паник атаки и антидепресанти. Въпреки че казваше, че не търси вината в нея и, че сега не е с този мъж, аз не бих я поканила да си пеем заедно на рождения ми ден, пък за вас не знам...

https://novini.bg/article/2025030421360974882

# 2 335
Преслава е била с Динев ли?
И нещо приятно. Имаме световен шампион по сноуборд за мъже! Тервел Замфиров!🎊🎉🎉
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 07:30 от #Frozen#

# 2 336
Коко беше купил и апартамент на Преслава, докато бяха заедно. Май беше в тоя комплекс от където убиха Георги Илиев. Хризантема ли, лале ли какво беше не помня. Сега като прочетох и се сетих. Преди години като работих в техните среди знаех невероятни глупости за хайлайфа, но вече съм позабравила. Емилия май ги беше хванала в Солун.

# 2 337
Току-що се връщам от Дисни филм с малката.
И понеже завчера нахейтих родния кино-талант, искам да кажа, че дубльорите ни са на световно ниво! Още от соц-времена (спомнете си "Октопод", "Алф", "Семейство Флинтстоун" и т.н. )
Прекрасни професионалисти!

Песните на всички Дисни продукции ("Замръзналото кралство", "Рапунцел" - абсолютно всичко) са пресъздадени даже по-хубаво от оригинала в някои филмчета.
Къде са тези талантливи български актьори, с чиито прекрасни гласове сме свикнали, но никога не сме виждали на екран?

Абсолютно съм съгласна. Много често съм си го мислела и даже сме го коментирали с приятели, какви невероятни дублиращи актьори имаме. Възхищавам се от сърце на таланта им, а също и на екипите по озвучаването. Самата продукция подобряват с перфектната си работа просто.

# 2 338
  • Glasgow
От Хризантема се водеше, че е стреляно.
А тук потребителка от Пловдив беше споделила навремето, че и апартамент в Пловдив и е купил и обзавежда, общи майстори ли имаха, в един комплекс ли бяха, "вътрешно" разследване беше😅

# 2 339
Rihanna
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт