Звездни Компромати- март'25

• 342 362
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 700
Писала съм и преди, откак (преди доста време беше) Салич си спря инфинитито на място за инвалиди на паркинга на Била България и отиде да пазарува, в моите очи се срина като личност. Толкова.

# 2 701
Разгледах кадрите от рд на Емилия и попаднах на Весела Тотева, бях я забравила 😀.
Жената се развела поне преди 5 години, хванала нов мъж и направила куп корекции.

# 2 702
  • Down south
Великолепна е поредната жена на Марк Антъни. Те и всички бивши бяха коя от коя по-красиви. Как го прави този човек не знам!
Действително Надя Ферейра е много красива.
Всички са Miss ... + JLO
Ходила съм на два негови концерта и го намирам за много каризматичен и със силно привличащо излъчване.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:38 от Daylily

# 2 703
Всеки човек има право на връзка, чувства и т.н. В крайна сметка щастливо семейни и по двойки са много хора, които не се явяват на конкурси по красота. На етап съм в живота си, в който мисля, че най-важно наистина е здравето и спокойствието, а всичко останало са подробности. Външния вид се променя с годините, при всички.

# 2 704
Джей Ло с дъщеря си на премиера на филм. Момиченцето е сладко и много прилича на Джей Ло без корекции, но зорлем се прави на странно и се загрозява. Не го разбирам това - бунт ли е, желание да се различава ли...
Скрит текст:

# 2 705
Щерката на Джей Ло не искаше ли и тя да става момче?

# 2 706
Да ви питам нещо
Тази Благовеста Бонбонова не е ли онова момиченце, което преди години участваше в Танцувай с мен на Слави? Никъде няма информация в нета за това.

# 2 707
Коментирах влюбването и връзките по принцип. Във всекиго някой може да се влюби, независимо как изглежда това на околните.

Пък на 50+ години, влюбването не е вече светкавици и гръмотевици само Simple Smile

# 2 708
  • Down south
Според мен близнаците на Дженифър Лопез приличат повече на баща си (Марк Антони) Явно силен ген, защото и другите му деца, за бебето още не е ясно, приличат на него.

# 2 709
По повод Арни и синове, ми попадна тази снимка, за нея ще да сте говорили:
Скрит текст:

# 2 710
Абе няколко майки-красавици наблюдавам да подтискат женското в дъщерите си. Нарочно ли е това, неволно ли е, не знам. Не пускат короната, не дават на младостта да избуи.

Дебелият другият "законен" син на Арнолд ли е?

# 2 711
Виждам, че вече и българска медия пише за този случай, за който в британските таблоиди пишат от седмица, украинка only fans моделка изчезва в Дубай след някакво парти и я намират след няколко дни потрошена и захвърлена на пътя. В болница е и все още не говори, но покрай това се пише отново за Porta potty партитата, в българската медия пишат, че е била на такова парти, в британските пишеха, че последно е споделила, че отива на парти с двама мъже от модния бизнес. Дано се съвземе момичето, а нашите момичета, моделстващи в Дубай да са по предпазливи къде с кого се срещат.
тук

Нали не си мислиш , че наистина биха си взели поука и да спрат с техните услуги?
Защото бас хващам, че грам даже не ги вълнуват подобни статии и  се смеят на момичето как не си е преценила клиентелата.

# 2 712
  • Glasgow
На мен пък чак мило ми стана като я чух, ми съчувствам й на жената Simple Smile Simple Smile
и на мен🙈 предполагам е онзи момент дето изскачат от чашката, ако е по изразяна😅

# 2 713
Много хора за пари/слава са готови на всичко. Нищо ново..

# 2 714
Много хора за пари/слава са готови на всичко. Нищо ново..

Да, за жалост е така.
Само не знам защо изключват факта, че това всичко включва и живота им.
Всъщност знам, защото са глупави и алчни, повече първото.

Общи условия

Активация на акаунт