Звездни Компромати- март'25

• 342 545
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 310
E пее си момичето,на мен ми харесва.Особено песента Дишам.

# 2 311
Дара Екимова с какво е известна???

С това, че е дъщеря на баща си.
Иначе се мисли за певица,  но не става грам.

Не случайно я наричат "БезДара"

# 2 312
E пее си момичето,на мен ми харесва.Особено песента Дишам.

Сега я чух, не знаех, че пее. Наистина не е лоша. Знам я само като дете на майка й и баща й, браво, че има нещо свое.

# 2 313
Много се отчаях с носа на Преслава, прилича на Питър Пан...Дара Екимова с какво е известна???

На пръв поглед с това, че има пищни бедра.
А, сетих се за още нещо - участва в една реклама на Хепи.

# 2 314
Абе, аз имам чувството, че по едно време, в един момент много слушах радио, най-често излъчваните бг песни бяха точно на Дара Екимова. Приятни и с модерно звучене. И кавъри на песни на Сленг имаше някакви, пак бяха добре.

# 2 315
Току-що се връщам от Дисни филм с малката.
И понеже завчера нахейтих родния кино-талант, искам да кажа, че дубльорите ни са на световно ниво! Още от соц-времена (спомнете си "Октопод", "Алф", "Семейство Флинтстоун" и т.н. )
Прекрасни професионалисти!

Песните на всички Дисни продукции ("Замръзналото кралство", "Рапунцел" - абсолютно всичко) са пресъздадени даже по-хубаво от оригинала в някои филмчета.
Къде са тези талантливи български актьори, с чиито прекрасни гласове сме свикнали, но никога не сме виждали на екран?

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 19:16 от Michone

# 2 316
  • Mediterraneo
Робърт Дауни имал РД и станал на 60...
Скрит текст:

Още един фейк. Има РД през април, а снимката в оригинал не е така, тя направо си личи, че е рисувана.

# 2 317
  • София
Снимката е от прес тура на филма Опенхаймер, значи преди има-няма две години Simple Smile

# 2 318
Връщам се малко назад
Бийбър продължава да троли Селена в Инстаграм
Тя извади нова песен "По-млада и по-секси от мен" и публикува свое видео като дете. Джъстин публикува след това снимка на жена си като дете, а след това и своя.
Бени и Селена дават интервю, че всеки може да се види в текста на песента, защото всеки може да се чувства уязвим за външния си вид. Джъстин публикува нещо, което жена му е написала преди няколко години в същия дух и написал - Все още е релевантно
Селена има няколко песни, които според мен са за Джъстин. Едно от тях се казва "Какво е да бъдеш забравен?". В нея пее "Аз го обичам, той ме обича, защо не отидеш не плачеш някъде другаде, не се виждаш на какво приличаш? "
Този албум по който пуснаха с Бени, май от много време работят по него. А не са от толкова много време заедно. Аз започвам да си мисля, че може и да е pr stunt, ама ако беше - щеше да избере някой по-хубав

# 2 319
Връщам се малко назад
Бийбър продължава да троли Селена в Инстаграм
Тя извади нова песен "По-млада и по-секси от мен" и публикува свое видео като дете. Джъстин публикува след това снимка на жена си като дете, а след това и своя.
Бени и Селена дават интервю, че всеки може да се види в текста на песента, защото всеки може да се чувства уязвим за външния си вид. Джъстин публикува нещо, което жена му е написала преди няколко години в същия дух и написал - Все още е релевантно
Селена има няколко песни, които според мен са за Джъстин. Едно от тях се казва "Какво е да бъдеш забравен?". В нея пее "Аз го обичам, той ме обича, защо не отидеш не плачеш някъде другаде, не се виждаш на какво приличаш? "
Този албум по който пуснаха с Бени, май от много време работят по него. А не са от толкова много време заедно. Аз започвам да си мисля, че може и да е pr stunt, ама ако беше - щеше да избере някой по-хубав

По-скоро не. Преди няколко месеца бившата и настоящата Бийбър показаха, че няма лоши чувства между двете и няма никаква вражда.

Съжалявам, обаче от телефона не се ориентирам как да сложа линка в скрит текст. Толков си мога 😀

https://www.yahoo.com/entertainment/hailey-bieber-might-legal-ac … UMMXQSv9-nVPRdIQa

# 2 320
Линковете не са за скрит текст,а само клипове и снимки. Wink

# 2 321

Къде са тези талантливи български актьори, с чиито прекрасни гласове сме свикнали, но никога не сме виждали на екран?

Не знам за кое филмче става дума, но ето това момче просто ме изумява.
https://www.facebook.com/share/1BPRgh1jjH/?mibextid=wwXIfr

# 2 322
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Как така плаща Мъск за пола на децата? Нали са нормално заченати, а не инвитро?
Първите пет момчета със сигурност са инвитро, и да може да си избереш сперматозоид, от който да се роди момченце.
Момчето Х от Граймс не се знае как е заченато, май?, след това има две момичета през сурогатна майка.
От Шивон Зилис има 4 броя, и от двата пола, но уж там е само дарител на семенна течност...
Абе, сложно е!

# 2 323
Гледах клипове от РД на Емилия
Много ми хареса Мария .Супер яки дънки ,тениската не мога да разбера коя марка е.Някой ако има повече инфо,да даде

# 2 324
Bruce Willis през годините
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт