Звездни Компромати- март'25

• 342 205
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 940
Ако прася паралел между Моника и Светлана , защото бяха заедно в Биг Брадър , Моника ми е в пъти по-симпатична . И визуално , и като характер , където съм я гледала в интервюта . Има някакъв характер и не го играе “тъпичка , но добричка”.

# 2 941
От тези напъни с така актуалната политкоректност опошлиха приказки писани преди векове. И сега е един турлюгювеч, чак не ми се гледа. Най добре Снежанка-афроамериканка и Пепеляшка-азиатка да са хомо и да са двойка и са изпълнили всякаква политкоректност. 😁
Те дано да не се сетя да изровят оригиналните истории по които са написани приказките, че тогава ще гледаме 18+ филми.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/istoriata-pomni/kakva-e-tymnata- … atia-grim-6070179

# 2 942
Дано е напълно здрав Стилиян, и никога не се завръща болестта!

Да, Моника е по-хай от Гущеровата.

# 2 943
  • България
По повод джуджетата 😉😂

Рейтинга на Снежанка продължава да пада и вече е 1,7.
...
Ниските хора в САЩ също бойкотират, защото студиото е използвало GGI за джуджетата, вместо да наеме истински актьори.
...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 00:07 от Lady_Kalinka

# 2 944
  • Down south
Рейтинга и отзивите са под очакванията за такава Дисни продукция (САЩ)
Интерпретацията, актрисата и медийните и изяви или в обратен ред леко "преобърнаха колата"
Грешната тактика, видимо беше отразена от публиката

# 2 945
  • София
Имаше един филм с Дженифър Лорънс, тя беше руска балерина шпионка, а чичо ѝ някаква гад, той я вербува. Игра го един белгийски актьор и така го бяха стилизирали, че беше същи Путин.
Ето този актьор
Скрит текст:

Жокер,
Благодаря, че ми го напомни, тоз сладур💗
Матиас Шонаерц, белгиец с нестандартна мъжка хубост!
Ако имате възможност, гледайте го в един прекрасен филм на Jacques Audiard (който стори Емилия Перез), редом с Марион Котияр, Rust and Bones (De chair et d’os в оригинал)!

Скрит текст:

Наистина има прилика с Путин, точно попадение💪🙈
Този актьор мисля, че играе в Курск също.

# 2 946
  • Варна
Бербатов и Стилиян Петров в Лондон.Уж са набори,а болестта е "белязала" Стенли.
Скрит текст:
Просто единия не слага ботокс. Ако Стенли започне, ще младее като Бербатов.

# 2 947
Жив и здрав да е Стилян и да остарява!!!
П.С.
Бербатов с ботокс ли е Rolling Eyes

# 2 948
Рейтинга ясно, а приходите на филма как са?

# 2 949
Синът на продуцента на Снежанка, обвинява Зелгер, че е съсипала филма с необмислените си коментари по време на неговото популяризиране и не е дала спирачки на нарцисизма си. Коментарът му идва след като някой във ИГ, каза че всеки имал право на свобода на словото.
Скрит текст:

Рейтинга ясно, а приходите на филма как са?

Катастрофални.

# 2 950
  • Glasgow
Това и аз го четох, че продуцента е поискал екипа ѝ да я обуздае и после лично я е посетил, след като в изявление по промото на филма тя допълва 'Free Palestine'. Сега разни радикали изпращат стресиращи съобщения на Гал Гадот (то и покрай новините за нейната звезда можеха да се прочетат), та от Дисни се налага да осигурят охрана на нея и семейството ѝ.

# 2 951
Е този филм е истинска катастрофа

# 2 952
  • Glasgow
Щели сега да ѝ осигурят "съветник по социалните медии", да контролира какво пише, след някакво антиТръмп изявление, нещо от рода 'Дано гласувалите за Тръмп и самият той никога да не намерят покой/мир'. Явно в Щатите не става въпрос просто за някакъв филм, ами е медийна война

# 2 953
  • София
Не знам за кой говорим, но съм вече фен.
Обичам смелите хора, които отстояват позициите и принципите си, дори и да плащат висока цена за това.

# 2 954
  • София
Селена и гадже
Скрит текст:

Елтън Джон
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:
Джоуи Хедъртън
Скрит текст:
Оливия Кулпо
Скрит текст: