Звездни Компромати- март'25

• 342 382
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 385
Ама той ли е казал, че го е срам от това с астрологията?

# 2 386
Надали ,просто не отговоря на стандартите на форума .Grinning

# 2 387
Хубави дънки и тениска на Мария, но не ми е подходящо облекло за РД, освен ако рожденичката и гостът са тийнове.
А за прическата и пеенето даже ще си спестя коментара.

+1

Не ми хареса Мария, тя се е облякла като за кафе в парка, а не за рд в кръчма, където друса гюбеци и пее чалгии. Косата ѝ също не е хубава, една сплескана. Иначе по принцип я харесвам визуално.
Преслава ми е много анти.
Стояна е много смешна.

# 2 388
https://www.instagram.com/reel/DHiMajIIwHj/

Бебе Бачорски от новородено е в рекламите.

# 2 389
На мен Иван и Ирина с техния алкохол са ми досадни. Той като латерна повтаря това отказване, което все пак беше доста отдавна, това е личен въпрос, може да спре да го развява. Ирина и тя е все с чаша и все се отказва. И на двамата им се пие, но се въздържат и им е вечната тема.

# 2 390
  • Sofia
На колко беше Ава като се разделиха?
Той каза,че е харесал Ирина 10год.преди да започне връзката им 🫤
За какво изобщо се жениха…

# 2 391
Моля някой, който има снимка на Мара, модната дама, от рд на Емилия, да я качи тук, че някои нямаме фейс и инста. Много искам да видя тия дънки и тениска!

# 2 392
Вихра си има личен живот и не е длъжна да си ги развява из медиите. И аз така бих направила.

По-скоро никоя медия не се интересува от личния й живот. Иначе тя много обичаше да си го развява преди, докато беше с Иван. Но свърши това за нея, отдавна, отдавна...

Печенето на баници явно е по-възвишено занимание.

Това казвам и аз. Губи си времето Ирина с тези баници и майчински теми. Другаде й е силата.

Срам го било ,че се захванала с астрология?Grinning  Не знам защо мислите ,че астрологията е ала-бала , браво на жената ,ако си е превърнала хобито в професия.

На това направо ме е срам да отговоря, така че ще кажа само "браво", че не ви е срам.

# 2 393
Скрит текст:

# 2 394
Днес за първи път попаднах на една теория, която от около 10 години се е развивала. Теорията е, че Кейти Пери е момиченцето Джон Бенет Рамзи. Използвани са различни техники и изкустен интелект, за да се види как Джон Бенет е щяла да изглежда като възрастна и се появява лице, което прилича много на лицето на Кейти Пери.
За детето се знае, че е отвлечено и издирвано, а в последствие открито мъртво в мазата на къщата на семейството  - според любителите на теориите обаче детето е скрито и е продължило живота си под ново име.
Днес историята е на първите страници на повечето лайфстайл и клюкарски издания.

https://www.eonline.com/news/1415128/katy-perry-responds-to-theo … s-jonbenet-ramsey

# 2 395
Той каза,че е харесал Ирина 10год.преди да започне връзката им 🫤
За какво изобщо се жениха…

Да, да, още от бебе харесвал Ирина, но Вихра му направила магия посредством астрологията и насила го оженила за себе си.

# 2 396
  • София
Айде бре, верно ли сте учудени от РД на Емилия? Да танцуват валс ли очаквахте? Събрали се в битовата кръчма на Бачора и си направили джамбурето - не виждам къде е проблема, явно е частно парти, поне не се вижда някой да шмърка и да надува балони.
Иван е като омагьосан от Ирина, за мен това е необяснимо, имайки предвид, че сме я гледали във ВБ, където не успя да се прикрие - много дребнава и злобна женица, само той е заслепен вече години наред до степен да не може една добра дума да каже за майката на детето си.
Иначе ако не бяха на Иван парите, щеше да пече баници ама не в центъра на София, онази поне нещо заработва, тази е чист паразит.

# 2 397
Мара как е изпразнила гащите....
Иван наистина е отслабнал, но преди повече ми харесваше. Сега е като десетокласник, направо се е смалил. Стрина сигурно му бърка само чия с куркума.😆
Иван кога е казвал, че пие заради Вихра? Останах с впечатление, че доста преди нея е започнал. Просто е продължил, отгоре на това не е бил и щастлив, и сега гледа на Ирина като на спасител. Не симпатизирам нито на Вихра, нито на Ирина. Факт е обаче, че Иван и Андрей са супер успешен тандем.

# 2 398
Той каза,че е харесал Ирина 10год.преди да започне връзката им…

Ава май е набор с дъщеря ми, значи да е била на около 5 години, когато признаха официално връзката си със снимка от една тераса.
А инак как е очаквал Ирини- то да му обърне внимание, бидейки любовница знаем на кого по онова време? Пък и те с Андрей тепърва пробиваха в онези години?

Друго ми стана интересно- защо в къща, в която човек се лекува от алкохолна зависимост има “биричка на две крачки” от спалнята?

# 2 399
  • Glasgow
Ето Емилия с мъжа ѝ и Башар Рахал. Доста снимки е качила. Бай Милко не виждам или тя не беше от неговите певици?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт