Звездни Компромати- март'25

• 342 436
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 355
Емилия в с тоалет,който въобще не ми хареса,но дънките на Мария много искам да знам коя марка са,тениската също
Това не значи,че ги харесвам,просто в този момент аутфитът на Мария много ме кефи
Oх и на мен много много ми харесват дънките и  изобщо аутфитът и. Grinning

# 2 356
Aa, там беше и се подрусваше най-грижливо Simple Smile.

# 2 357
Не му отива подобно поведение на мъжа ѝ...

# 2 358
Да и отново не хубави неща за бившата си съпруга, след толкова години. То такава омраза рядко се случва, въпреки, че той е виновникът за всичко. Още помня каква помия се изливаше по нея по време на развода. По майката на детето му. Много "хубави неща" ми идва да напиша по негов адрес.
Този никога не съм го харесвала, няма и да го харесам Иван. Любимата му жена също.

# 2 359
  • Glasgow

На Мария пеенето е като някакво мяукане,ужас направо.Иначе добре изглеждаше.Беше добре облечена,което е рядкост при нея,само косата и не ми хареса.Каза на Бачорски,че му е сърдита.Явно защото той все хвали Светлана в готварсото предаване.
на мен ми се стори, че на него пее "Най добрият". Да поясня, понеже знам че никой в темата не слуша чалга, а аз съм била на достатъчно чалга банкети и епизодични посещения в чалга клуб, а и сходен набор с дамите от рождения ден- на тази песен винаги всички изтрещяваха, явно някакъв специфичен заряд, по поздравите можеш да се ориентираш кой е "най" Simple Smile Докато за шефовете обикновено е "Милионерче" или "Най добрата фирма", тази е за най вървежните типове Grinning

# 2 360
  • София
Хубави дънки и тениска на Мария, но не ми е подходящо облекло за РД, освен ако рожденичката и гостът са тийнове.
А за прическата и пеенето даже ще си спестя коментара.

# 2 361
Иван пак оплю Вихра и обожестви Ирина, голяма магьосница е Тенчева явно

# 2 362
Или той е пълен чехльо.

# 2 363
Ако наистина благодарение на нея е спрял алкохола, заслужава си тя хвалбите.
Аз на нейно място, щях да съм си събрала багажа в момента, в който разбера, че той пие от сутрин до мрак.

# 2 364
При положение че изяде шамара от бившия си мъж и се нанесе с децата у Иван, може и да е нямала чак много избори.

# 2 365
Емилия в с тоалет,който въобще не ми хареса,но дънките на Мария много искам да знам коя марка са,тениската също
Това не значи,че ги харесвам,просто в този момент аутфитът на Мария много ме кефи
Oх и на мен много много ми харесват дънките и  изобщо аутфитът и. Grinning
Искам да кажа че не ми харесват като певици,гледам само облекло

# 2 366
Най-страшното е, че Гала покани Иван при следващо На кафе да са заедно със стрина си.
Задава се нещо тв с нея, предчувствам.

# 2 367
  • на село
Тук дори имаше тема за Вихра и Иван, та знаем кой започна фъргането на помия. Следя развитието на Иван и Андрей, харесвам ги - Иван повече, Андрей не толкова. Всеки си има трески за дялане. Въпреки че не съм фен на Ирина, харесвам как се обичат и подкрепят. Имаше някакви скорошни снимки на Ирина от капките - не мога да отрека, че изглежда много добре. Дали си отиват, кой кого е разделил, едва ли ще разберем. Факт е, че Иван се промени доста в положителна посока, откакто е с нея.

За Дара Екимова да се изкажа, понеже се дразня много, че точно оттук тръгна обидния ѝ прякор БезДара. За мен тя  е талантлив и амбициозен млад човек и е без съмнение, че е надминала успеха на баща си. Има много хубави песни, които аз слушам с удоволствие в колата и пея с цяло гърло. Имам си селекция българска музика в спотифай - въртя постоянно Дара, другата оплювана дъщеря - Алма, Графа, Сантра, другата Дара, наред със страхотните по-стари бг песни от бума на хубавата бг-музика. Смятам, че правят хубава музика, която си заслужава да бъде подкрепяна в стрийминг платформите.

# 2 368
Най-страшното е, че Гала покани Иван при следващо На кафе да са заедно със стрина си.
Задава се нещо тв с нея, предчувствам.

Е тя почна някакъв подкаст вече, за майки

# 2 369
  • Glasgow
Аз май не съм чувала друг мъж така да говори за жена си и то толкова години след honeymoon периода. Не го слушах много внимателно, но чак че нямало да е жив без нея, че не е негова половинка, а негово цяло и т.н. Само не разбрах това- кога е разбрал, че е човекът за него или какво го питаха, дето каза 10г преди да направи стъпка? И междувременно семейство и дете, знаейки, че 'цялостта' му е друга жена?

Общи условия

Активация на акаунт